TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Marmaras nije najlepsi gradic u Grckoj, ali ima svoj sarm. Neprofesionalci su doprineli da izadje na lose ime, da ljudima ostane u losoj uspomeni.
Ako ima istomisljenika, nekoga ko ima losa iskustva sa agencijama, a voli Neos Marmaras, neka se javi.
Takodje, molim za adresu i br.telefona Turisticke agencije u Beogradu
Unapred hvala

Da, Neos Marmaras se generalno ne svidja ljudima...ali ja imam potpuno drugacije iskustvo i to bas sa agencijom Marmaras. Mi smo pre 10 godina bili preko njih u kuci Kalina, koja je jako retko u ponudi a izuzetna je....i toliko smo se lepo proveli, vlasnik agencije Kosta bio super, vozili nas brodicem i tu nam davali sve potrebne informacije, u agenciji nam pustali video film o Neos Marmarasu.... Ma jedno predivno letovanje i meni je mesto ostalo u najlepsoj uspomeni...
Ali eto, stvari se menjaju i sada o Kosti kruze najgore price, oduzeli im licencu....
A poenta jeftinih aranzmana ove agencije je bila upravo ta da je Kosta tamo rodjen, tj. u onom selu iznad na P zaboravila sam, pokazivao nam je svoju kucu.... i kao posto je on tamo domaci dobijao je najpovoljnije cene i sl...

Poslednja izmena:
I ja sam nekada bila turista preko Marmaras tourista, ali su druge godine naseg poslovanja oni jednostavno odlucili da ne plate gotovo nikome. A sada je kuca Kalina nas treci hotel, pa ga sredjujemo i doterujemo, jer su bivsi vlasnici bankrotirali (njima je takodje ostao duzan). Svojevremeno sam i ja isla na koktel dobrodoslice, agencija je radila, predstavnici su bili tu, a onda... ma vec sam napisala, da se ne ponavljam
Meni treba telefon Turisticke inspekcije u Beogradu

Meni treba telefon Turisticke inspekcije u Beogradu

Turisticka Inspekcija grada Beograda:

Adresa: Decanska 8/IV

Grad: Beograd

Region: Srbija - Seriba

Broj Telefona - Telefon: 011 323 2435

Broj Faksa - Faks: 011 323 2435

A ovo je Republička Turistička inspekcija:

Turistička inspekcija
Omladinskih brigada 1, tel. 3139-676

Odeljenje Beograd, tel. 3139-687
Odseci za kontrolu kategorisanih i nekategorisanih ugostiteljskih objekata i turističkih agencija, tel. 3139-686 (08.30–16.30)

Republička turistička inspekcija nadležna je za:
- Nadzor ugostiteljske delatnosti
- Kontrolu i kategorizaciju ugostiteljskih objekata
- Nadzor turističkih agencija
- Nadzor pružanja usluga u turizmu

Treba napraviti spisak tih smrdljivih nazovi agencija, pa poslati Ministarstvu turizma, da ih zatvore trajno, sa imenima vlasnika objavljenim u svim dnevnim i nedeljnim novinama masnim slovima.
Zamisli prosecnog coveka iz Srbije koji nije imao mogucnost da putuje godinama, zbog sankcija, ratova, nemastine..., koji sad skupi neke pare za more i onda zaglavi u nekoj rupi. To je bedak nad bedacima. Onda ne treba da cudi sto su ovi forumi ovako puni i ljudi tako ogorceni.

Juce se vratio sa Tasosa.Isli smo preko agencije Aqua travel iz Beograda.O njima mogu da kazem da imaju vodica Aleksandru koja je bila dobra kao vodic i toliko od nje.Drugo nista i nismo imali sa njom osim sto nas je dovela i odvela sa Tasosa u najboljem redu.Autobus im je dvospratni i dobar je.Klima je radila,vozaci su dobri i brzo su nas dovezli i vratili.Tasos-Nis zajedno sa trajektom 12 sati.U Limenasu imaju nekog predstavnika Zoricu koja je prvog dana zakazala onaj glupi sastanak na koji naravno nisam isao,ali su mi ljudi rekli da im je podelila flajere o lokalu Mythos koji drzi njen muz grk.Znaci dosla samo da navuce ljude na lokal i toliko.Smestal koji rade u Limenasu "vila" Alexandra je pravi uzas.Gazdarica je neka bakoca koja i nije toliko losa,ali je zato takva stisnica da je to neverovatno.Sve u svemu nisu nista posebno.Mogu da prodju,ali bi to trebalo da bude mnogo bolje.

Upravo smo stigli iz Egipta - preko Jolly-ja,
pa da upozorim ljude da oprezno idu sa tim prevarantima.
Od pet-sest hotela koje su nudili u Sharmu - mi smo odabrali jedan (Pyramisa Sharm) koji nam je - agent preporucio kao OK - i nazalost - prevario nas.
Hotel je los, usluga tragicna - zalomilo nam se.
Da se ne bi i vama zalomilo - izbegavajte Jolly, izbegavajte Pyramisu Sharm.

Hotel ima 5 * - ali 1981. godine.
Danas - realno je *** ..
Quote:" Hotel je malo oronuo" - kaze nam agent Jolly kad smo vec stigli u Egipat.
Quote: "Hotel je OK, to sto pisu na internetu (TripAdvisor) da je los - to ljudi traze pticije mleko" - kaze nam agent Jollyja u NS.

Odlucite sami da li zelite da se kockate sa svojim slobodnim danima, svojim parama, svojim letovanjem...

Odaberi zivot - JOLLY NE!

Cao svima,

Pre neki dan sam se vratila iz Alanje i iskustva su ekstremna, tj. ima mnogo dobrih i mnogo losih stvari. Sto se tice losih, U VELIKOM LUKU ZAOBIDJITE HOTEL KLEOPATRA INN (AGENCIJA BIG BLUE)!!!!! Ja, u gorem, prljavijem hotelu (ako se to uopste moze tako nazvati) nisam bila. Tamo nema sanse da ce vam zameniti posteljinu i peskire, sapun nismo ni videli za 15 dana. Morali smo bukvalno da jurimo sobaricu po hotelu da nam zameni peskire, jer nisu pomagali razgovori sa recepcionarom, sefom i predstavnikom agencije. Hrana je blagi uzas, previse zacinjena, parizer jako los, tako da sam zivela na lubenici i dinjama. Koliko je usluga losa, potvrdili su nam i sami Turci mestani koji su za njihovu hranu u tom hotelu rekli da je katastrofa.Bazen je mali i jako prljav. Vratili smo se oboje sa upalom uveta. Desavalo se da nema vode ni struje. Tople vode nema uvece, jer sve ide preko fotocelija, i ako je oblacan dan, nema vode, struje....

Sto se tice dobrih stvari, plaza (Kleopatra) je jako lepa, voda veoma topla i sam grad je fenomenalan!

Izlete NEMOJTE ICI PREKO NASIH AGENCIJA jer su duplo skuplji. Preporucujem lokalnu agenciju Pinocchio i njihovog gazdu Ahmeda. Za tursko vece smo dali po 20 evra (preko agencije BIG BLUE je 31), covek nas je vozio lux kolima, i dao nam neuporedivo vise informacija od predstavnika agencije BIGBLUE (ta agencija em nas je odrala, em je sinonim za neprofesionalnost).

Toliko za sada!

NA ODMOR NIKAKO PREKO BIGBLUE AGENCIJE!

Pozdrav svima!

... BIG BLUE (ta agencija em nas je odrala, em je sinonim za neprofesionalnost).

NA ODMOR NIKAKO PREKO BIG BLUE AGENCIJE!
Ja se samo pitam, ko vam je uopšte preporučio da idete preko pomenute agencije?!

AGENCIJA BIG BLUE je bivša FANTAZIJA !!!
- koja je zatvorena zbog takođe raznoraznih prevarantskih i mešetarskih aktivnosti. Mislili su da ako promene naziv, da će time oprati i svu prljavštinu sa sebe! E pa, malo su se prevarili, ali nažalost još uvek ima onih koji će nasesti na tu fino upakovanu oblandu.

Da li se sećate afere od pre godinu dana, kada su ljudi uplatili aranžman za Tursku (Alanja), hotel All inclusive a kada su stigli tamo, zatekli su hotel u izgradnji! Na stranicama ovog foruma je već pisano i diskutovano o tome :arrow: http://forum.krstarica.com/threads/157043 tako da su mnogi upoznati sa radom te prevarantske nazovi agencije.

Smestal koji rade u Limenasu "vila" Alexandra je pravi uzas.Gazdarica je neka bakoca koja i nije toliko losa,ali je zato takva stisnica da je to neverovatno.Sve u svemu nisu nista posebno.Mogu da prodju,ali bi to trebalo da bude mnogo bolje.

Ја била у Александри пре неколико година. Сада се томе смејем али тада... Бакута је стално нешто викала на грчком и свађала се са на нама али је нико није разумео. Прво је упала човеку у апартман у два ноћу зато што се дуго тушира! Сутрадан кад смо дошли са плаже није било хладне воде у апартману! Нема шансе да се истушиташ, да оперш судове. Врх је био када сам пустила воду у шољу а она се пуши! Штета што нисам имала камеру. Успели смо некако да довучемо водича да види у чему је ствар јер бакута само грчки прича (иначе код Грка ме највише нервира што неће да се потруде да науче бар енглески). Проблем је био што смо, по њеном мишљењу, доста напунили септичку јаму за пет дана! Па не може то толико.
Иначе, те олимпијске године (2004) Грци су се сетили да уводе канализацију!
Више у Грчку не идем. Хвала лепо.

Bila sam u Marmarisu preko Argusa i mogu vam reci da je sve bilo fenomenalno.Autobus je bio super,putovali smo oko 22 sata,vodici su odradili svoj posao fenomenalno,hotel je onakav kakvog su ga i predstavili.Cisto je,usluga besprekorna, menjala se posteljina,zaposleni u hotelu su jako gostoprimljivi sto stvarno nismo ocekivale.Napomenula bih i izlete koji su extra i tu su vodici Ivana,Ivan i Toma sjajno odradili posao.Sto se tice Marmarisa odusevljene smo ovo je grad koji treba doziveti,nocni zivot je extra.Svima bih preporucila Argus tours jer su stvarno odradili svoj posao maksimalno.

Ovo je poslednji put da idemo preko agencije..odnosno da uplacujemo neki novac unapred..zbog preloma noge se put mora odloziti i mi se trebamo njima zahvaliti sto nam nece zadrzati % za otkazivanje prvobitnog datuma..dakle postavlja se pitanje da li cemo moci zbog povrede putovati 2 nedelje kasnije..uz sta dobijamo odgovor da ni smrtni slucaj ne bio bio validan za povracaj novca:eek::evil::otkacio:agencija odeon je u pitanju ako nesto nekome znaci..olosh 1:evil:

Isla sam sa agencijom Kompas (Obilicev venac) na exkurziju po Zapadnoj Evropi i mogu reci sve NAJGORE. Najpre, cena je bila paprena, smestaj ocajan, vodica ne znam ni da li da komentarisem- nije mogla dve proste recenice da poveze (bez preterivanja). Zelim im sve najgore, ni u jednom jedinom segmentu nisu ispali korektni (toliki su Cigani da su cak obracunavali i neki ludacki kurs prilikom placanja). Nadam se da ce propasti.

Isla sam sa agencijom Kompas (Obilicev venac) na exkurziju po Zapadnoj Evropi i mogu reci sve NAJGORE. Najpre, cena je bila paprena, smestaj ocajan, vodica ne znam ni da li da komentarisem- nije mogla dve proste recenice da poveze (bez preterivanja). Zelim im sve najgore, ni u jednom jedinom segmentu nisu ispali korektni (toliki su Cigani da su cak obracunavali i neki ludacki kurs prilikom placanja). Nadam se da ce propasti.

Upravo smo stigli iz Egipta - preko Jolly-ja,
pa da upozorim ljude da oprezno idu sa tim prevarantima.
Od pet-sest hotela koje su nudili u Sharmu - mi smo odabrali jedan (Pyramisa Sharm) koji nam je - agent preporucio kao OK - i nazalost - prevario nas.
Hotel je los, usluga tragicna - zalomilo nam se.
Da se ne bi i vama zalomilo - izbegavajte Jolly, izbegavajte Pyramisu Sharm.

Hotel ima 5 * - ali 1981. godine.
Danas - realno je *** ..
Quote:" Hotel je malo oronuo" - kaze nam agent Jolly kad smo vec stigli u Egipat.
Quote: "Hotel je OK, to sto pisu na internetu (TripAdvisor) da je los - to ljudi traze pticije mleko" - kaze nam agent Jollyja u NS.

Odlucite sami da li zelite da se kockate sa svojim slobodnim danima, svojim parama, svojim letovanjem...

Odaberi zivot - JOLLY NE!

Danas se desi telefonski poziv iz ove dzukacke agencije sa informacijom da u hotelu u koji treba da sa suprugom i cerkicom od 3,5 godine odem za 4 dana naprasno nema mesta, a aranzman rezervisan 31.03.2008. Nude hotel pored za spavanje, a ishrana u uplacenom i to usluga AI pa ti kada resis na plazi da popijes ili posedes nesto, treba da odes malo da se isplivas i zagrejes jer predstoji put od nekih 15-20 minuta hoda za mozda flasicu kisele vode ili tako neku glupost.

E JOLLY JOLLY,
A bio je tako cool lik (1989. mozda, kada je i osnovana)

IZBEGAVAJTE JE U NAJJSIREM LUKU !!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back