Gost 436569
Domaćin
- Poruka
- 3.572
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, i zemljotresa se treba paziti pa terorističkih napada, pa ajkula u moru, svega. Boj se ovna, boj se gomna.Najinteresantnije što se tiče Turske je krvna osveta. Kako li ti ljudi žive ako su im zaraćene familije?
Pri udaji se treba i o tome dobro raspitati, da ne bude posle: “Kuku nisam znala, a što mi ubiše dete na ulici?!”
Ne treba se bojati svega,ali ni zalijetati.Jeste, i zemljotresa se treba paziti pa terorističkih napada, pa ajkula u moru, svega. Boj se ovna, boj se gomna.
Pa pogledaj odakle je postavljačica teme, a sigurno i njena prijateljica.Ne treba se bojati svega,ali ni zalijetati.
Oprez je majka mudrosti.
Mozda si ti dobronamjerna i gledas sve iz te vizure...ali to ne znaci da su svi drugi takvi.
Moja teorija je da ljudi lakse funkcionisu ako su razlike medju njima manje u svakom smislu...nacionalnom,vjerskom,obrazovnom...
Naravno,uvijek ima izuzetaka od pravila....
Sto tako?Mene bi tamo spalili na lomači!![]()
Nisam ja cula za tu osvetu.Jeste, i zemljotresa se treba paziti pa terorističkih napada, pa ajkula u moru, svega. Boj se ovna, boj se gomna.
Nisam ni ja, čula sam za besu ali to je u AlbanijiNisam ja cula za tu osvetu.
Nema to,da nije kod Kurda?Nisam ni ja, čula sam za besu ali to je u Albaniji![]()
Moze kod Kurda samo.Nisam ni ja, čula sam za besu ali to je u Albaniji![]()
Jeste, i zemljotresa se treba paziti pa terorističkih napada, pa ajkula u moru, svega. Boj se ovna, boj se gomna.
Nisam ni ja, čula sam za besu ali to je u Albaniji![]()
Pa nisam upoznata sa običajima nekih ruralnih mjesta, ali to je kao da ja kažem da svi Srbi prakticiraju vlašku magiju i ne udaji se u Srbiju ni slučajno da te ne začaraju.Toliko o tome da poznaješ Tursku i njihove običaje.
Pa nisam upoznata sa običajima nekih ruralnih mjesta, ali to je kao da ja kažem da svi Srbi prakticiraju vlašku magiju i ne udaji se u Srbiju ni slučajno da te ne začaraju.

Jao koliko si ti negativna osoba.Evo za sve zaljubljenice u turske serije, love&peace građanke sveta koje nas ovde edukuju o tome kako da se svi držimo za ručice i pevamo ringeraja.
U krvnoj osveti ubijena skoro cela familija među njima i šestoro dece:
http://m.metro-portal.hr/krvna-osveta-sokirala-tursku/17323
Koga zanima neka gugla dalje, skoro svake godine bude neki pokolj.
Jesi li ti udata za Turčina ili ih samo toliko voliš zbog serija?Pa nisam upoznata sa običajima nekih ruralnih mjesta, ali to je kao da ja kažem da svi Srbi prakticiraju vlašku magiju i ne udaji se u Srbiju ni slučajno da te ne začaraju.
Udata za Turčina i izrodila sultane.Jesi li ti udata za Turčina ili ih samo toliko voliš zbog serija?
Tačno sam znao, loženje na hareme ali sa bezbedne distance, ne moramo baš u Turskoj da živimo.Udata za Turčina i izrodila sultane.
Jao koliko si ti negativna osoba.![]()

Nisam baš kućni tip žene.Sto tako?
21. vek
Bože kolik predrasuda i nepoznavanja ludi , rasa i običaja !
Ovde nako još zamišlja turke sa jataganima i čalmama ,a o krvnoj osveti da ne pričamo koja je iskorenjena i kod Albanaca
Tipično za ljude koji generalizuju stvari i donose zaključak na osnovu ja sam čula i prićao mi neki lik
Tužno !
Nisam baš kućni tip žene.
I Turska danas nije ono što je bila u vreme Ataturka, sad su opet vratili u dekadenciju.
P.S. Savetovala bih mladim ženama da vode računa o sebi, gde idu i šta rade.
U muslimanskim državama se podrazumeva da žena posle 21h, nema šta da traži na ulici. Toliko o slobodi kretanja i "civilizaciji", pa sve i da ste otišle u Dubai.
Ofc,...svako dobro želim!
A da ti sa koleginicom ne skreces malo na politiku?Erdogan je bukvalno upropastio Tursku, i ekonomski i razvojno- vraćaju se u srednji vek. Na svakih pet metara po jedna džamija i samo grade nove, a lira im ne vredi ni koliko papir na kome je štampana.