TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno zbog ovoga http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/287049/Oko-240-srpskih-turista-izbaceno-iz-hotela-u-Hurgadi

Inace, da ne reklamiram sada, na nasem najvecem forumu o putovanjima, naprasno je od jutros posle nekoliko godina nestao podforum o nasim agencijama, kao i tema koja je sinoc otvorena o ovoj prevari... Preko sajta se godinama prodaje gomila aranzmana, izmedju ostalog i za United Travel ...
Tema uopste nije nestala, nego je mogu videti samo ulogovani clanovi. Sajt je odlucio da se tako zastiti od radnika tur. agencija koji se na forumu pojavljuju samo da bi hvalili svoje i pljuvali po drugim agencijama. Evo sad su te tve teme koje se ticu uniteda udruzene i mogu se naci pod "Turisticke agencije" . ja je otvaram bez problema.

Tema uopste nije nestala, nego je mogu videti samo ulogovani clanovi. Sajt je odlucio da se tako zastiti od radnika tur. agencija koji se na forumu pojavljuju samo da bi hvalili svoje i pljuvali po drugim agencijama. Evo sad su te tve teme koje se ticu uniteda udruzene i mogu se naci pod "Turisticke agencije" . ja je otvaram bez problema.

Hmmm..i to baš sada, je l`? Sajt se štiti od takvih stvari na totalno drugačiji način a ne sakrivanjem tema na kojima se sa osnovom pljuju prevaranti i agencije koje oni vode. Uostalom , zar nije jednostavnije za običnog građanina da proveri različita mišljenja o agenciji kojom želi da putuje, tako što ode na forum i pogleda temu bez da izdvaja vreme za registrciju i logovanje... Opet kažem, zanimljivo mi je to što je nakon toliko vreme odlučeno da se štiti od reklama baš sada ...

Bas lepo sto se sad neko setio da kaze da li ima iskustva :D
Mi smo bili!
Jedan od razloga zasto sam pitala jeste sto nisu clanice YUTA-e, ali samo su oni imali mesta na avionu. Uplatili smo i otisli. Mi smo bili smena 15-27.10. i sve je bilo ok. Doduse, mi u Egiptu nismo bili prvi put, tako da na izlete nismo isli, vec smo samo isli na odmor.
Vodic koji je bio i nama se javljala jutros, ali ni ona nije nista posebno, tako da...
Jedan od najgorih vodica koje sam ja videla. Potpuno nezainteresovana za turiste i svoj posao.

Postovana,

ja sam takodje putovao sa agencijom Matico na Lefkadu. Vecina putnika udje u autobus, ostavi stvari i izadje napolje, ne vodeci racuna o svojim stvarima. Kada putujem autobusom ili vozom, novac drzim uz sebe, ne u tasni ili tobri. Svoj odmor proveo sam u vili Andreas i tacno je da je bio problem sa vodom, ali samo pola sata uvece, kada se svi vrate sa plaza. Sto se tice cistoce studija nemam nikakvih primedbi, kao ni moji prijatelji koji vec 4 godine letuju u ovom objektu. Sve zavisi od ocekivanja putnika, ne mozete da ocekujete da za 10 eura po danu koje smo platili dobijemo hotel sa 5*. To su pristojni apartmani, sa odlicnom lokacijom, zbog cega se ljudi vracaju u ovaj objekat. Moram da napomenem da sam sa agencijom Matico prethodnih godina letovao u Turskoj i na Kritu, gde je kompletna ogranizacija bila na nivou.Sve pohvale za agenciju Matico, sta smo platili to smo dobili.

Ljudi se vracaju jer su blesavi i ne znaju da se bore za sebe. Hotel sa 5 zvezdica ima mnogo vise od tople vode tokom celog dana sto je inace nuzno obezbediti i u apartmanu jer covek koji ceka svoj odmor 365 dana ne treba da sedi pod palmom i moli za samilost bojler. Za 20 evra po danu utrosenih samo za krevet moze se naci sasvim pristojan smestaj bilo gde u Grckoj ali nas narod iz nekog suludog razloga tolerise ovakvu bahatost turistickih radnika koji za Srbe zakupljuju najgore vile po Grckoj po cenama koje odgovaraju daleko kvalitetnijim apartmanima. Ukoliko nema tople vode to se onda i kaze u prospektu ali bas da vidim kako bi se prodala soba opisana kao "vila druge kategorije bez tople vode tokom popodneva". Cvrc.

roki Zasto sakrivate podforum Turisticke agencije? Mnogi koji su lezali na ulicama Hurgade nisu mogli zbog toga da se informisu o United-u?
danas, 09:58

MINJA011 Не скривати подфорум Туристичке агенције!
danas, 12:50

mara021 Hvala na sakrivenom podforumu, i mogucnosti informisanja o unitedu, sad mi vise ni ne treba ,ali sam kratka za hiljadu i vise eura!!!!!!
danas, 13:31

Napisano: danas, 13:35

Podforum turisticke agencije je skriven, da li neko ima ideju kako stupiti u kontakt sa ostecenima od strane Uniteda, posto sam jedna od njih?

Napisano: pre 56 minuta

Moz biti da sam glup, ali nit vidim United na forumu, nit vidim ista na Fejsu??? Moze li neki link?

Ovo su samo neke od poruka sa portala,što iz shoutbox-a, što sa foruma, tako da nikako ne preterujem.Deo foruma gde se pljuje United i ostale prevarantske agencije je S-A-K-R-I-V-E-N!

Aurora travel iz Novog Sada, pohvala za organizovanje Nove godine 2011 u Budimpesti. Postojale su dve opcije: sa nocenjem i bez nocenja. Cena bez nocenja je bila negde 25eur a u tu cenu je bio ukljucen lanc paket i pice. Vidim da ove godine rade i Bec sa nocenjem i bez nocenja. Vodickinja je bila od koristi jer nam je dala dosta dobrih informacija vezano za to gde se moze izaci (klub,kafici). Sve u svemu dobra i jeftina opcija za one koji ne zele da Novogodisnju noc provedu u Srbiji ali svakako nije za one zimogrozljive i koji ne vole avanturu u smislu da lunjaju po gradui ulaze i izlaze iz raznih klubova i kafica ali ni za one koji ne vole Madjarice :)))))

Mi smo letos bili u Turskoj, cena smeštaja bila je korektna. Mogli smo i mi dosta jeftinije da prođemo, imao je Argus i jeftinije aranžmane, ali smo se istripovali da idemo u hotel sa 4* :roll: pa smo potrošili i više nego što je trebalo.

Išli smo na četiri ekskurzije preko Argusa i zadovoljni smo. Bilo je i putnika iz drugih agencija koji su preko Argusa uplaćivali ekskurzije. Stvarno su O. K. Puj, puj da ih ne ureknem :lol:

E, da kada smo išli u Bugarsku preko Argusa, bilo nam je fenomenalno. Čak i bolje nego u Turskoj ;) Sve preporuke za Argus :ok:

Meni su najbolje agencije subagenti. To su one male agencije kod vas u kraju koje imaju sve ponude po istim cenama kao velike agencije, a imaju sve na jednom mestu. Ja odem tamo kad hoću na putovanje, oni mi preporuče destinaciju i onda mi pronađu ko to nudi najpovoljnije. Uvek me posle putovanja zovu da provere kako smo se proveli i da li smo možda nezadovoljni nečim, kako ne bi više preporučivali tog organizatora, ako nešto nije bilo u redu. Putovala sam preko različith organizatora i to u zavisnosti od destinacije na koju sam htela da idem. Uvek sam bila zadovoljna, jer je to preporuka više od jednog čoveka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back