Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je muslimanka 100%.a on otje nju, msm, ako je Srpkinja?
oni vole Švabice da žene, a one vole kurce, poštuju tu kulturu i sfe, viđao sam ih masu na moru...
Ova što hoće da se uda, drugarica?To je muslimanka 100%.
Valjda što dobro izgleda..istina vole svabice..samo plave zenea on otje nju, msm, ako je Srpkinja?
oni vole Švabice da žene, a one vole kurce, poštuju tu kulturu i sfe, viđao sam ih masu na moru...
Jeste...Valjda što dobro izgleda..istina vole svabice..samo plave zene
Jesu..sitni su.Crni.Niski.turci su nekako sitni? rastom? uglavnom? mada imaju ok košarkaške klubove![]()
Ma bila sam tamo par puta..primitivni su..strog odgoj djece.
Koliko sam shvatila on je sumnjao istvarno jeste dete rođeno par nedelja ranije , nego što je ona došla kod njega , ali pošto njemu i njegovima treba novac vrlo često , sve se to reguliše sa donacijama njene majke , sestre i bliskih rođaka iz inostranstva .. ona je tamo iz, kraja gde su poplave bil pre par godina e, pa je tako donacija od države za poplavljene došla tačno kada je trebalo da on prelomi da li je njegovo, kad je stigla lova i čak se i venčao ..
Svašta ima i šta sve žene neće uraditi da li da izgleda da su se konačno udale ili da se osveti ocu deteta
Da je trudna konstantovala je 7 dana posle dolska kod njega "u provod"
Kasnije kad je uveliko trudna, tj i kad je trebalo da pokaže ko je otac , morala je da plati boravak kod njega 20 eur po danu i tek kada su pare legle tad je mogla da dođe , a onda jadnica na FB objavi da se udala i prikači njegovo prezime ...
Da budem iskrena ne znam , da li su i njeni u nekom momentu pripretili i njemu ... meni ta priča baš bila zanimljiva kada se događala ... mislim da kod nas tako nikada ne bi moglo biti
Morei država im se prostire na 2 kontinenta
Bila sam