sirenicaariel
Početnik
- Poruka
- 8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
понављам питања!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Jedino sto sam ja saznao jeste da je cena goriva u Turskoj 1,8 evra. Mada mene konkretno vise interesuje auto-gas jer je jeftinije. Znam da je u Bugarskoj cena goriva i gasa slicna kao u Srbiji tako da cu iskoristiti da napunim rezervoare u Bugarskoj. Na ulasku u Bugarsku placa se putarina koja je 5 evra i to ti sluzi za celu Bugarsku. Neka putarina se placa i u Turskoj ali nije mnogo.
E sad mene interesuje kakav je postupak za bugarsku vizu, jel treba da se ide u bugarsku ambasadu ili moze na granici?
Hello everybody from Athens!
As you know, turkey was the first country who reognised Kosovo as indepedent. So, I'm curious to see how many serbian people will go to turkey for holidays this year and next years. Dont give your money to the barbarian mokeys! They helped muslims from Bosnia against you and they recognised a part of your land as indepedent!
ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ!
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Cao ljudi!
Posle dugo godina letovanaj u Grckoj, odlucismo se ovog leta za Tursku!
Ako neko moze da mi predlozi mesto i agenciju bio bih vrlo zahvalan.
Planiramo kraj juna...Ako znate za neki povoljni smestaj- ili ako imate neka iskustva, mnogo biste pomogli...Veliki pozdrav
Cao ljudi!
Posle dugo godina letovanaj u Grckoj, odlucismo se ovog leta za Tursku!
Ako neko moze da mi predlozi mesto i agenciju bio bih vrlo zahvalan.
Planiramo kraj juna...Ako znate za neki povoljni smestaj- ili ako imate neka iskustva, mnogo biste pomogli...Veliki pozdrav
Ajd objasnite sta zelite ,a mi koji smo bili cemo da vam sugerisemo gde je ok:
zdravo friends.im izzet from Turkiye.i live in Turkiye for 23 years and i couldnt go everywhere in my country.And i know that Turkiye has perfect places for holiday..some friends say that nobody goes Turkiye bcoz of politic reasons.politic conditions can not be reason for not go somewhere to holiday..i just wana say to you You cant find somewhere where have people who respect to foreigns than own people..and im sure if a person come to here,he/she will come back home wth pleasure,hppiness..one time come here and thn u'l see where is good for you and not.."when u come here,u'll see that we have many same thngs..hvala everybody..caos
Ако може без политике овде.... Све ће бити брисано.
....ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΟ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ.... ΤΙΠΟΤΑ?ΓΕΜΙΣΕ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....ΕΛΕΟΣ!ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!