Stigli smo u Subotu oko 10 po njihovom vremenu, receno nam je da u sobe ulazimo odmah ako ima praznih soba, a ako ne onda oko 14 casova. Naravno nije bilo soba pa smo cekali. Kako se cekanje oduzilo i nakon 14 otisao sam do recepcije gde su radila dva Turcina kojima ja ne bih dao da cuvaju dve nacrtane ovce ( Darija, devojka o kojoj si pisao ne radi Subotom), brljali sa pasosima, nekim formularima, i na svako pitanje odgovarali sa glupavim kezom i klimanjem glave. Kako sam poceo da se bunim, uspeo sam oko 15.30 da se izborim za sobu. Zatim cekam jos petnaest minuta da mi jedan od magaraca pokaze put do sobe ( posto su sobe prilicno rastrkane ), a kako se on ne pojavljuje krecem sam i nalazim sobu. Vrhunac svega je da tu sobu tek pocinju da ciste, pa cekam jos pola sata. E sad, od 14 - 15.30, dok sam stajao na recepciji tri sobe su izdate Turcima ( verovatno vikendasi jer su imali jako mali prtljag ) koji su dosli bukvalno sa ulice, raspitivali se, gledali hotelski katalog, i dobijali sobe ODMAH. Dve zene iz nase grupe u sobu su usle tek oko 21 i to posto su zvale vodica, koja je takodje bila prilicno nezainteresovana za nas smestaj, ali o to je prica za drugu temu. Dalje, sobari su aljkavi, vise umrljaju nego sto ociste, ne zna se vreme ciscenja ( jednom prilikom su dosli u 19 ), a i dva puta su pokusali da mi ukradu garderobu, provereno, postavljao sam zamke ( sta ja radim na odmoru !? ) i mogu i da dokazem da su otvarali plakare, a mojoj zeni je nestajao gel za kosu iako ga nije svakodnevno koristila. NECUVENO. Dalje, trpezarija, kuvari koji sipaju glavna jela kao da se takmice koji moze manje da sipa u tanjir, a posto sam se vracao ponovo sledeci put sipaju jos manje, jednom se jedan pobunio gestikulirajuci kako dolazim po drugi put, tada mi je pukao film trazio sam da mi pozove sefa restorana i tada se smirio, cak mi je narednih dana okretao pribor za sipanje kako bi se sam posluzio. SVEDSKI STO? Inace hrana je ukusna i raznovrsna, ali da ti neko brani da jedes... U hotelskom restoranu nikada nemaju kusur, a kada trazis da ti stave na racun urade to ali te bukvalno od..be. Mogao bih o njima da pisem jos mnogo ali nekom drugom prilikom. Jedina svetla tacka je Darija ( to potvrdjuje i knjiga utisaka ) koja se zaista trudi, ali ona je smo recepcionarka i nema neki narociti uticaj, iako joj je muz zamenik menadzera hotela.