TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre dve godine sam od prijateljice dobio preporuku za agenciju Go-Go travel iz Niša. Kako nisam u Beogradu ništa pametno našao, pogledao sam im sajt, i oduševio se. Toliku ponudu nisam videlo ni u jednoj drugoj agenciji. Imaju neke svoje aranžmane, ali i rade subagenturu. Dali su mi par dobrih preporuka za Leptokariju, a za dve vile su mi rekli da ih zaobidjem u širokom luku, zato što su imali negativno iskustvo sa njima. Ovo je treća godina kako kod njih uplaćujem letovanje, i imam samo reči hvale. Pozdrav za Marijanu :bye:
Zamerka je to što rade isključivo Grčku

Poslednja izmena:
Upravo sam dosla sa letovanja iz Grcke. Ovo mi je 6. put da putujem sa AstraTours agencijom. Sve pohvale za njih. Ljubazni su, dobijem uvek najbolje savete od radnika i do sada nisam imala ni jedan promasaj sa njima. Uvek je bilo onako kako smo se dogovorili u startu. Menjam destinacije po Grckoj i na njihovu preporuku sam ove godine bila u Apart.Hotel MARMARAS – Neos Marmaras. Sve pohvale i za tu vilu koja je vise od mojih ocekivanja. S obzirom da sam se vratila pre neki dan sada bih mogla da pisem referate ali samo cu reci da je iznad mojih ocekivanja bilo sve.

Pozdrav svima.... Zanima me dali ima neko iskustvo sa Aqua Travelom i dali su pouzdani?

Mi smo isli sa njima na Tasos pre 3 godine i bili smo zadovoljni. Njihov polazak za Srbiju je nesto ranije nego kod drugih, bar je tako nama bilo ali sve je bilo ok. :)
Nemamo zamerku. :)
Ne znam sta bih vam jos rekla. Predstavnik tamo je bila devojka koja je radila za vise agencija i njoj smo se obratili kada smo iznajmljivali auto, kao i kada je gazdarica vile dok je sredjivala sobu pokupila i nase peskire.
Sve je sredjeno i mi smo ih dobili nazad. Oprane. :)

Ako planirate putovanje ili letovanje zaobiđite u širokom luku agenciju Falcon.Kupila sam 2 kupona za izlet u banju Morahalom preko sajta www.kupime.com(takođe za izbegavanje.Razbolela sam se pa sam obavestila administratore sajta da ne mogu da putujem.Oni su,navodno,obavestili agenciju iz koje su me zvali dan pred put tvrdeći da ih niko nije kontaktirao.Prosto se ne zna ko više laže.Ponudli su mi novi termin,ali kad sam došla u agenciju 8 dana pre putovanja,ispostavilo se da ćerka i ja uopšte nismo na spisku putnika.Tek posle svađe smo stavljene na spisak i na moje insistiranje su na dali "ugovor o putovanju",tj.neki papir bez pečata i potpisa,samo sa našim upisanim imenima.Moja ćerka se posle dva dana razbolela,pa sam opet morala da obavestim administratore sajta da ne mogu da putujem.Oni su odmah skinuli dgovornost sa sebe i uputili me na agenciju,gde su mi rekli da sam 15 dana unapred morala da najavim otkaz putovanja iako je bolest u pitanju i pri tom se pozvali na pravilnik Yute čiji su član.U Yuti mi je rečeno da to nije tačno,da njihov pravilnik predviđa povraćaj novca u slučaju bolesti,uz eventualno zadržavanje nekog iznosa koji agencija može imati zbog iznajmljivanja autobusa ili sličnih troškova i da je agencija napravila više prekršaja i uputili me na turističku inspekciju.

Управо сам се вратио из Ханиотија.Ишао сам преко агенције "Октопод".Моја прва дестинација је била Пефкохори,вила "Танос".Када сам стигао тамо,апартман је смрдео на буђ,на суовима се нахватао плесањ,да не причам о прљавштини.Прву ноћ сам преспавао ту са троје деце.Ширили смо наше пешкире на креветима јер је и постељина смрдела.Следеће јутро сам звао њиховог преставника у Ханиотију,рекао ми је да ће јавити агенцији.Чекао сам до 12ч,пошто ми ништа није јављано,звао сам директно агенцију.Рекли су ми да се стрпим и да ће доћи њихов преставник.Чекао сам опет до 15ч,нико није дошао.Звао сам их опет,рекли су ми да будем стрпљив (дан ми пролази,ја са троје деце испред апартмана).Напокон стиже њихов "агент" и каже ми да су му јавили из агенције да немају решења и да ми је једини избор да ту останем.Рекао сам му да нема проблема и да ће их мој "адвокат" звати.Убрзо их је звао мој "адвокат" и запретио тужбом.Кроз неких пола сата ми налазе нови смештај у Ханиотију и дају ми да потпишем гаранцију да их нећу тужити.
Октопод је само једна од агенција у Србији који су класични преваранти.

Cao, zanimaju me iskustva za Club Paradisotravel agen. dali su pouzdani?

hvala...:)
Jesu. Prošle godine smo letovali porodično u Haniotiju u hotelu koji smo rezervisali preko njih i sve je bilo ok. Imaju znatno niže cene od svih drugih agencija za identične ponude pa sam ja bila malo skeptična, ali mi je za njih garantovala jedna forumašica pa nisam brinula i nisam pogrešila. :D

Управо сам се вратио из Ханиотија.Ишао сам преко агенције "Октопод".Моја прва дестинација је била Пефкохори,вила "Танос".Када сам стигао тамо,апартман је смрдео на буђ,на суовима се нахватао плесањ,да не причам о прљавштини.Прву ноћ сам преспавао ту са троје деце.Ширили смо наше пешкире на креветима јер је и постељина смрдела.Следеће јутро сам звао њиховог преставника у Ханиотију,рекао ми је да ће јавити агенцији.Чекао сам до 12ч,пошто ми ништа није јављано,звао сам директно агенцију.Рекли су ми да се стрпим и да ће доћи њихов преставник.Чекао сам опет до 15ч,нико није дошао.Звао сам их опет,рекли су ми да будем стрпљив (дан ми пролази,ја са троје деце испред апартмана).Напокон стиже њихов "агент" и каже ми да су му јавили из агенције да немају решења и да ми је једини избор да ту останем.Рекао сам му да нема проблема и да ће их мој "адвокат" звати.Убрзо их је звао мој "адвокат" и запретио тужбом.Кроз неких пола сата ми налазе нови смештај у Ханиотију и дају ми да потпишем гаранцију да их нећу тужити.
Октопод је само једна од агенција у Србији који су класични преваранти.

Ono sto je sustina da ljudi treba da znaju jeste da kad gledaju neki smestaj , treba da kucaju ime te vile apartmana ili hotela na internetu i pogledaju komentare posetilaca.

Ima i u Grckoj prevara, tj losih apartmana koji oni pokusavaju da uvale turistima .

Na primer isto iskustvo za Perfohori sam imao i ja pre 4 godine sam isao u septembru u hotel aegean melatron i vozio sam roditelje koji nisu hteli da borave u hotelu vec su hteli apartmanski smestaj blizu plaze sa kuhinjom , i otisli smo u perfohori koji je blizu relativno Kalitee i od prvih 5 smestaja koje smo videli svi su smrdeli na budj, i naravno zaobisli smo u sirokom luku, nakon toga smo nasli odmah tu u komsiluku skroz pristojan smestaj mislim da je cena bila 20 ili 25 evra dnevno za apartman imali su i bazen a udaljen je bio jedno 30 metara od plaze.

Ti si odlicno uradio u takvim situacijama treba odmah zvati agenciju i zapretiti tuzbom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back