Po chemu se ta agencija razlikuje, od ostalih?!
Vreme polaska (i u odlasku i u povratku) uvek, odredjuje organizator putovanja, o chemu je duzan da blagovremeno obavesti putnike.... i tu od agencije, do agencije nema neke velike razlike........
i NIJEDNOJ, dolazak iz Srbije u Grchku NIJE u 5h ujutru!!!! Verujem da je to chista dezinformacija?!
Zashto ste putovali 20 sati, nisi napisala?! Odakle, dokle ste putovali? 
Nije isto, ako ste krenuli iz Subotice ili iz Nisha.... i ishli do Paralije ili Zakinthosa. Da li vam se kvario autobus.... zastoj na putu.... zastoji na granicama.... vodish pravio preduge pauze? Da li je agencija... tj. njen predstavnik (vodich), chinio sve shto je u njegovoj moci, da vam putovanje protekne shto udobnije i prijatnije.... ili nije?
Nije lepo optuzivati ma koga, zarad vishe sile! Tj. za neshto, na shta ta osoba/agencija nije mogla imati nikakvog uticaja.
Zakon o Bezbednosti Saobracaja kaze (i to je slichno u celoj Evropi), da se posle odredjenog broja sati provedenih u voznji (zaboravio sam, koliko tachno).... autobus MORA mirovati 7 (ili 8) sati.... to se ochitava na tahografu.... i ako ih policija navata u prekrshaju, mogu da ih oderu od kazne?!
Tako da posle odredjenog vremena, hteli ne-hteli, moraju da prave velike pauze. Meni je taj propis malo nebulozan, ako bus vec ima dva vozacha i krevet, jedan se uvek moze odmarati, dok drugi vozi.... ali zakon je zakon i MORA se poshtovati
Inache, kvare se i novi i stari autobusi. Do dushe, pre stari, nego novi.... ali kod nas u Srbiji, na prstima se mogu nabrojati novi autobusi. Sve je to uvezeno, kao vec dovoljno staro!
Izgleda da si "mnogo" putovala?! Zato nisi "videla da neko krece nazad u 12h"?!!
Shta da kazu oni, koji putuju charterima.... pa ili chekaju celi dan, kako bi nocu u ne-doba poleteli nazad.... ili na primer (kao ove godine), polete sa Krfa u 7:10 ujutru (po nashem vremenu)?! Ko je tim putnicima kriv, shto se ne mogu kupati i poslednjeg dana?!
U svim hotelima sveta (vilama.... smeshajnim objektima, svih vrsta) postoji takozvani 'hotelski dan'. Vreme ulaska u sobu (14-15h) i vreme napushtanja sobe (9-10h). Neko mora da pochisti, ono shta je predhodna smena zaprljala.... a za to treba malo vremena. Ni meni se ne dopada to chekanje. Da onako umoran od puta, sedim i chekam da udjem u sobu, sve strazareci pored svojih stvari.... ili da opet strazarim pored njih, chekajuci da me pokupi autobus za povratak?! Zato preferiram odlaske sopstvenim prevozom (tj. kolima)!
DAKLEM?!
Osim shto si imala zelju..... iz nekog svog razloga, da napljujesh agenciju.... nisi nam rekla nishta novo?!!!!
Ja iz tvog posta NE-VI-DIM, shta je ta agencija loshe uradila.... ali stvarno ne vidim?!?!