Boravila sam u pomenutom hotelu u junu ove godine i to je bilo moje najgore letovanje i najgore iskustvo sa jednim hotelom ikada. A putujem dosta. Na srecu, uplatila sam prvi put u zivotu 7 dana i to je verovatno bilo spasonosno po moje zdravlje jer toliko stalnog nerviranja nisam ocekivala na godisnjem odmoru.
Uplatila sam all inclusive, ali se na licu mesta pokazalo da to osoblju hotela ne znaci nista. Naime, pokusavali su da mi naplate pice na veceri, sto je uracunato u cenu. Sobarica nije spremila moju sobu 4 dana jer ocekuje da joj se to unapred plati. Ovo sam prijavila recepciji. Njima je trebalo 2 dana da reaguju i da pozovu sefovicu sobarica, kojoj je sobarica rekla da ne sprema sobu jer na vratima stalno stoji oznaka "don't disturb". Naravno, to je cista laz. Ona je svaki put dolazila u moju sobu kada ja svratim makar i na minut i odlazila, iako sam joj dala do znanja da moze da ostane i pospremi. Mnogi iz grupe su joj svaki dan placali da bi spremila sobu. Znala sam da je uobicajeno da se ostavi baksis, ali da se svaki dan posebno placa da spremi sobu to mi je i danas neverovatno. Ocigledno, sasvim mirne duse ona nije radila svoj posao za koji je placena, jer je to ocigledno dozvoljeno i uobicajeno. Zatim, su takodje trazili da platim dusek za lezaljku od pamuka ( ? ) i ako ne platim moracu da lezim na plasticnom. O ovome sam obavestila recepciju, a recepcioneri su mi svaki dan ponavljali da all inclusive ne placa nista. Momke koji rade na plazi, to ne zanima, iako plaza pripada hotelu. Na kraju sam otisla kod direktora hotela, koji je i vlasnik, i sve mu ovo ispricala. Bio je ljubazan i obecao da vise necu imati problema sa ciscenjem sobe. Takodje, da nista od trazenog ne placam jer sam all inclusive. Medjutim, na plazi se sve ponovilo sutradan, momci su mi objasnili da je recepcija-recepcija a direktor- direktor ( ? ), ali da o poslu i pravilima na plazi, oni na plazi znaju bolje. Na kraju sam platila dusek i odnela racun recepciji. Oni su naravno vec odavno bili iznervirani jer nisam htela da odustanem i lepo platim sve sto se trazi. Resili su problem, odn. zataskali ga, time sto su mi vratili 2,5 dinara ( 1.25 E), bacili racun i sustinski nisu nista promenili. Uvece sam srela direktora hotela i pomenula mu da se sve ponovilo na plazi i pitala ga da li mu je recepcioner ispricao o ovome, i naravno videla sam da on ocigledno o tome ne zna nista.
O Susu, gradu, ne bih da komentarisem puno. Tamo ce na svakom koraku pokusati da vam naplate maglu, a i ako treba nesto da platite, platicete bar 3 ili 4 puta skuplje. Ni u hotelu, a ni vodic, bar mogu da tvrdim za vodica Kon Tikija, nece vam reci da mozete za prevoz da koristite turisticki vozic, vec ce vam reci da koristite taksi jer je jeftin. Za Tunizane taksi do Medine kosta 1-2 dinara ( 0.5 -1 E ) a za turiste 5-7 dinara. Vozic kosta 2.5 dinara. U hotelu ce vam reci da ne znaju ni red voznje ni cenu. Naravno, radi se o solidarnosti sa taksistima, a gosti su na drugom mestu. I Kon Tikiju. Vodica smo videli samo pri transferu i na prvom sastanku, kada nam je prodavala izlete. Pomenula je da je zovemo telefonom ako treba, i uglavnom se zadrzala na zdravstvenim tegobama. Na tabli Kon Tikija nema nicega drugog osim cedulje sa imenima vodica i brojem kontakt telefona. Za razliku od drugih turistickih agencija gde je tabla puna razlicitih informacija.
I na kraju, jos zanimljivija reakcija iz Kon Tikija kome sam pisala o svemu. Da se radi samo o neprijatnosti koju sam dozivela, samo to da im je zao sto mi se nije svidelo, da nemam nikakva potrazivanja, kao i da se radi o folkloru Tunisa ( ?), i da je slicno u svim severnoafrickim zemljama. Isto tako, da bi bilo sve drugacije da sam se obratila vodicu, ali da su od nje dobili informaciju da joj se nikada nisam pozalila. Verovatno je trebalo 5 puta dnevno da je zovem telefonom , da joj kazem kako su upravo pokusali da mi naplate sok, pa dusek, da sobarica niie dosla ni pre ni posle podne, ni juce ni prekjuce kao ni danas... Sto se tice severnoafrickih zemalja bila sam u Egiptu i nije ni slicno, bar ne u hotelu. I o kakvom folkloru pricamo? Ja govorim o zaposlenima u hotelu koji masovno pokusavaju da prevare goste. Kakav folklor? Nije im receno da su za to sto rade placeni, i da ce izgubiti posao ukoliko posao ne budu radili kako treba. Ovo je znacilo svakodnevne, stalne rasprave svuda u hotelu i oko njega,sa ruznim recima da mi lazemo, da nije istina sto govorimo. I uvek na kraju, kada ih saterate u to da lazu, ide " ali nisam vas razumeo dobro". Nema sta da razume, oznaka u vidu zute narukvice oznacava all inclusive uslugu.
I otkud prica o vodicu kada sam im naznacila u pismu da nije bilo vremena kada vodic prima goste na razgovor. Samo cedulja sa brojem telefona.
Toliko o Kontikiju.