gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!Really? Then why dont you go to albania for... letovanje? Its more near to Serbia than turkey and I think you also dont need visa to there! Everything is connected with politic!
Da li je neko u skorije vreme letovao u Bodrumu i kakvi su utisci. Na ime spremam se ovog leta da idem u Bodrum i to autobusom pa bih voleo da znam cemu da se nadam.
Unapred hvala Kosta
Mirka i ostali poznavaoci turske rivijere -HELP!!!
Izbor je pao na dva hotela- Admiral u Sideu ili Mukarnas u Alanji. Zna li neko bilo šta o ovim hotelima i kakve su preporuke?
Side - mesto bez hlada...P.S. Ako misliš na ovaj Admiral iz Kristal lanca...mislim da je to bolje ..
Ja gledam Kristal Kemer...
Samo Kvinsi ...750 sobaaaaaaaa !!!
Tu ima 2000 ljudi minimum !
I to ne ljudi ...RUSA!!!!!!

Pa jeste i to je tačno...al ...uffffffffffffffffffff...mrzim ruse ...Ja ih više ne mogu podneti...j.te idem na mora a ustajem u 6 da bi imala ležaljku na plaži...![]()
Zato sad prvo gledam broj soba...ako ima više od 300 ...tražim drugi hotel.
Dal sam se zasitila Turske il sam fristrirana prošlim iskustvima , tek nikad teže nisam birala hotel...
Al vrtim se oko dva...Kristal Kemer, i Rixos Tekirova......
A ufćem na Rixos Belek...rekla sam sebi, to mi je cilj....za to skuplajm pare sad...
Jeste Muerte pojavila se ...al DERU !!!!
A i obećala sam nekom da ćemo ići jednom zajedno, pa sam Letooniju ostavila za drugi put.![]()
Čuj zaboravila...
Nisam zaboravila , nego vidim nema vas na temi pa reko možda sam vas umorila sa svojim pitanjima...
A cenjeni gdine...šta vi kažete za Rixos Belek?
Jel vredi ?