Phantom der Nacht
Primećen član
- Poruka
- 749
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rixos Tekirova...jedino što mu je cena svake godine.........do ..."kolena"...hotel...mislim...
a bio sam u još jednom, mislim da se zove Zeugma..pa još nešto...
a ako hoćeš prirodu...mir...full uživanje...na ogromnoj površini prepunoj svakojakog rastinja...moja preporuka ti je hotel Letonija u Fetijama...Fetije...prelepo mestašce...a u blizini je Olu Deniz plaža...nekoliko minuta dolmušom...a to ti je ponos plaža Turske...stavljaju je na svaki katalog...
a u sva 3 hotela smo išli preko Kon-tikija...
Ajd malo detaljnije ...gde je zeugma , i sta je tu dobro...
Obidjoh pola turske uvek se desi nesto sto baci senku na sjajan odmor...zato očekujem od vas info koji ce da me spasi senke za ou ogdinu.
Ne odgovara mi Letonija nije Ai , a sa malim detetom to mi je bas potrbno.
E tako volim, lepo podrobno...
Pardoniram za letoniju mesam sa Likijom koja nije AI već pun pansion + ...
Jel beše u letoniji deca placaju punu cenu?
Kontiki opet nema ponudu za leto, samo rani booking, sa suzenim izborom hotela...E svake godine ista priča.
Znam da sa Rixosom nema greške, to mi je uvek na pameti , al uvek mi fali malo za njega , pošto je skuplji od najskupljih...al jedne godine ću i na to doći...
Moja klinka od 5 godina, već je dovoljno velika za sve zezancije koje turci nude, i već je počela da zapitkuje gde idemo na more...![]()
moze li mi neko reci da li je bolji izbor antalija ili kusadasi, gdje je bolji nocni zivot? mnogo hvala
Skoro punu cenu deca placaju u Likiji...bili su mi prijatelji u Likiji, koji su bili i u Letooniji...kazhu ipak bi pre u Letooniju..e sad...
www.letooniaresorts.com
a na ovom site www.tourboxantalya.com/eng ceš naći skoro sve hotele u Turskoj...
Preriškala sam ti ja već sve što se dalo preriškati po netu, al ne verujem više ništa dok ne udje neko pre mene u hotel ( kao npr ti ) i kaže bio sam , video, bla bla bla....
Dobre informacije si mi dao, jedino si me za Letoniju baš baš zainteresovao, ovo ostalo...pa negde mi je već vidjeno...
Sad da sačekam da izadje ponuda i da se zapljunem ...nego jel ima komaraca u fetijama , to se priča naveliko !
e toorci.....kad počinje sezona koopanja u tr......??
zapravo...toorci kažu da i u novembru može da se koopa u moru....al to predpostavljam negde na joogu ..........mene zanima ovaj početak plivačke sezone..........
odgovara...........zahvaljoojem, mooerte..... ( :
Jel putovao neko autom u Tursku? Interesuje me koliko treba vremena i koliki su otprilike troskovi?
I naravno ako ima nekih stvari na koje treba da obratim paznju?
...ako te josh nesto zanima...pitaj...
Evo pitam...kakva je plaza?
Jel treba ici na olu deniz ili je hotelska dovoljna ?
Kako je noću, jel pakao?
Pitam jer u Kemeru nije !
Daj baci neku sliku...ove hotelske su vec vidjene!
Zasto temu zovete Turska kad u sustini na zadnjih 15 strana teme mirka sizika prica o antaliji,alanji itd. a pritom se ljudima koji postavljaju konkretna pitanja vrlo retko na pravi nacin odgovara?...Jako je cudno da tako "dobri poznavaoci Turske" koje u stvari agencije sisaju ko ovce i biju po usima,nemaju pojma neke najosnovnije stvari i pretvaraju temu u jalova naklapanja o glupostima tipa "jaoj jedva cekam da krenem u hotel od 20*LOL gde ce od mene da naprave budalu... Aj u zdravlje !
Da li je neko isao kolima u tursku. Bio bih zahvalan za informacije.npr. cena goriva, parkinga, sigurnosti automobila i sve ostalo.
Hello everybody from Athens!
As you know, turkey was the first country who reognised Kosovo as indepedent. So, I'm curious to see how many serbian people will go to turkey for holidays this year and next years. Dont give your money to the barbarian mokeys! They helped muslims from Bosnia against you and they recognised a part of your land as indepedent!
ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ!
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
Really? Then why dont you go to albania for... letovanje? Its more near to Serbia than turkey and I think you also dont need visa to there! Everything is connected with politic!