Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.017
Xaxa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mislio samo na seks, nego i za drugo kad dave i onda kad ih iskuliraš, odjednom bi sve. E onda ja neću.A zašto misliš da ona time što i tebi i sebi daje malo prostora da se bolje upoznate, glumi ludilo..
Najbolje po vama bi bilo ono u smislu -mala svidjaš mi se i ona hop, eto je u tvom krevetu..
I dalje sam u duši.Ti si do onomadne bio nevin
Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.
I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.
Koliko ovo ima smisla i šta kaže iskustvo?
(Iskustvo, a ne ono ma daj nemoj mi to ..)
..e ******, sad su mi sve ladje potonule a ja se toliko trudila da ti se dopadnem..Sto si paranoicna jbte, evo zarad argumenta, ja ti obecavamda ti i ja nikada necemo imati seks. Da ne ispadne da ciljam samo da udje i foliram usput.
p ne, ja tebi odgovaram na tvoju konstataciju da sam neko ko je folirant, tvrdi pazar a u stvari bi zinuo na zensko i ja tih odgovorih jednostavno. Sad to da li si ti to imala u vidu ili ne, nije ni bitno. Ja ti lako pokazah da nisam...e ******, sad su mi sve ladje potonule a ja se toliko trudila da ti se dopadnem..
..pricala sve bas sve sto ti volis i zelis da cujes kad ono medjutim...
Ništa manje ženama nisu smešni muškarci koji bi na prvu pa direktno u sred srede..
Mada, realno, nikad i nisam upoznala nekog takvog muškarca...
Svi su bili normalni...
Ako sam do ovoga sada već došla, a to je neko iskustvo bivanja u otvorenim odnosima kada se uvek zna na čemu si, zaista mi je smor da razvijam taktike posle toliko posla na poslu i kod kuće.. Što rekoše ljudi, treba da bude obostrano, treba da mi se neko nasmeši ili da me značajno pogleda, a ne da glumi nekog hladnog tipa. Mogu ja i tog hladnog da nekada smažem za doručak, ali slab je to doručak, ne pravi te sitim.. kao na postu da si
Nije svaki sex mrs..Секс је мрс...
Hmmmm, ne znam za toЗна се, када се пости 6 недеља, нема секса...
Nije svaki sex mrs..
ima i kada je manje od predjela
Hmmmm, ne znam za to
To bilo tako do 1980-teŠta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.
I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.
Opušteno buraz, bar te ja kapiramMoje iskustvo nema veze sa životom.
Ali dobro, to je samo moje iskustvo
Čista manipulacija. Odaje utisak nesigurne žene koja je željna dokazivanja.Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.
Tako je brate moj. Nisu ni muškarci više glupi. Evo ja se sad muvam sa nekom koja živi u uverenju da ona mora da beži a ja da je jutim. A nije svesna da prva koja bude imala bar 1 posto inicijative uze mene. A ova ima 35 godina i ko zna koliko dugo je sama, a ovim ponašanjem biće još dugoTo bilo tako do 1980-te
Sada je 2024-ta uskoro 2025-ta sve je digitalizovano
Ja zovnem jednom na telefon i više neću
A kad mi kaže: "aj zvaću te posle" odmah tražim drugu a ova ako zovne zovne.
Nek plaĉe drugarici koja je savetovala.
Mene lično nervira ta ideja "tvrditi pazar"
Sto kaže moja prijateljica ni duks ne kupujem odmah kada mi se svidi. Još malo razgledam malo po radnj, pogledam ga još koji put pa tek onda podem prema kasi. A za svo to vreme razmišljam da li mi treba uopšte...
imao sam u mladosti jednu taku "nedostupnu" koju je majka savetovala da ne bude na "izvolte".................moja sadasnja supruga je od prvog susreta bila "dostupna".Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.
Nema prave veze tamo gde mozak više radi nego emocije. Ko razmišlja glavom pre veze i kroz vezu, može da bude ok, ali nikad neće biti nešto posebno.
Tako je. Samo je spusti i idi dalje.Она која мушкарцу тврди пазар није заинтересована за мушкарца. Таквој је само стало до свог Ега. То тврдим 100%, не треба мушкарци уопште да губе време на такве. Да је неко стварно заинтересован не би тврдио пазар.