storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Потврђујем из личног искуства.
Мемфис је очајан у сваком смислу.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam sve citao da svi pominjete tursku i argus turs!
Po meni Kontiki Travel je vrh! Uvek idem sa tom agencijom, nikada nismo imali probleme! Isao sam 2 puta u tursku preko kontikija i jednom u egipat! Ove godine opet idem u Tursku jer je stv cool! Ako ste zainteresovani mozete i vi ja predlazem Hotel Doplhin Palace evo vidite http://www.delphinpalace.com/palace/tr/
Nikad čula. A što na tako daleko putovanje uopšte i razmišljate u aranžmanu agencije o kojoj niko ništa ne zna?pozzz svima...interesuje me da li je neko imao iskustva sa agencijom - Explorers Adventure ...koliko sam saznao mlada agencija i u sustini nudi egzoticna putovanja...u mom slucaju -- Vijetnam-Kambodza-Tajland-- ali nigde ne mogu da nadjem bas utiske samih putnika...ako je neko imao bilo kakva iskustva molim da podeli...hvala unapred...pozdrav
Zdravo svima, jel moze neko da mi napravi spisak autobuskih agencija koje voze za Luxemburg i Svajcarsku, da krecu iz Beograda, mada moze i iz cele Srbije ali da staju u Beogradui ako imaju te agencije svoje web stranice...unapred hvala
sve ti verujemoNajbolja agencija je go2travelling !Od ekskurzija, letovanja, zimovanja pa do city break vikenda i shopping trip-ova, stvarno je najbolja...
Najbolja agencija je go2travelling !Od ekskurzija, letovanja, zimovanja pa do city break vikenda i shopping trip-ova, stvarno je najbolja...
Turisticka agencija El Greco iz Novog Sada je pokusala da nas nasamari pre par dana.Dosli smo do Subotice i vratili su nas zbog neispravnosti autobusa!!!!Nikako je ne preporucujem!!!!!!
Ja sam imala veoma neprijatno iskustvo sa Matico agencijom. Prva neprijatnost je bila kradja koja se desila na polasku i to u samom autobusu u kojem je bio i dzeparos koji mi je ukrao sav novac.
Agencija je dopustila da nepoznato lice koje nije na spisku agencije udje neometano u autobus i vreba ljude koji se smestaju u isti sa svim svojim torbama kesama i ostalim stvarima, sto naravno predstavlja lak plen za profesionalne lopove. Vodja puta nakon kradje nije uopste ni obratio paznju na to sto se desilo niti ga je to uopste zainteresovalo iako sam ja bila potpuno izbezumljena. Kasnije sam cula da se to stalno desava ispred autobusa i da u svakoj turi bar neko bude opljackan. U agenciji su mi veoma bezobrazno odgovorili da ne snose odgovornost za stvari putnika i ne misle da je potrebno putnike upozoriti na ovakve opasnosi kao i da ne mogu da kontrolisu ko ulazi u autobus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da li je to moguce?
Sledeca neprijatnost je bila apartman (Lefkada je u pitanju, vila Andreas) koji je bukvalno u stanju raspada a tople vode nema samo kada vam je potrebna. Posto smo se zalili na uslove u apartmanu vodic nam je uleteo u sobu i u kupatilo (dve devojke u apartmanu) i kako je tada oko 22h bilo tople vode besno izjurio sa recima da je proverio i da ima vode i da ga nista vise ne interesuje. Radi se o veoma nekulturnoj i jako bezobraznoj koja nam je dodatno pokvarila letovanje. Mi smo zvali agenciju sa Lefkade ali oni nisu reagovali na nase zahteve. Po dolasku u Beograd direktor agencije je rekao da moze da prodaje svakakve apartmane ako mi to kupimo to je nas problem. Medjutim niko nam nije rekao da je apartman u raspadu, prljav, da je lavabo zapusen i da nema tople vode tokom celog dana.
Sve u svemu u agenciji Matico rade potpuno neobrazovane osobe sa niskim nivoom svesti koje ocigledno same nikada nisu putovale dalje od Beograda pa ne znaju o cemu ozbiljne agencije moraju da vode racuna i kako da se ponasaju prema putnicima.
Sramota.
Agencija za zaobilazenje u sirokom luku.
Agencija United Travel International je upravo zaključala vrata svoje jedine poslovnice u YBC-u ispred nas koji smo posle nekoliko dana čekanja da nam pošalju avionske karte za Dubai koje smo uredno platili i koje, prema uslovima putovanja, štampaju odmah po uplati, tražili otkazivanje aranžmana. Danas u 13h menadžer prodaje agencije United nas je elegantno izbacio iz agencije uz obrazloženje da ćemo karte dobiti na mail ili lično u agenciji danas do 16:30. Ne samo da od karata nema ni traga ni glasa, već su vrata agencije zatvorena zbog "sistmskih problema". Povraćaj novca sada deluje kao mission imposible. Već nekoliko dana, tačnije od četvrtka kada smo uplatili aranžman, na telefon se vrlo retko javljaju i kada se jave imaju raznorazne izgovore zašto karte nisu prosledili. U aviokompaniji fly dubai kažu da su avio karte na naša imena rezervisane, ali zbog izostanka uplate, iste su otkazane nakon 24h od rezervacije. Ja sa koleginicom treba da putujem u Dubai u decembru poslovno, na konferenciju o telekomunikacijama, čiji sam član programskog odbora i na kojoj zajedno sa još nekoliko autora učestvujem sa čak 5 radova. Sada je naše učešće na konferenciji pod velikim znakom pitanja jer smo novac i za avio kartu i za UAE vizu poklonili agenciji United.
Tražim način za povraćaj sredstava i obračun sa ovakvim malo je reći neprofesionalnim ophođenjem prema korisnicima. Ujedno upozoravam sve koji su planirali na putovanje preko ove agencije, bežite od nje! Prevara, laž i lopovluk - to je kratak opis United poslovanja!