Tvrditi pazar?

A zašto misliš da ona time što i tebi i sebi daje malo prostora da se bolje upoznate, glumi ludilo..
Najbolje po vama bi bilo ono u smislu -mala svidjaš mi se :per: i ona hop, eto je u tvom krevetu..:lol:
Nisam mislio samo na seks, nego i za drugo kad dave i onda kad ih iskuliraš, odjednom bi sve. E onda ja neću.
Ti si do onomadne bio nevin ❓
I dalje sam u duši.

Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.

I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.

Koliko ovo ima smisla i šta kaže iskustvo? 😀

(Iskustvo, a ne ono ma daj nemoj mi to ..)

Ако знаш тај посао.

Ако ниси способна играчица, онда изгледаш као да га аматерски завлачиш.

И онда момак омаловажава ту девојку у целом друштву.

Треба знати своју меру, а то је данас ненаучена врлина

..e ******, sad su mi sve ladje potonule a ja se toliko trudila da ti se dopadnem..
..pricala sve bas sve sto ti volis i zelis da cujes kad ono medjutim...:lol:
p ne, ja tebi odgovaram na tvoju konstataciju da sam neko ko je folirant, tvrdi pazar a u stvari bi zinuo na zensko i ja tih odgovorih jednostavno. Sad to da li si ti to imala u vidu ili ne, nije ni bitno. Ja ti lako pokazah da nisam.

Ako sam do ovoga sada već došla, a to je neko iskustvo bivanja u otvorenim odnosima kada se uvek zna na čemu si, zaista mi je smor da razvijam taktike posle toliko posla na poslu i kod kuće.. Što rekoše ljudi, treba da bude obostrano, treba da mi se neko nasmeši ili da me značajno pogleda, a ne da glumi nekog hladnog tipa. Mogu ja i tog hladnog da nekada smažem za doručak, ali slab je to doručak, ne pravi te sitim.. kao na postu da si :)

Ako sam do ovoga sada već došla, a to je neko iskustvo bivanja u otvorenim odnosima kada se uvek zna na čemu si, zaista mi je smor da razvijam taktike posle toliko posla na poslu i kod kuće.. Što rekoše ljudi, treba da bude obostrano, treba da mi se neko nasmeši ili da me značajno pogleda, a ne da glumi nekog hladnog tipa. Mogu ja i tog hladnog da nekada smažem za doručak, ali slab je to doručak, ne pravi te sitim.. kao na postu da si :)

Секс је мрс...

Зна се, када се пости 6 недеља, нема секса...:sad2:

Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.

I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.

To bilo tako do 1980-te
Sada je 2024-ta uskoro 2025-ta sve je digitalizovano
Ja zovnem jednom na telefon i više neću
A kad mi kaže: "aj zvaću te posle" odmah tražim drugu a ova ako zovne zovne.
Nek plaĉe drugarici koja je savetovala.

Čista manipulacija. Odaje utisak nesigurne žene koja je željna dokazivanja.
Nikad nisam ulazio u takve veze. Jednostavo me to hladi kad se ona dvoumi. Kad ulazim u vezu to mora da pršti, a kako da pršti kad se ona dvoumi dal bi uopšte bila sa mnom.
Mora da postoji jaka želja sa obe strane, to ko proba heroin mu ne treba :) A te igrice su za srednjoškolce 😀

To bilo tako do 1980-te
Sada je 2024-ta uskoro 2025-ta sve je digitalizovano
Ja zovnem jednom na telefon i više neću
A kad mi kaže: "aj zvaću te posle" odmah tražim drugu a ova ako zovne zovne.
Nek plaĉe drugarici koja je savetovala.
Tako je brate moj. Nisu ni muškarci više glupi. Evo ja se sad muvam sa nekom koja živi u uverenju da ona mora da beži a ja da je jutim. A nije svesna da prva koja bude imala bar 1 posto inicijative uze mene. A ova ima 35 godina i ko zna koliko dugo je sama, a ovim ponašanjem biće još dugo :)

Mene lično nervira ta ideja "tvrditi pazar"
Sto kaže moja prijateljica ni duks ne kupujem odmah kada mi se svidi. Još malo razgledam malo po radnj, pogledam ga još koji put pa tek onda podem prema kasi. A za svo to vreme razmišljam da li mi treba uopšte...

Mene lično nervira ta ideja "tvrditi pazar"
Sto kaže moja prijateljica ni duks ne kupujem odmah kada mi se svidi. Još malo razgledam malo po radnj, pogledam ga još koji put pa tek onda podem prema kasi. A za svo to vreme razmišljam da li mi treba uopšte...

jeste, ima tu dosta promišjanja, šta nam treba a šta ne. Da li nam se dopada ili ne. Retko se dešava baš da te grom udari s neba. :)

imao sam u mladosti jednu taku "nedostupnu" koju je majka savetovala da ne bude na "izvolte".................moja sadasnja supruga je od prvog susreta bila "dostupna".
Tu nema pravila, svako nadje srodnu dusu pa i ta nedostupna nacice sebi slicnog.

Она која мушкарцу тврди пазар није заинтересована за мушкарца. Таквој је само стало до свог Ега. То тврдим 100%, не треба мушкарци уопште да губе време на такве. Да је неко стварно заинтересован не би тврдио пазар.

Она која мушкарцу тврди пазар није заинтересована за мушкарца. Таквој је само стало до свог Ега. То тврдим 100%, не треба мушкарци уопште да губе време на такве. Да је неко стварно заинтересован не би тврдио пазар.
Tako je. Samo je spusti i idi dalje.

Ako se sviđamo daj da budemo zajedno (da se muvamo zajedno, da provodimo vreme zajedno...) ali ZAJEDNO. A ne jedno beži a drugo pravi budalu od sebe ;)

Back