Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tako je mirka!..."ma sta ko napisao,ja imam svoje misljenje".ali ti imas i problema;)jer nisi sigurna \u svoje misljenje..cim si reagovala na MOJE misljenje.(ili si ustala na levu nogu)tebi se nisam obratio,vec nekome drugom i jos naglasio da je to MOJE misljenje,koje si TI komentarisala.ja tvoju ljubav i tvoje misljenje o turcima nisam komentarisao.....ps.siroko ti polje........

tako je mirka!..."ma sta ko napisao,ja imam svoje misljenje".ali ti imas i problema;)jer nisi sigurna \u svoje misljenje..cim si reagovala na MOJE misljenje.(ili si ustala na levu nogu)tebi se nisam obratio,vec nekome drugom i jos naglasio da je to MOJE misljenje,koje si TI komentarisala.ja tvoju ljubav i tvoje misljenje o turcima nisam komentarisao.....ps.siroko ti polje........

Oh kako je ovaj sindrom široko rasprostranjen na forumu...kad god nekom nemaš šta da kažeš a oćes da pobediš u igri nadmudrivanja , napišeš "ustala si na levu nogu" i "široko ti polje" - pa se svaka dalja diskusija zaustavlja...:rolleyes:

Ajd dobro ...da igramo po tim pravilima ...široko mi polje ...odavde do Turske i nazad...

Oh kako je ovaj sindrom široko rasprostranjen na forumu...kad god nekom nemaš šta da kažeš a oćes da pobediš u igri nadmudrivanja , napišeš "ustala si na levu nogu" i "široko ti polje" - pa se svaka dalja diskusija zaustavlja...:rolleyes a ti bi htela da se nastavi diskusija...:mrgreen:....dugo i toplo leto...ti zelim.

Cao svima,
ja sam 2005 letovala u Turskoj u Kusadasiju! Plaze mi se nisu svidele,bar te u Kusadasiju su ocajne!!!
Tako da nikome ne preporucujem letovanje u tom mestu!!!
Nadam se da ce bar nekome ovo pomoci!!!

Posle sto muka i raznih nezgoda, i pored toga što smo i sa njima imali pehova ( doduše rešivih) ja se ove godine vraćam svojoj prvoj ljubavi Kontikiju.

I savetujem i tebi to Maslačak..
Jedino što koliko vidim ponude još nisu izbacili, bar ne one relativno pristupačne !

...e dobro...
ja sam se vratila na prvobitnu ideju da idem u tursku...
koju agenciju mozete da mi preporucite za ovu destinaciju?

Proučila sam ponude svih agencija i izabrala Kontiki.Prošle godine smo putovali u Tursku preko Odeona i bili smo vrlo zadovoljni,prvenstveno zbog vodiča,Milice.Sve pohvale za nju.Obilazila nas je svaka dva dana.

Maslachak, Kontiki ima earlz booking ponudu. Z aneke hotele važi do 30. aprila, a za neke do 31. maja. Uplatiš do tog perioda 40% od ukupnog aranžmana i ispadne te oko 100-200 evra jeftinije.
Ja napokon planiram Tursku, dosta je Egipta tri godine za redom. Mislim da će biti Limak Lara hotel, čini mi se da je to region Antalije

I Crna Gora ce ih priznati, sa Grcima je mnogima problem sengen viza!
Po tvojoj logici ne treba da idemo na more zato sto je Kosovo proglasilo nezavisnost i neke zemlje gde letuju nasi turisti su ga priznali?!?!?!
To su njihove vlade proglasile a ne njihov narod?
Ne treba stvari posmatrati iz jednog ugla!

pa treba da idemo u egipat. egipat nije niti ce priznati nezavisno kosovo

Belek je lep, tj hoteli u beleku su lepi, plaza je dugačka pešćana i to je sve što mogu da ti kažem, jer bELEK KAO GRAD I NE POSTOJI...TO JE VEŠTAČKI NAPRAVLJENO SELO , SA HOTELIMA.
uDJEŠ U bELEK TJ HOTEL I NE IZADJEŠ NIGDE 12 - 14 DANA .

Izvinte za velika slova mrzi me da kucam ponovo.

Maslachak, Kontiki ima earlz booking ponudu. Z aneke hotele važi do 30. aprila, a za neke do 31. maja. Uplatiš do tog perioda 40% od ukupnog aranžmana i ispadne te oko 100-200 evra jeftinije.
Ja napokon planiram Tursku, dosta je Egipta tri godine za redom. Mislim da će biti Limak Lara hotel, čini mi se da je to region Antalije

:lol: Lara - plaža u Antaliji, sa najluksuznijim hotelima...Ima puno hotela u tom Limak lancu dobro čitaj kako se zove i gde je ...Razlikuju se nekad znatno! :wink:

Nego ljudi jel bre bio neko u nekom dobrom hotelu u Antaliji i okolini da preporuči...
Ja od sad idem samo na preporuku , više ne idem za katalozima niti rečima agencija, samo tamo gde je neko nogom kročio pre mene , jeo , spavao, kupao se...

Nego ljudi jel bre bio neko u nekom dobrom hotelu u Antaliji i okolini da preporuči...
Ja od sad idem samo na preporuku , više ne idem za katalozima niti rečima agencija, samo tamo gde je neko nogom kročio pre mene , jeo , spavao, kupao se...

Rixos Tekirova...jedino što mu je cena svake godine.........do ..."kolena"...hotel...mislim...:lol:
a bio sam u još jednom, mislim da se zove Zeugma..pa još nešto...
a ako hoćeš prirodu...mir...full uživanje...na ogromnoj površini prepunoj svakojakog rastinja...moja preporuka ti je hotel Letonija u Fetijama...Fetije...prelepo mestašce...a u blizini je Olu Deniz plaža...nekoliko minuta dolmušom...a to ti je ponos plaža Turske...stavljaju je na svaki katalog...
a u sva 3 hotela smo išli preko Kon-tikija...

Back