Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Zato..imaju pare..njoj prolazi što je visoka,u njih su žene niske.Sta se ona emina jahovic zalepila za turke jbt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato..imaju pare..njoj prolazi što je visoka,u njih su žene niske.Sta se ona emina jahovic zalepila za turke jbt
Znaju oko zenaZato..imaju pare..njoj prolazi što je visoka,u njih su žene niske.
Šta mislite o udaji za Turcina.Jedna drugarica hoće da se uda za njeg,pa mi naumpala tema.
Standardna.WTF a gde je ovde Pozdrav...nekultura !?
) i lijepi.Njihov nacin zivota je totalno drugaciji ,ali nije da se ne vidi i njihov uticaj na nas u nekim stvarima.Ta drugarica si ti.Ili si upoznala nekog u svojoj mahali ili te neki startovao preko Fejsa.Mogao bih naširoko sad da ti objašnjavam da ćeš napraviti fatalnu grešku ali ne značiš mi ništa pa mi se ne da.Uglavnom imaćeš dosta vremena da se kaješ.Šta mislite o udaji za Turcina.Jedna drugarica hoće da se uda za njeg,pa mi naumpala tema.
Nisam,ja sam udata.Zasto je greska udati se za Turcina?Ta drugarica si ti.Ili si upoznala nekog u svojoj mahali ili te neki startovao preko Fejsa.Mogao bih naširoko sad da ti objašnjavam da ćeš napraviti fatalnu grešku ali ne značiš mi ništa pa mi se ne da.Uglavnom imaćeš dosta vremena da se kaješ.
Ako ti to ne sagledavaš sama onda nije greška.Nisam,ja sam udata.Zasto je greska udati se za Turcina?
Sa koliko si se udala?Sa 17-18 godina?Nisam,ja sam udata.Zasto je greska udati se za Turcina?
imam 32 godine.Udala sam se u 26 godiniSa koliko si se udala?Sa 17-18 godina?
Strašno.Postavljaš pitanja kao da imaš 17-18 nemoj to da radiš.To je ružno.imam 32 godine.Udala sam se u 26 godini
Jbg.Takva sam inace.I tdme su ti takve.Loše je to.
Obišao sam celu Tursku uzduž i popreko. Boravio nekoliko meseci tamo i zemlja je neverovatno specifična. Toliko stečenih utisaka i dobrih i loših. Ne znam kako je sa Turčinom u braku ili dugoj vezi, ali deru vas kurcem gde vas dohvate, a hvataju vas svugde. Meni to ne smeta. Više smeta ta gluma i prikrivanje. Ne tvoja, nego generalno.Ja sam par puta dobila savet od naših muslimana , a i bugarskih , koji sa njima žive , da se nikada,ali nikada ne treba udati za Turčina
Kao i nas i njih ima raznih , ali da bi žena našla muškarca Turčina koji stvarno želi srodnu dušu , a ne trofej sa Zapada (mi smo za njih nekako ruski zapadnjaci) baš treba da joj se posreći
Vrlo je bitno koliko je on pozapadnječeni Turčin, njegova religijska uverenja i naravno imovinsko stanje ( kod njih to zna biti vrlo značajna stavka )
Od par brakova koje ja znam njih 5-6 se raspalo, samo, koliko znam još je jedan na papiru važan , naša je uvalila Turčinu tuđe dete , teška psihopatologija + što mu šalje novavc kad god on zatraži ili njena rodbina pošalje kada on pošalje aber da će da je vrati
No opet kažem sve je to od čoveka do čoveka .
U Turčina velikaturci su fini mladići
Ne udaje se ona za Turčina nego za ČOVEKA.Šta mislite o udaji za Turcina.Jedna drugarica hoće da se uda za njeg,pa mi naumpala tema.
Šta mislite o udaji za Turcina.Jedna drugarica hoće da se uda za njeg,pa mi naumpala tema.
Uvijek me nanovo i opet pozitivno iznenadišNe udaje se ona za Turčina nego za ČOVEKA.
To je pitanje kakav je čovek a ne da li je i kakav je Turčin....
Uvijek me nanovo i opet pozitivno iznenadišMlada djevojka a tako zdravo razmišljanje, mogu samo da kažem bravo! Odlično si odgojena, svaka čast tvojim roditeljima
![]()
Šta nije tačno u njenoj izjavi? Napisala je da se udaje za ČOVJEKA? Ili Turci nisu ljudi nego šta? Grozim se cinizma, predrasuda i nacionalizma a divim se osobama koje su oslobođene takvog razmišljanja.Njena izjava je romantična ali površna i netačna, a i tvoje oduševljenje kao komentar na Blic-u.
Svaki narod ima svoje običaje i drugačiji mentalitet. Turci su izuzetno specifični i mnogo se drže zajedno, retko ko odstupa od običaja. Svi Turci koje znam žive plemenski.
Predrasude nisu uvijek negativna pojava.Šta nije tačno u njenoj izjavi? Napisala je da se udaje za ČOVJEKA? Ili Turci nisu ljudi nego šta? Grozim se cinizma, predrasuda i nacionalizma a divim se osobama koje su oslobođene takvog razmišljanja.
Brkaš malo pojmove. Patriotizam je ljubav prema svojoj naciji a nacionalizam je otpor i gnušanje prema svima ostalima.Predrasude nisu uvijek negativna pojava.
One su i nastale na osnovu cinjenica.Nije predrasuda nazvati stvari pravim imenom.
I nacionalizam nije negativna pojava.Nacionalizam predstavlja ljubav prema svojoj naciji,a ne mrznju prema drugima.
Predrasude postoje sa razlogom, a ako igde nacionalizam vlada onda je to u Turskoj.Šta nije tačno u njenoj izjavi? Napisala je da se udaje za ČOVJEKA? Ili Turci nisu ljudi nego šta? Grozim se cinizma, predrasuda i nacionalizma a divim se osobama koje su oslobođene takvog razmišljanja.