Ја сам се пре недељу дана вратила са Крфа.
Са туристичком агенцијом сам и више него задовољна, и ценом, и аранжманом и услугама. У питању је RELAX INTERNATIONAL агенција. Као прво, да похвалим предусетљивост нашег водича у аутобусу која је о мени бринула максимално, с обзиром да имам проблема са слухом и да сам била сама са двоје деце. Возачи су прави професионалци, вожња више него удобна, такође и аутобуси. Пошто ВЦ у аутобусу није био у функцији, водич ми је рекла да слободно кажем ако треба да се заустави аутобус, због деце (хвала Богу, није било таквих потреба). Стизали смо на време. На Крфу, свакога су посебно одвозили до места где је смештен, с тим што водич изађе и отпрати те до хотела/пансиона/виле, а онда те дочекује водич који је на острву задужен за сва ваша питања, примедбе и жалбе а и да вам организује излете и обиласке при којима вам прави друштво. Ту морам да похвалим изузетну срдачност, предусетљивост, љубазност, комуникативност и коректност нашег водича која ми се налазила за све што ми је било потребно и кад год је требало. Да се разумемо - нисам је цимала за све и свашта. Такође ми је и на излету помагала око деце и пазила их, да бих ја могла да одем и погледам шта ме занима, или да се искупам ако смо били на броду.
Смештај је био сасвим ок, то сам и очекивала. Била је једна мала замерка, али то није био проблем агенције већ саме газдарице која је на проблем само окретала главу. Али није била нити дрска нити безобразна. У ходнику на табли била су обавештења у смислу списка излета, телефона хитне помоћи, полиције, банки, позива за Србију, ко је у којој соби смештен, колико дана, затим подаци о водичу, контакт телефон, .... Све оно што вам треба, а не морате да питате за то.
Последњег дана, исти водич из аутобуса, долази по нас и враћа нас кући. Овог пута смо стигли за 4 сата раније, да не спомињем опет изузетну професионалност самих возача.
Ценим да је агенција "положила" што се мене тиче и највероватније ћу преко њих ићи следеће године.