Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toga imate u svakoj sredini , u svakoj državi . uvek je bilo razlike po regonima i gradovima . zato ne treba generalizovati i donositi zaključak o stanju cele nacije

To je tačno , tamo je sad ekonomska kriza , prem da su još uvek daleko bogatiji i napredniji od nas
A znam pošto je momak od moje ćerke koji je živeo 15 godina u SAD sa roditeljima tamo se školovao i vratili se u Ankaru i preselili su firmu iz Ankare ovde u Srbiju zbog krize . majka mu je redovan profesor matematike na nekom univerzitetu u Ankari
Zive ovde u Beogradu u iznajmljenom stanu , govore engleski obadvoje perfekt . Sretni su i bezbrižni i to mi je najbitnije .
On je jako patrujahalan i prvržen kući i poslu ima domaće vaspitanje i prošle godine kad su išli u Ankaru i Istanbul tražio sam mu fotokopiju pasoša , poslao mi iste sekunde na mob. rekavši da shvata moju brigu i da ne brinem jer zaista voli moju ćerku i planira budućnost sa njom
Evo šta mi poslala ova moja " Lujka " :heart:da me malo stresira zbog nepoverenja i posesivnosti :rotf::vudu:
IMG-20220502-WA0055.jpg

A ovo im je društvo u Ankari svi otprilike vršnjaci , fakultetski obrazovani i govore po par jezika
IMG-20220502-WA0018.jpg

I ja sa time problem nemam , jer sam živeo u Austriji , Italiji , Ukraini
Žna mi je takodje strankinja Ukrainka rodjena u Kazastanu

Meni lično je to horor u XXI veku. Koja od naših hoće da živi po šerijatu neka ide ali SVESNO, a ne da se zanosi kako se živi od ljubavi.

Meni lično je to horor u XXI veku. Koja od naših hoće da živi po šerijatu neka ide ali SVESNO, a ne da se zanosi kako se živi od ljubavi.
Ne pokazuj neznanje , kad ulaziš u crkvu moraš imati maramu
tako je i u Rusiji i Ukraini
Stavila je maramu zbog toga i kao modni detalj
ne ispaljuj se više :fdlan:
dečko je kultivizovan i nije religiozan

Ne pokazuj neznanje , kad ulaziš u crkvu moraš imati maramu
tako je i u Rusiji i Ukraini
Stavila je maramu zbog toga i kao modni detalj
ne ispaljuj se više :fdlan:
dečko je kultivizovan i nije religiozan

Možda on nije religiozan, ali 90% Turaka jesu, a mi ovde pričamo o proseku.

Turci vole naše žene ali svoje ćerke slabije daju za nekog ko nije musliman.

Back