Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitala sam sve postove i stvarno sam srecna sto ima ljudi koji su voljni da podele svoja iskustva sa drugima:)!
Nisam nikada bila u Turskoj, idem sa drugaricom u Alanju, preko Jolly travel-a u hotel Parador (znam da nije nista specijalno, ali za nas 2 -puna kapa).
Let nam je 7. juna, a ostajemo 15 dana, pa me interesuje kakve su tamo temperature u junu?
Pozz

Da li je neko u skorije vreme letovao u Bodrumu i kakvi su utisci. Na ime spremam se ovog leta da idem u Bodrum i to autobusom pa bih voleo da znam cemu da se nadam.
Unapred hvala Kosta

Evo ja cu probati da ti pomognem. Ja sam dve godine za redom letovala u Bodrumu i sad u nedelju idem i ostajem do jeseni, verovatno, mozda i duze.
Elem, Bodrum ti je MTV fazon dan i noc, extra provod, za svakog po nesto, plaze me bas ne odusevljavaju. Ne znam gde ces ti biti smesten, ali hoteli su im uglavnom u Gumbetu, to je mestasce "iza brda" skroz u hotelima...
Sto se autobusa tice, ja iskljucivo to koristim, jer se bojim aviona, ALI tesko ces naci autobuski prevoz, pa evo nekih preporuka: Niska agencija Nisekspres ima u ponudi busom do Bodruma i smestaj i sve, a u Beogradu, agencija Vivus, kod njih mozes da uplatis samo buski prevoz do Kusadasija, pa onda hvatas lokalni bus do Bodruma...Jes malo komplikovano, ali ako hoces busom, to su neke proverene varijante...
Ja konkretno sad idem nasim busom, pazarskim, do Istanbula...pa iz Istanbula za Bodrum, ali odmaracu par dana u Istanbulu...
Nadam se da sam ti pomogla i naravno da ces se lepo provesti, ne treba da ti to pozelim :wink:

Ja sam bila u hotelu PRIVATE i bilo je extra. To je mesto pored Marmarisa, posto momak nije hteo da smo bas u gradu. Cula sam i za Kusadasi da jako lepe hotele ima i to za male pare.Mog muza drustvo je islo u Kusadasi vec 2 god. Ako te interesuju konkretne cene i slike svega samo napisi gde ti se ide, koji termin i posebne zahteve. Ja cu se potruditi da dobijes konkretne odgovore.
Ja radim u turistickoj agenciji u Novom Sadu. Radimo sa svim agencijama, tako da su Vam kod nas sve turisticke agencije na jednom mestu. Moj e-mail je solajahelena@gmail.com.Hvala, cao.

da li moze neko da mi kaze nesto o hotelu "juniper" u icmeleru? kakva je plaza u tom gradu? ako je bezveze, pre cu se odluciti za neko drugo mesto sa lepsom plazom pa ako bi neko mogao da mi preporuci ta mesta bez kamenja i ostalih gluposti u vodi? to je nekako presudno posto decko i ja nismo u fazonu ludih izlazaka, nego neka vise penzionerska varijanta.............hvala unapred!

HELP! molim za neku informaciju, koji smestaj je dobar u icmeleru? prvenstveno da je cisto, nikakvi specijalni zahtevi.......ili neka iskustva iz hotela "private"? vreme je da se uplate aranzmani pa molim za neki odgovor sto pre!

Mirka i ostali poznavaoci turske rivijere -HELP!!!

Izbor je pao na dva hotela- Admiral u Sideu ili Mukarnas u Alanji. Zna li neko bilo šta o ovim hotelima i kakve su preporuke?

Mirka i ostali poznavaoci turske rivijere -HELP!!!

Izbor je pao na dva hotela- Admiral u Sideu ili Mukarnas u Alanji. Zna li neko bilo šta o ovim hotelima i kakve su preporuke?

Kvinsi...Sta bi sa Limakom?
:think:Side - mesto bez hlada...
Hoteli su dobri u tom mestu,al bre drveta nema ...
Ja zato izbegavam Side...

A Alanja ...širok pojam...dobro čitaj tačnu lokaciju...
Pišu da je Botanik u Alanji a on je daleeeekoooo od nje...

Ako biraš izmedju ova dva mesta ipak možda bolje Side...meni je Alanja paradiaz turizam sasvim...

O samim hotelim ništa ne znam...

Ajd javi šta bi sa LImakom , kad ideš i gde...

Ja još nisam izabrala..:confused:

P.S. Ako misliš na ovaj Admiral iz Kristal lanca...mislim da je to bolje ..
Ja gledam Kristal Kemer...

Samo Kvinsi ...750 sobaaaaaaaa !!!
Tu ima 2000 ljudi minimum !
I to ne ljudi ...RUSA!!!!!!

P.S. Ako misliš na ovaj Admiral iz Kristal lanca...mislim da je to bolje ..
Ja gledam Kristal Kemer...

Samo Kvinsi ...750 sobaaaaaaaa !!!
Tu ima 2000 ljudi minimum !
I to ne ljudi ...RUSA!!!!!!

:lol::lol::lol:
znam, znam, živa nisam šta da radim- al Ruse ne mo'š zaobići bilo gde:lol:
Da, Admiral iz Kristal lanca, izgleda super, nekako sam bliža toj varijanti. Limak je otpao jer nismo uplatili early booking. Nisam znala kad ću moći na odmor, pa nisam mogla da rizikujem. Sada je preskup, oko 400 evra ukupno, nego što je bio u eraly bookingu:confused:

Pa jeste i to je tačno...al ...uffffffffffffffffffff...mrzim ruse ...Ja ih više ne mogu podneti...j.te idem na mora a ustajem u 6 da bi imala ležaljku na plaži...:roll:

Zato sad prvo gledam broj soba...ako ima više od 300 ...tražim drugi hotel.

Dal sam se zasitila Turske il sam fristrirana prošlim iskustvima , tek nikad teže nisam birala hotel...

Al vrtim se oko dva...Kristal Kemer, i Rixos Tekirova......
A ufćem na Rixos Belek...rekla sam sebi, to mi je cilj....za to skuplajm pare sad...

Pa jeste i to je tačno...al ...uffffffffffffffffffff...mrzim ruse ...Ja ih više ne mogu podneti...j.te idem na mora a ustajem u 6 da bi imala ležaljku na plaži...:roll:

Zato sad prvo gledam broj soba...ako ima više od 300 ...tražim drugi hotel.

Dal sam se zasitila Turske il sam fristrirana prošlim iskustvima , tek nikad teže nisam birala hotel...

Al vrtim se oko dva...Kristal Kemer, i Rixos Tekirova......
A ufćem na Rixos Belek...rekla sam sebi, to mi je cilj....za to skuplajm pare sad...

Rixos Tekorava...odlichan izbor gospodjo...ali pogledajte...mozhda se pojavila u nashim agencijama Letoonia...

Čuj zaboravila...
Nisam zaboravila , nego vidim nema vas na temi pa reko možda sam vas umorila sa svojim pitanjima...

A cenjeni gdine...šta vi kažete za Rixos Belek?
Jel vredi ?

Ako mislite na Rixos Premium Belek...sigurno da vredi...nisam bio...ne znam nikog ko je bio...sledece sezone cu razmishljati o njemu...a jedino znam da je prvi evropski hotel sa 7*...

Back