Kir i Darije
Početnik
- Poruka
- 12
Nov sam ovde. Molba: preporučite agenciju za Krit i Santorini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само ти је скренула пажњу као новом кориснику, да већ постоји лепљива тема, јер нови корисници, често не
погледају ни прву страну, а већ отварају нове теме и поред тога што је овај подфорум прилично сређен и прегледан.![]()
ukapirala pricu, proucila sve poruke, tj. teme, ali nisam nasla nista za hotel medi golf o kojem sam pitala.
![]()
Alo, ima li koga da je dobro prošao sa domaćom agencijom na Kritu? Par reči da znam odakle da počnem.
Konačno jedan konstruktivan, zaista dobar predlog - pitanje.
Naravno da je sve važno počev od prvog kontakta, ulaska u agenciju. Zaista ne mogu da poverujem po kakvim sve šupama posluju turističke agencije, ko im je izdao dozvolu za rad....a najviše se čudim onima koji kod njih nešto uplate !
Naravno da kožne fotelje u agenciji ne znače i da ćete dobro letovati preko te agencije, ALI ....
Dobro bi bilo da se tema razvije malo i u ovom pravcu.
Hvala. Pogledaću šta imaju.Mi se i ove godine odlucili za Jolly!
Nov sam ovde. Molba: preporučite agenciju za Krit i Santorini.
Nikako Green-tours za Skijatos.
Ako nije problem da se objasni zasto...
Pitam jer smo ove godina zamalo uplatili kod njih...
Pa da znamo za ubuduce.
Procitaj sta je kikki napisala na prethodnoj stranici i u okviru teme Skiathos.
Naravno da otmene kancelarije ne znače ništa, ali ono što sam video u agenciji Magic u Majke Jevrosime je nedopustivo. Prljavo i neuredno!!! Prašina po stolovima, papirići na podu, hrpe papira i pune pepeljare opušaka. To je valjda jedina agencija gde je dozvoljeno pušenje. I sam sam pušač, ali mi smeta da neko dimi dok razgovara sa klijentom. Čini mi se nepristojno.
Slazem se da je bitno kako izgleda agencija, kako prihvataju putnike i kako se ophode prema njima..
Samo, to nije uvek pravilo..
Npr. imala sam dobro iskustvo sa agencijom Perla Tours iz Novog Sada (predstavnistvo u BG) kada sam putovala na Halkididiki pre nekoliko godina. Tada smo koristili sve njihove usluge, od pribavljanja vize, preko prevoza do smestaja i zaista smo bili zadovoljni.
U narednih nekoliko godina smo menjali razne destinacije i kada sam se ove godine odlucila za Tasos, odmah sam pomislila na Perlu-logicno, imali smo super iskustvo sa njima.
Medjutim..
Izgleda da ovoj destinaciji nisu posvetili paznju kao Halkidikiju.
Sami smo vadili vize i isli svojim prevozom, tako da je ostalo samo da dobijemo smestaj koji smo uplatitli 2 meseca pred put! Vila Albatros u Limenasu, apartman br. 9 koji gleda na bastu.
Nazalost, posle 10sati voznje i iscrpljujuceg puta, kada smo stigli do odredista, docekala nas je informacija da cemo biti smesteni u apartmanu br. 5. Ovaj apartman ne gleda na bastu, vec na ulicu. Bas sam se razocarala-smestaj smo rezervisali, birali i platili dva meseca unapred, a sada od toga nista.
Posto smo vise puta pokusali da dobijemo predstavnika agencije na mob, i nismo uspeli, (kasnije ce se ispostaviti da mi je sluzbenica u BG pred put dala pogresan mob. telefon predstavnika na ostrvu!!) zvali smo Perlu u Bg. Sve sto su mogli da nam kazu je da se smestimo u apartman br. 5 do uvece, kada ce predstavnik doci na razgovor i da resimo problem.
Buduci da sam u drugom stanju i da sam jedva cekala da se istusiram, presvucem i odmorim, prihvatili smo ovaj predlog.. Mada me je dodatno porazilo konstatovanje iz Bga, kako "valjda cete to uvece resiti i necete imati neprijatnosti", na sta je moj suprug odgovorio da je dovoljna neprijatnost to sto cemo morati da se raspakujemo i spakujemo ponovo.
Dok smo mi tu cavrljali na recepciji, pojavile su se dve zene iz prethodne smene, koje su takodje bile tu preko Perle, koje su imale isti problem kao mi i objasnile nam o cemu se radi i kako su to one resile. Naime, isto su uplatile apartman br. 9, a dobile br. 5. Ispostavice se da agencija Perla Tours u ovoj vili nema ugovor za apartman br. 9, vec br. 5 i da je neko "greskom" stavio tu sobu u katalog..nama su na licu mesta u agenciji bas taj apartman preporucili, pokazivali slike.. Cime se oni to bave??
Ljubaznoscu vlasnika vile dobile su premestaj u br. 9, jer niko od Grka nije uplatio za termin kada su one bile tu.
Nazalost, mi nismo bili te srece, kako ce nam uvece potvrditi predstavnik agencije, koji je vise puta naglasio kako je on samo predstavnik, a ne zaposleni u Perli i da on vise ne moze da se bakce sa istom pricom od smene do smene i da ce on lako otici sa ostrva i ostaviti Perlu bez predstavnika, ako to ne regulisu..
Apartman koji smo dobili je naravno, bio cist, lep, uredan, cak trokrevetni, pa nam je jedan krevet sluzio za odlaganje stvari..
Brzo smo se navikli na ideju da tu ostanemo, obzirom da se ispostavilo da ulica nije tako prometna i da nema buke. Bili smo spremni da pisemo prigovor kada se vratimo, zbog neprofesionalnosti.
U toku naseg letovanja, na vratima je sa unutrasnje strane zalepljeno "obavestenje" za naredne turiste kako se izvinjavaju sto je soba zamenjena i zele im prijatan boravak.
Moje glavno pitanje je: zasto nas nisu obavestili da je greska u ugovoru, ako su to znali vise smena pre nas, da pripremljena krenem iz BGa, ili jos bolje-malo li je 2 meseca da nam daju sansu da promenimo smestaj ako nam ne odgovara da budemo do ulice???
Odustali smo od ideje tuzbe i kojekakvih maltretiranja po sudovima-nemam ja za to ni zivaca ni vremena..
U svakom slucaju, napravili su sebi ovog leta u toj vili, u svim smenama negativnu reklamu.
Sad znam-sa Perlom vise nigde!
Definitivno su trebali da vas obaveste za taj apartman ali dobro je sto ste dobili dobar apartman u svakom slucaju.Svake sezone i u svakoj agenciji,ispadne neki problem.Nemoj misliti da branim Perlu.Ja sam jedne godine putovala preko agencije Conte i kada sam stigla u hotel,na recepciji mi je receno da nemaju sobu za nas i da ce nas smestiti u neki drugi hotel.Naravno da sam pobesnela zbog toga i nisam se pomerila dok mi nisu ipak dali sobu u hotelu koju smo platili.Nakon tog putovanja,jos jedan odmor sam uplatila preko njih i tada je sve bilo ok.Inace,znam nekoliko ljudi koji su putovali sa Perlom i bilo im je ok.Uostalom,skoro svima se nekad desio problem sa agencijom.
Izvini, ali malo mi je smesno ovo sto si napisala. Niste dobili apartman br. 9, vec br.5! Kakav je to propust! I jos cete odustati od tuzbe, pa mozda ne bi trebalo!
Stvarno ima ljudi kojima sve i svasta smeta i to je njihovo pravo.
Ako zaista smatrate da ste prevareni, zasto stvari ne isterate do kraja?