Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka šizika:He he ..prva ljubav zaborava nema .
) odlucismo se za Botanik, 15 dana u onom neveselom terminu kraj jula pocetak avgusta i sve izgleda krasno samo niko ne spominje ono sto ponekad moze da prilicno upropasti letovanje, narocito u ozelenjenim krajevima a to su - KOMARCI. Iako ljudi razlicito reaguju na ujede ovih zlotvora, pretpostavljate da je nama to esencija, pogotovo mom muzu a i detetu koje je jednog letovanja od par ujeda obicnog komarca imalo zatvoreno oko i izgledalo kao De Niro u "Razjarenom biku". Dakle, ima li ih i ako ih ima, je li to u vidu posasti ili Autan ipak moze da sredi stvar?

@snoopysnoopy:):ja idem u botanik!
inace, bila sam u turskoj kad su bili oni bombaski napadi pre neke 2 godine, bas u to vreme, i nije nam nista falilo, nismo se uopste osecali ugrozeno.
ahhh jedva cekam avgust...
cicos - macos:Aqua Park je na azijskoj strani, ljudi (Turci) koji su tamo isli kazu da je super (a sta bi i drugo rekli?). Doduse, shame on me, ali za sve ovo vreme, nisam isla tamo nijednom, posto ne volim da se buckam. No, ako te ne mrzi, u subotu najkasnije postavljam info direktno od Turaka, a ti pisi sta te TACNO interesuje, da znam sta da ih pitam.

Ne, ali uskoro... vrlo uskorocicos - macos:@djorax
Jesi trenutno u Istanbulu?

djorax:Ne, ali uskoro... vrlo uskoro![]()