Posto vidim da se razumete oko Marmarisa, molila bih Vas da mi pomognete!
Naime, sasvim slucajno je meni i sestri iskrsla ponuda za Tursku, ali smo zaista uplasene komentarima o skupoci Marmarisa. Planirale smo za trosak =150e po osobi i imamo dorucak u hotelu sa 2*. Mene interesuje da li postoji neki fin restorancic u Icmeleru za rucak (posto bismo se tamo kupale) i neki dobar market za kupovinu namirnica za veceru i koji? Koliko kostaju suncobrani na plazi, mozemo i na peskirima lezati-ne moraju lezaljke?
Postoji li neka lepa besplatna plaza gde se ne naplacuje koriscenje suncobrana?
Koliko kostaju izleti:krstarenje brodom, Pamukkale i Efes, preko kojih agencija ici?
Da li uzeti sef u hotelu i tamo ostaviti pasose i novac i mogu li se ti sefovi koristiti svakog dana (da iz njih izmem novac)?
Mi smo u hotelu "Gultekin Enjoy", ne ocekujemo puno, samo osnovnu cistocu, nismo zahtevne!
Da li kradu stvari iz soba?
Hotel je na 250m od plaze, na izlazu iz Marmarisa, koliko sam razumela-prema Icmeleru!
Moze li se pesice doci od hotela do Icmelera, da ustedimo na dolmusima?
Za provod-cirkanje u sobi i setnja uvece do grada; A mogu li pesice od Bar street-a do hotela nocu (naravno, ne sama) i koliko je centar udaljen, koliko kosta taxi, jer dolmusi voze, procitah, do 01h?
Vec sam isplanirala da iskupujem neke grickalice za put i prvih par dana-da ustedim malo tako!
Preko "Argus"-a - 04.-15.07. putujemo!
Bila bih Vam jako, jako zahvalna na odgovorima!!!
Hvala Vam puno, puno unapred!!!