Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Ову дискусију окончавамо и сада бих све замолила да се врате на тему - TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ову дискусију окончавамо и сада бих све замолила да се врате на тему - TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...
I ja se upravo raspitujem za smestaj u Splitu i jos uvek nisam nasla nista sto bi mi odgovaralo.Mada juce sam preko jedne drugarice stupila u kontakt sa jednim covekom iz Splita najvise zbog svih ovih prica sa foruma jer on inace ne izdaje nikakav smestaj.Koliko sam mogla da zaljucim sve je potpuno ok,proslog leta tamo je bilo bas dosta turista iz Srbije bez ikakvih problema.Sto znaci da svi ljudi koji imaju zelju i volju da idu na prelepo Hrvatsko primorje treba to i da urade bez ikakvog razmislanja i sigurno ce se lepo provesti,kao i ja naravno.Sve sto budem saznala u vezi smestaja izbacicu ovde!Potpuno se slazem. Dakle, da li neko ima iskustva sa sajtovima preko kojih mogu da se rezervisu privatni smestaji u Hrvatskoj. Do sada sam pronasao nekoliko kao sto je npr. www.adriatica.net, ali mi je najvise paznje privukao www.adriatik.rs jer su se ljudi potrudili da ga lokalizuju na ekavici. Lep gest ako vec hoces nesto da prodajes ovde! Pri tom imaju do najsitnijih detalja predstavljen svaki objekat.
poz.
bLOGer
za "zenazmaj":Mogu samo da Vam preporucim,da kontaktirate gospodju Milenu iz Pozege,udatu u Affisos(20-ak km od volosa prema pilio) a imaju porodicni hotelcic na plazi.ili pretrazite na google.gr pod pojmom ....hotel Iro Afissos...moze da pomogne....
Svi znamo da je kupovina turističkih aranžmana zapravo kupovina "mačke u džaku". Platimo unapred, obećaju nam slatkorečivo sve i svašta, i tek kad dođemo na željenu destinaciju shvatimo da smo manje ili više prevareni.
Ima li neko slična iskustva ? Pohvalite, preporučite neku od agencija ili upozorite da će biti prevareni.
ja sam pre godinu i po nasao hotel u istanbulu koji sam zeleo,video da imaju slobodnu sobu na dve nedelje koliko sam i zeleo i to bas u terminu kad ja hocu, poslao im mail u kome ih molim da mi potvrde rezervaciju a ja cu da im platim u cashu kad dodjem u roku od dva sata je stigao potvrdni mail, ja ga otprintao...otisao ....sve je bilo po dogovoru,samo nas nisu cekali svojim busom na aerodromu (uzeo sam taxi i ispostavio im racun)...mozes i takoAlexology, da li mozes da preporucis neki sajt za web booking... Grcka, Turska, Hrvatska... bilo sta?
Poz.
bLOGer
ja sam pre godinu i po nasao hotel u istanbulu koji sam zeleo,video da imaju slobodnu sobu na dve nedelje koliko sam i zeleo i to bas u terminu kad ja hocu, poslao im mail u kome ih molim da mi potvrde rezervaciju a ja cu da im platim u cashu kad dodjem u roku od dva sata je stigao potvrdni mail, ja ga otprintao...otisao ....sve je bilo po dogovoru,samo nas nisu cekali svojim busom na aerodromu (uzeo sam taxi i ispostavio im racun)...mozes i tako![]()
Uovoj zemlji sve moze. Prosle godine turisticka inspekcija je zatvorila neke agencije,a one i dalje rade samo sto su promenile adresu.
Djoja, ja bih iscitala svoja prava kao putnika i na tome insistirala (vaucer,br. sobe, i sve sto mi sleduje u njihovom pravilniku), pravilnik agencije, a i pravilnik YUTE.
Da li je neko upoznat zbog cega nije moguc pristup sajtovima poznatijih agencija?
Da li je neko upoznat zbog cega nije moguc pristup sajtovima poznatijih agencija?