Tvrditi pazar?

Paula

black cat
VIP
Poruka
34.161
Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.

I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.

Koliko ovo ima smisla i šta kaže iskustvo? 😀

(Iskustvo, a ne ono ma daj nemoj mi to ..)

Šta god da muškarci pričaju, žene međusobno govore da je bitno da se on potrudi neko vreme oko tebe, jer oni to vole, da osvajaju, da taktiziraju, da se primaju, da misle na tebe neko vreme. Kažu iz iskustva da takvi koji su zainteresovani neko vreme i kojima si jedno vreme predmet želje, posle mnogo više cene što su s tobom.

I dalje, čujem da uvek treba pomalo biti nedostupna, tek da ne budeš na izvolite.

Iz iskustva, ima smisla pustiti ih neko vreme da uživaju u ulozi lovca...protiv prirode se ne treba boriti, nemoguće je pobediti..

Iz iskustva, ima smisla pustiti ih neko vreme da uživaju u ulozi lovca...protiv prirode se ne treba boriti, nemoguće je pobediti..
Uloga hm,sad ti mu otezavas i ulazite u uloge,da li mislis da on ulazi u ulogu osvajanja i ne zna da je po sredi namenska zajebancija(tvrdjenje pazara) ili zna da ga zajebavas ali se zainatio da ostvari cilj?da li postoji mogucnost ,da kad dodje do cilja znajuci da si mu otezala vrati tante za tante?priznaces da je skupa ta zajebancija ako naletis na nekog ko ti se svidja a ne znas da je svestan svega oko sebe 24/7 bez lova u mutnom

To oko "osvajanja" nikada nisam skapirao - u čemu je tu zapravo poenta?
Uvek mi je delovao da se likovi tako ophode prema ženama kako bi ispali veće baje u društvu iako često maskiraju dosta toga - ono klasični "nice guys".
Priča se to nadaleko, mada mislim da to ne pije vodu tj. kao da je u fazonu pričaju o tome žene između sebe (sa skrivenim ciljem da jedna drugu sabotiraju)
Iskustveno, probao sam dok sam bio mlađi tako nekako kako si opisala da se trudim oko devojaka, mada iskustva su mi bila meh.
Pa kada krenem da se distanciram od njih krenu one da cimaju pa bude još više meh/smor.
Ako nema obostranog interesovanja negde u prvim susretima, jednostavno gubim neko interesovanje.
Sa druge strane imao sam par situacija sa devojkama da su me tako jurile i gledale da osvoje, međutim dosta dobar deo njih je iz nekog razloga igrao na konvencionalnu kartu onoga što bi se generalno svidelo/dopalo ljudima, bez da se nešto realno zainteresuju za mene kao ličnost.
Ofc kada mi se učini da je takva situcija prekinem romantičnu farsu tj. "friendzonujem" i idem dalje.

Uloga hm,sad ti mu otezavas i ulazite u uloge,da li mislis da on ulazi u ulogu osvajanja i ne zna da je po sredi namenska zajebancija(tvrdjenje pazara) ili zna da ga zajebavas ali se zainatio da ostvari cilj?da li postoji mogucnost ,da kad dodje do cilja znajuci da si mu otezala vrati tante za tante?priznaces da je skupa ta zajebancija ako naletis na nekog ko ti se svidja a ne znas da je svestan svega oko sebe 24/7 bez lova u mutnom

Pa dobro, ja pričam sa ženske strane..definitivno tamo gde sam bila u startu pomalo i uzdržana, dobijala sam ono što želim..
Tamo gde sam bila otvorena na max, nekako drugačije su me doživljavali..
Jednostavno..😅😅

Pa dobro, ja pričam sa ženske strane..definitivno tamo gde sam bila u startu pomalo i uzdržana, dobijala sam ono što želim..
Tamo gde sam bila otvorena na max, nekako drugačije su me doživljavali..
Jednostavno..😅😅
Ipak mislim da ti je kad tad taj lov u mutnom vracen makar raskidom
Licno to ne bih zaboravio niti pripisao slatkim ljubavnim igricama

Nikad Dzordzi..:D
..i to nije lov u mutnom, niti tvrdjenje nekog pazara to je igra zavodjenja..
Neki muškarci preteraju kao i neke žene što kaže Siza ali neka igra mora da postoji..
Pusti ženu da bude žena, dozvoli muškarcu da bude muškarac..
Ja to tako nekako vidim..

Једно је кад ти је потребно времена да одлучиш да ли ти партнер одговара.

Друго је кад гледаш да конторлишеш колико си доступна одн. недоступна како би била занимљивија.

Ово прво је у реду и разумно је скроз.

Ово друго је безвезно глуматање, претварање, манипулисање, итд.

ima smisla pustiti ih neko vreme da uživaju u ulozi lovca
Звучи као манипулација :think:Можда није, можда је до избора речи, али тако звучи.

Ако је девојка избирљива и хоће да буде потпуно сигурна да јој мушкарац одговара, то аутоматски буди потребу код мушкарца, уколико је заиста заинтересован за њу, да се докаже да је вредан ( "ловачки менталитет". )

Али тим поступком не манипулише, не пушта га да ужива у улози ловца како би је касније што више волео, већ просто гледа свој интерес.

Osoba koja nema sta iznutra da pokaze sto moze da bude izazovno i sigurno zainteresovati nekoga igra igru "pepeljuga na kasicicu" . Dodje ko negativna reklama "ovaj proizvod je samo za posebne".
To je taj momenat pravog osvajanja. Dakle neko sa kim sam se potrudio da napravim prostor (ne retko zajedno) i ostvarim kvalitetan i ispunjujuc odnos, u odnosu na nekoga ko nespretno igra igre poput koke prisli mami "daj caci dinju". Te se u ostalom lako resavaju:napravis skalu paznje u glavi: dajem joj toliko paznje, skala raste, cim dodje do predvidjene crte, oduzimas paznju. Dosadno.

Звучи као манипулација :think:Можда није, можда је до избора речи, али тако звучи.

Ако је девојка избирљива и хоће да буде потпуно сигурна да јој мушкарац одговара, то аутоматски буди потребу код мушкарца, уколико је заиста заинтересован за њу, да се докаже да је вредан ( "ловачки менталитет". )

Али тим поступком не манипулише, не пушта га да ужива у улози ловца како би је касније што више волео, већ просто гледа свој интерес.

Koliko god mi pokušavali da interes izuzmemo iz priče, ne može..
Obe strane uvek imaju interes..žele da im bude lepo...

Nesto kao pravila igre; mesec dana izlazimo, sledeci mesec se drzimo za ruke, nakon toga prelazimo na vatanje (jedno dva meseca), i onda finale krevet. Razumem da zena nece da ispadne "laka zena", ili radodajka, i da je to u krajnjoj liniji stvar forme, i drustvene norme,a li ja ne volim igre zavadjanja, jer su mi dosadne.U par verbalnih kontakata se vec moze videti koliko smo zainteresovani jedno za drugo, pa ako je obostrano, mozemo si dozvoliti da budemo spontani, i opusteni.Cak i ne moramo zavrsiti u krevetu

Jednom sam imala neku online vezicu.. samo oniline, desilo mi se samo jednom. I što sam se setila, pa tako je prvi dan bio da smo se otvoreno i lepo ispisali ali onako kako mi prija, pomalo uzdržano, a opet toplo. I on napisa kako je lepo što konačno može lepo da komunicira, obično mi kažu namerno odgovore posle nekog vremena čak i ako znam da im se dopadam.. Znači, ništa lepše od istovremenog interesovanja.

Mene isto oladi kad je neko uzdržan. Mislim da mu nije stalo. A opet, karakter koji volim ne može biti napadan. Volim generalno pametne i uzdržane ljude. No, postoji razlika između hladnoće i otvorenosti. Može se biti i pomalo uzdržan i otvoren i topao. To je stvar karaktera. No, lažno uzdržavanjei ta hladnoća je turn off

Back