Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 10.955
То значи да они који би све да им је сервирано на тацни јесу вајф материјал?Postoje muškarci koji vole da osvajaju tako da sa njima može to da radi. Ali oni nisu wife material
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То значи да они који би све да им је сервирано на тацни јесу вајф материјал?Postoje muškarci koji vole da osvajaju tako da sa njima može to da radi. Ali oni nisu wife material
Wife material je muskarac koji zna sta hoce. Ne lozi ga osvajanje tvrdjava i slicne gluposti.То значи да они који би све да им је сервирано на тацни јесу вајф материјал?
Тако је. Зна шта хоће и онда прелази преко препрека да дође до онога што хоће. Фигуративно речено, осваја.Wife material je muskarac koji zna sta hoce. Ne lozi ga osvajanje tvrdjava i slicne gluposti.
zar se to ne zove Husband materijalWife material je muskarac koji zna sta hoce. Ne lozi ga osvajanje tvrdjava i slicne gluposti.
To možda u bumerskom bukvaru, ali bumeri više ne osvajaju nikoga, tako daТако је. Зна шта хоће и онда прелази преко препрека да дође до онога што хоће. Фигуративно речено, осваја.
Ah, poigravanje terminima, zabavno mi takozar se to ne zove Husband materijal
Ma nije problem da se foliramo ako nije ozbiljna riba,nego sto vecina ne ume bez foliranja,krenemo mi tako par recenica peckanja i kazem da mogu tako da nastavim a mogu i da se uozbiljim kao trebaWife material je muskarac koji zna sta hoce. Ne lozi ga osvajanje tvrdjava i slicne gluposti.
Старије је то од бумера. Много старије.To možda u bumerskom bukvaru, ali bumeri više ne osvajaju nikoga, tako da
Tebi je najteže, miko, znamoMa nije problem da se foliramo ako nije ozbiljna riba,nego sto vecina ne ume bez foliranja,krenemo mi tako par recenica peckanja i kazem da mogu tako da nastavim a mogu i da se uozbiljim kao treba
Ali se završava sa njima. Mislim da se sada ljudi manje foliraju.Старије је то од бумера. Много старије.
Naprotiv,jedino ako mislis na kolicinu to daTebi je najteže, miko, znamo
Ако ниси Араон, немаш право да користиш реч "мико".Tebi je najteže, miko, znamo
Нема то везе с фолирањем.Ali se završava sa njima. Mislim da se sada ljudi manje foliraju.
Ju, nisam znala da je neko stavio tapiju na riječ, izvin'teАко ниси Араон, немаш право да користиш реч "мико".
Нема то везе с фолирањем.
Разумем те скроз. И ја бих волео да користим ту реч али не смем. Ипак је Араон Араон.Ju, nisam znala da je neko stavio tapiju na riječ, izvin'te
Volim kad čujem da neko ima bromanceРазумем те скроз. И ја бих волео да користим ту реч али не смем. Ипак је Араон Араон.
И он је тврдио пазар неко време али на крају је ипак попустио и . . . освојио сам га.Volim kad čujem da neko ima bromance
tmiИ он је тврдио пазар неко време али на крају је ипак попустио и . . . освојио сам га.
И сад ми редовно тепа са "мико".
Зато је и бесан, а Бога ми хоће и да убије, кад види да неко други користи исту ту реч.
Озбиљно ти кажем, не изазивај га.
( И обрати пажњу на значење израза "тврдити пазара" те да тврђење пазара не подразумева нужно "фолирање". )
Шта тми, ти си модерна
A jeste, htela sam da ti k ribu dok je bila singl, ali mi rekose da je to preveliki efortШта тми, ти си модернаженаособа, треба да ти буде тли.
Шта се фолираш, буди директна, нема ничег лепшег од директне, вулгарне, девојке.
Pa ne mogu, zabranjenoШта се фолираш, буди директна, нема ничег лепшег од директне, вулгарне, девојке.
Можеш бре.Pa ne mogu, zabranjeno
Ne Araona, vec onu ženu, antifeministkilju, zaboravila sam nick.Можеш бре.
Аделаидеа би да к а р а Араона.
Sto si paranoicna jbte, evo zarad argumenta, ja ti obecavamda ti i ja nikada necemo imati seks. Da ne ispadne da ciljam samo da udje i foliram usput.Mislim da folirate i vas dvojica, da...