sch
Aktivan član
- Poruka
- 1.942
Takodje, molim za adresu i br.telefona Turisticke agencije u Beogradu
Unapred hvala
Ovo mi samo nije jasno. Da li želiš adresu i broj telefona Marmarasa ili nešto drugo.
Samo kaži, ODMAH dobijaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unapred hvala
Marmaras nije najlepsi gradic u Grckoj, ali ima svoj sarm. Neprofesionalci su doprineli da izadje na lose ime, da ljudima ostane u losoj uspomeni.
Ako ima istomisljenika, nekoga ko ima losa iskustva sa agencijama, a voli Neos Marmaras, neka se javi.
Unapred hvala
Meni treba telefon Turisticke inspekcije u Beogradu
I A sada je kuca Kalina nas treci hotel,
Šta vam se loše desilo sa Kalodoukasom na ostrvu? Pitam jer za koji dan idem preko njih na Zakintos sa dvoje male dece?KALODOUKAS ZA SKIJATOS...KATASTROFA OD DOLASKA PREKO SMESTAJA DO ODLASKA
Ja se samo pitam, ko vam je uopšte preporučio da idete preko pomenute agencije?!... BIG BLUE (ta agencija em nas je odrala, em je sinonim za neprofesionalnost).
NA ODMOR NIKAKO PREKO BIG BLUE AGENCIJE!
Smestal koji rade u Limenasu "vila" Alexandra je pravi uzas.Gazdarica je neka bakoca koja i nije toliko losa,ali je zato takva stisnica da je to neverovatno.Sve u svemu nisu nista posebno.Mogu da prodju,ali bi to trebalo da bude mnogo bolje.
KALODOUKAS ZA SKIJATOS...KATASTROFA OD DOLASKA PREKO SMESTAJA DO ODLASKA
Koja je najbolja turisticka agencija?
Isla sam sa agencijom Kompas (Obilicev venac) na exkurziju po Zapadnoj Evropi i mogu reci sve NAJGORE. Najpre, cena je bila paprena, smestaj ocajan, vodica ne znam ni da li da komentarisem- nije mogla dve proste recenice da poveze (bez preterivanja). Zelim im sve najgore, ni u jednom jedinom segmentu nisu ispali korektni (toliki su Cigani da su cak obracunavali i neki ludacki kurs prilikom placanja). Nadam se da ce propasti.
Upravo smo stigli iz Egipta - preko Jolly-ja,
pa da upozorim ljude da oprezno idu sa tim prevarantima.
Od pet-sest hotela koje su nudili u Sharmu - mi smo odabrali jedan (Pyramisa Sharm) koji nam je - agent preporucio kao OK - i nazalost - prevario nas.
Hotel je los, usluga tragicna - zalomilo nam se.
Da se ne bi i vama zalomilo - izbegavajte Jolly, izbegavajte Pyramisu Sharm.
Hotel ima 5 * - ali 1981. godine.
Danas - realno je *** ..
Quote:" Hotel je malo oronuo" - kaze nam agent Jolly kad smo vec stigli u Egipat.
Quote: "Hotel je OK, to sto pisu na internetu (TripAdvisor) da je los - to ljudi traze pticije mleko" - kaze nam agent Jollyja u NS.
Odlucite sami da li zelite da se kockate sa svojim slobodnim danima, svojim parama, svojim letovanjem...
Odaberi zivot - JOLLY NE!