Jako zanimljiva tema. Registrovala sam se da bih podelila sa vama moje skorasnje iskustvo.
Agencija Belvi (posle sam saznala da je to isto sto i Robinson), destinacija Skijatos, vila Ekaterini.
Sve super, sjajno i bajno - stizemo u vilu predvidjenog dana u 12h. Kazu nam da nisu sve sobe spremne. Ok, nema problema, ionako e pisalo u opstim uslovima putovanja da je predvidjeni ulazak u sobu prvog dana putovanja u 13h, a napustanje sobe poslednjeg dana u 9h.
Cekamo mi sa koferima ispred vile, ali avaj - to ciscenje preostalih soba nesto sporo ide, po pola sata ciste jednu, imaju samo 2 cistacice, a ja shvatam da je moja soba na kraju hodnika i dakle poslednja u redu za ciscenje. Da ne duzim pricu - poceli su da ciste moju sobu u 15:50, kad je 85% drugih putnika vec uveliko bilo na plazi i uzivalo u prvom danu letovanja. Usli smo u prljavu sobu u 16h (dlake prethodnih gostiju u lavabou, tus kabini i na plocicama kupatila, sudovi masni, pesak po coscovima sobe).
Ljuta i premorena vec od celodnevnog putovanja i cekanja po vrucini (u 6 smo se probudili to jutro da bismo u 7 bili na aerodromu) pisem poruku nasem vodicu puta na koju ne dobijem nikakav odgovor. Vodic puta dolazi to vece u vilu kako bi nam dao neke informacije o ostrvu i ponudio izlete koje agencija organizuje. Nakon njegove prezentacije odlucim da mu pridjem i ponovo se pozalim na vreme ulaska u sobu i na (ne)cistocu iste, sa opaskom da sam mogla u tako (ne)cistu sobu da udjem i po samom dolasku, a ne da cekam 4 sata da mi je srede. On me gleda belo i samo kaze - sutra ce biti tu cistacica pa joj recite da ocisti.
Shvatim s kim imam posla i odlucim da se ne nerviram kako mi ne bi propali i ostali dani letovanja kad mi je vec prvi propao.
Eto...
Ne treba da dodajem da sam izgled i opremljenost smestaja nisu odgovarali ceni aranzmana i da je to sve u opisu i na slikama mnogo bolje delovalo, na to smo valjda vec navikli.