htela bih da pitam za misljenje o Jurešić travel...kakva su iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima neka iskustva sa agencijom United travel?
Uglavnom rade Egipat.
Tema uopste nije nestala, nego je mogu videti samo ulogovani clanovi. Sajt je odlucio da se tako zastiti od radnika tur. agencija koji se na forumu pojavljuju samo da bi hvalili svoje i pljuvali po drugim agencijama. Evo sad su te tve teme koje se ticu uniteda udruzene i mogu se naci pod "Turisticke agencije" . ja je otvaram bez problema.Verovatno zbog ovoga http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/287049/Oko-240-srpskih-turista-izbaceno-iz-hotela-u-Hurgadi
Inace, da ne reklamiram sada, na nasem najvecem forumu o putovanjima, naprasno je od jutros posle nekoliko godina nestao podforum o nasim agencijama, kao i tema koja je sinoc otvorena o ovoj prevari... Preko sajta se godinama prodaje gomila aranzmana, izmedju ostalog i za United Travel ...
Tema uopste nije nestala, nego je mogu videti samo ulogovani clanovi. Sajt je odlucio da se tako zastiti od radnika tur. agencija koji se na forumu pojavljuju samo da bi hvalili svoje i pljuvali po drugim agencijama. Evo sad su te tve teme koje se ticu uniteda udruzene i mogu se naci pod "Turisticke agencije" . ja je otvaram bez problema.
Postovana,
ja sam takodje putovao sa agencijom Matico na Lefkadu. Vecina putnika udje u autobus, ostavi stvari i izadje napolje, ne vodeci racuna o svojim stvarima. Kada putujem autobusom ili vozom, novac drzim uz sebe, ne u tasni ili tobri. Svoj odmor proveo sam u vili Andreas i tacno je da je bio problem sa vodom, ali samo pola sata uvece, kada se svi vrate sa plaza. Sto se tice cistoce studija nemam nikakvih primedbi, kao ni moji prijatelji koji vec 4 godine letuju u ovom objektu. Sve zavisi od ocekivanja putnika, ne mozete da ocekujete da za 10 eura po danu koje smo platili dobijemo hotel sa 5*. To su pristojni apartmani, sa odlicnom lokacijom, zbog cega se ljudi vracaju u ovaj objekat. Moram da napomenem da sam sa agencijom Matico prethodnih godina letovao u Turskoj i na Kritu, gde je kompletna ogranizacija bila na nivou.Sve pohvale za agenciju Matico, sta smo platili to smo dobili.