Tvrditi pazar?

Mene isto oladi kad je neko uzdržan. Mislim da mu nije stalo. A opet, karakter koji volim ne može biti napadan. Volim generalno pametne i uzdržane ljude. No, postoji razlika između hladnoće i otvorenosti. Može se biti i pomalo uzdržan i otvoren i topao. To je stvar karaktera. No, lažno uzdržavanjei ta hladnoća je turn off

Isto, mene napadnost čak i plaši..

A treba napraviti razliku između "tvrđenja pazara" i perioda upoznavanja. Neki muškarci su toliko očajni u svojoj direktnosti. Čekaj, stani. Ko si ti? Šta hoćeš?
Da ne bi pravili razlike i pamtili sta smo slagali na pocetku ,ipak bolje biti otvoren i snaga je bas u naizmenicnom pokazivanju emocija bez foliranja,samo s takvim idem napred ostale ne konstatujem ni za sta

Isto direktan. Nek misli sta hoce. Ali sam direktan ako osetim to poverenje i energiju. Ako ne, nema ni price o tome,
ni danas, ni kad se rastope boje. Ne mogu mediokritetski seks seksa radi i mira u svetu jbga.

U sgvari aj da ne budem 100 posto iskljuciv. Nikad ne znas, recimo dune joj iz dupeta da to tako ne ide kod mene i pojavi se u slut autfitu i na vratima se bicuje sama place i moli da je pustim unutra... Mozda... Barem na pice da se smiri.

Mesas tvrdjenje pazara i kategoricnu iskljucivost.
Ево шта каже Чет Џипити:
Света:
Шта значи да девојка тврди пазар?
Чет Џипити:
Израз "тврди пазар" користи се у контексту преговарања, а у случају девојке, значи да она поставља јасне и чврсте захтеве или услове, не попушта и не одустаје од својих ставова. То може бити у разним ситуацијама, као што су односи, финансије или чак у обичним разговорима где неко не жели да попусти или да се лако договори.

На неки начин, овај израз може подразумевати да је девојка храбра, самоуверена и не плаши се да заступа своје интересе или да тражи оно што сматра да заслужује.

Како стоји моје искуство до сада жене нису одређене,неће неће а хоће,значи више примера је било где неће ,ма учинило ти се али на крају буде оно што сам видео у очима,због чега се плаше да признају то ће остати тајна до краја живота.

Back