Tvoj smeh.....a bio sam zemlja

• Začetnik teme Začetnik teme Fibo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na koji osmeh mislis?
onaj blagi, prozet neznoscu,koji te obavije kao topla izmaglica i rastopis se po podu, kao snesko u prolece?
ili onaj seretski, zadirkujuci, sa podignutim obrvama, kad je u toku nadmurivanje, igra, kao deca u petom osnovne?
ili onaj siroki, sa sjajem u ocima, koji lako prelazi u glasan smeh, koji pleni svojom snagom i zivotom?
osmeh je kao poljubac, govori tako mnogo..ako umes da vidis

ne verujem da iko moze da isfolira osmeh..ako si u necijim ocima vidio nesto, a sad vise ne vidis, eee..video si zato sto si zeleo da vidis..niko ti zato nije kriv
problem je samo sto smo skloni da, kad nas neko razocara, dovedemo u sumnju i ono lepo sto je medju nama postojalo.a ne treba to raditi. ne treba.

Bla bla bla.. osmeh u koji se zaljubljuje.. osmeh koj je sve ono sto moze da se opise srecom.. osmeh koji zivi vecno kao raspala slika raspalog genija iz Italije ...a NE!!!!

Osmeh koji nije! Osmeh koji laze! Osmeh koji je samo osmeh! Osmeh koji je samo izraz necije gluposti! Osmeh koji misli da je osmeh!

Sta je osmeh ...u ljubavi... ????? Onaj pravi je jako jako redak.. barem ja tako mislim.. ovi ostali su cist marketing ili praznina trenutka.....

:shock::shock::shock:

Bla bla bla.. osmeh u koji se zaljubljuje.. osmeh koj je sve ono sto moze da se opise srecom.. osmeh koji zivi vecno kao raspala slika raspalog genija iz Italije ...a NE!!!!

Osmeh koji nije! Osmeh koji laze! Osmeh koji je samo osmeh! Osmeh koji je samo izraz necije gluposti! Osmeh koji misli da je osmeh!

Sta je osmeh ...u ljubavi... ????? Onaj pravi je jako jako redak.. barem ja tako mislim.. ovi ostali su cist marketing ili praznina trenutka.....

Osmeh je u ljubavi lek... melem... nadahnuće... Osmeh je oprost i blagost i dragost... Osmeh je sve što reči nisu... sve što nikad neće biti... Crknite, reči, proklete ste, nesavršene, iznošene, nekad nište ne kazujete, često sve upropastite...
Osmeh je snaga duše... koliko tananosti može da stane u jedan jedini osmeh... koji dolazi od srca... iskreno...
Osmeh omekša i slomi i razoruža... u koje sve dubine misli on može da uđe...

A neiskren osmeh... licemeran, lažan, površan,koristoljubiv... to je moćni uzimač sve životne energije od onoga kome je upućen, manje za onoga ko ga daje...

I jeste... Nema puno Pravih Osmeha... :(

Pravi osmeh je i blentavi osmeh zaljubljenosti, koji te osmehujući se, predaje onome koga voliš, potpuno, bez rezerve i koristi, nezaštićenog i punog poverenja.

Zatim pored ovih koje si nabrojao, postoji i osmeh tajne naklonosti i razumevanja između dvoje , koji usne samo razvuku u tajni osmeh, pogledaju se i hitro prestanu, nastavljajući sa radošću u srcu.
Postoji osmeh koji se ne može sprečiti, jer ko je to tako mio i drag sa kim razgovaramo.

Postoji osmeh koji izazove dobra, plemenita i uz to duhovita osoba, to je osmeh divljenja.

Postoji ledeni osmeh prezrenja i tuge, praćen bledilom, zbog izdaje i razočarenja.

I veštački osmeh koji nema ništa karakteristično, bilo da se smeje tebi ili bilo kojoj osobi.

Zaista je lepa tema. :D

Back