bachata:Kopirano sa drugog foruma
.Za vilu Kerkira mogu reci samo jednu recenicu - nikad u zivotu na gorem mestu nisam bio.Sve sto pise u prospektu je potpuna prevara.Kuca je stara ,sobe neverovatno prljave ,posudje u takvom stanju da je neupotrebljivo , televizor ne radi ,stolica u apartmanu nema , namestaj odgovara sobi sa 1* , bazen je malo veca kada u kojoj se uopste ne menja voda vec gazda samo svake veceri sipa hlor.Udaljenost od plaze jeste oko 100 metara kako su napisali ,ali u vazdusnoj liniji.Parkinga nema niti se fizicki moze prici vili kolima, vec se parkira u centru sto je oko pola kilometra daleko ako imas srece da nadjes mesto. Stanje u kojoj smo zatekli sobu kad smo stigli je blago reci za ne poverovati - sudovi prljavi sa ostacima hrane,kupatilo prljavo i smrdi . Reakcija vodica ARGUS-a je bila da je cistoca relativna i da kome higijena ne odgovara moze da ide da kupi deterdzent i sam pere . Moja je preporuka da ko god je uplatio ovu vilu odmah promeni u Beogradu smestaj a po mogucnosti i agenciju jer ce na licu mesta doziveti nervni slom kad vidi gde je dosao.Steta je pokvariti utisak o Krfu zbog ovakvog skandaloznog smestaja jer je ostrvo veoma lepo. Pored toga iako je mesto Benitses slatko , plaza je losa i more je puno trave.
Jos samo jedna stvar , izgleda da u agenciji znaju za problem sa ovom vilom jer su mi po povratka bez ikakve provere odmah vratili deo para (istina simbolican) i priznali da je vila Kerkira potpuni promasaj ove godine i da je vise nece raditi ( nisam prometio da su u reklami izbrisali ono lux i najbolji smestaj u jihovoj ponudi na Krfu) . Nadam se da ce me bar neko poslusati i spasti svoje letovanje.
Toliko o Argusu i njihovim toplim preporukama..... i po njihovoj tvrdnji najbolja ponuda koju imaju za ovogodisnje letovanje na Krfu sto se tice apartmana.....
Na slikama mozes da vidis slike kade i sudopere,pazi,to su kada su oprane,jer cim smo usli u studio,morali smo da odemo da kupimo kiselinu,rukavice i sundjer da bi oprali koliko je bilo dlaka i svacega,da ti se smuci.
A vrata u studiu,od kupatila i balkonska,da ti ne pricam,bilo mi je muka da ih pipnem prilikom otvaranja i zatvaranja.
Ja ne mogu da verujem da agencije misle da smo mi majmuni ili maloumni,napise nova lux vila,a ono stara par godina,i sve u fazi raspadanja i sta,mi kao ne vidimo?