TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao sto rekoh, budalastine, pisac teksta se inace super proveo na moru a isao je 10 nocenja , prevoz viza i osiguranje za 150 eura. nego covek umislio da je pisac pa dramatizuje , sve sto mu se desilo jeste da je cekao 3 sata u povratku. Treba da ga je sramota.
malo uputstvo citaocima - verujte iskljucivo licnim iskustvima ili zvanicnim internet stranicama. Sto se euro putovanja tice nemamo problem jer isti ljudi vec 5 godina putuju sa nama, ali za forume stvarno nemam reci-; uglavnom sitna i krupna krivicna dela. Iskljucujem se iz dalje price.Sasa Sreckovic europutovanja

A šta je sa licencom ???

Izgleda da te svi mrze zato što imaš žute brkove, ili šta već ......
A KAKO znaš da se pisac teksta SUPER proveo ? Da niste u intimnoj vezi ?

Ja sam dve godine putovala preko Tim travela i zadovoljna sam i agencijom i smestajem.
Ove godine treba da treci put letujemo preko te agencije. Mogu samo da vam je preporucim.
Apartmani su bukvalno onakvi kakvi su na slikama.Udaljenost od plaze je onolika koliko tamo pise.
Kada stignemo, po izlasku iz autobusa nas saceka vozilo koje nam prevozi nase kofere od vile do vile (znaci ne moramo sami da teglimo kofere po celom mestu), isto je tako i u povratku. Isti taj prevoz ide od vile do vile i odvozi nase kofere do autobusa. To jeste jedna sitnica, ali je jako lepa kao gest.
Vodic puta nam je bio na raspolaganju svaki dan. Imao je kafic u kojem je svako vece bio u odredjeno vreme i svi su mogli da ga nadju za svaku informaciju ili problem. Osim toga, i na telefonu je bio dostupan. Autobusi su im dobri. Sve u svemu, moja preporuka svim forumasima.

Poslednja izmena:
U Aprilu sam putovao u Egipat preko Kon Tikija.
Iskreno razocaran sam u agenciju jer prilikom uplate aranzmana koriste neki izmisljeni kurs.
Racunali su pocetak aranzmana od trenutka kada se pojavimo svi na salteru Kon Tikija na aerodromu. Umesto 10 dana provedenih u Egiptu bilo je 9 :( .

Ono sto mogu da pohvali je da im je vodic bio extra, covek je pokretna enciklopedija svaka mu cast.
Smestaj, hrana su bili na zadovoljavajucem nivou.

U Aprilu sam putovao u Egipat preko Kon Tikija.
Iskreno razocaran sam u agenciju jer prilikom uplate aranzmana koriste neki izmisljeni kurs.
Racunali su pocetak aranzmana od trenutka kada se pojavimo svi na salteru Kon Tikija na aerodromu. Umesto 10 dana provedenih u Egiptu bilo je 9 :( .

Ono sto mogu da pohvali je da im je vodic bio extra, covek je pokretna enciklopedija svaka mu cast.
Smestaj, hrana su bili na zadovoljavajucem nivou.

Je l' Nesa? :P

Sve ti je to normalno sto si pobrojao, samo sto nisi navikao.

Isao bih na IOS ovog leta. U opticaju su dve turističke agencije koje vaze za povoljne MANGA TRIP iz Beograda i JUNGLE TRIBE takođe iz Bg-a. Da li je neko od vas putovao sa navedenim agencijama, kakvi su vam utisci,koja je povoljnija-pouzdanija? Unapred hvala na komentarima.
P.s. Ako neko putuje na IOS neka se javi!

Probaj i sa agencijom Kaladoukas kazu da je super za ostrva. Pozdrav i javi sta si uradio

da li je neko cuo za agenciju jumbo travel? sredjuju letove? da li ej to jedna od prvih low cost kompanija kod nas ili skupina prevaranata skrivenih iza table low cost kompanije?

http://www.aviokarte-online.com/index.php?action=home

Agencija nije prevarantska ali nije ni low cost kompanija. Link koji si postavila je Amadeusov pretrazivac integrisan u Jumbo sajt.Pretrazivac koji su inace koristile agencije za rezervisanje letova putnicim, prilagodjen kranjem korisniku a na sajt moze da ga stavi samo licencirana agencija u IATA.(Internacionalna asocijacija turistickih agencija, avio kompanija)
Avio karte standardnih avio kompanija inace treba kupovati samo kod agencija koje imaju BSP i IATA licencu.Ista se dobija kad agencija ispunjava uslove, plati poprilicne garancije i ima najmanje jedno coveka koji je polozio ispite za avio karte...

Pregledala sam temu koliko toliko i ne videh da je neko nesto pisao o TRAVELLANDU.

Ako bi mogao neko nesto da mi kaze, bila bih mu zahvalna. Naime, uplatila sam Pefkohori za kraj jula kod njih, ali je ponuda jako povoljna, jeftinija od svih drugih, i to ne malo, pa sam se sada istripovala da nije neka namestaljka? U pitanju je vila AVRA, pa ako neko odavde nsto zna i o vili bilo bi divno da napise.

Okej, vila, kuca, kako god. Svi smestaji u Grckoj se zovu vile, iako oni to nisu, kuce su naravno, nisam pala sa drveta.
I nisam uplatila samo na osnovu informacije kako se kuca zove, videla sam slike u agenciji ali znam da moze da bude navlakusa, pa se zato sada i raspitujem. A bilo bi lepo da ne pametujes, nego ako mozes da pomognes i kazes nesto vise ako znas...ako ne, ne moras bas ni da glumis ludilo.

Dobri su mi ovi koji prvo uplate, pa se onda raspituju...

Inače, nije u pitanju nikakva VILA, nego obična KUĆA.

Ako se odnosi na Avru onda to svakako nije obična kuća već objekat sa sobama i apartmanima za izdavanje. Da li se to zove vila ili nekako drugačije nije bitno. Obična kuća svakako nije. Prolazio sam pored Avre prošle godine svaki dan dok sam bio na letovanju.
Ne znam zašto je ove godine toliko jeftinija od nekih drugih objekata. U stvari ne znam koliko je koštao smeštaj ni prošle godine u tom objektu.
Koliko se spolja može naslutiti, terasa je zajednička za sve studije i apartmane. Ima taj neki bazen koji su gosti koristili pa pretpostavljam da je tad voda bila čista. Nije baš blizu plaže ali se peške stiže za 10 minuta laganog hoda, u mirnom je kraju Pefkohorija a do masutisa i onog drugog marketa preko puta njega može pešice da se ide. Razdaljina oko 5 min hoda.
Kako je stanje bilo unutra stvarno ne znam. Ja sam samo prolazio pored Avre odlazeći na plažu i ovo je max što takvim zapažanjem može da se zaključi.

Malopre videh da na Google Earth ima placemark (ili kako se to već zove) baš za Avru i to ima dve slike. Koordinate su 39*59'16.93"N 23*36'31.53"E. Inače taj placemark je promašio zgradu jer je Avra objekat preko puta.

Ako se odnosi na Avru onda to svakako nije obična kuća već objekat sa sobama i apartmanima za izdavanje. Da li se to zove vila ili nekako drugačije nije bitno. Obična kuća svakako nije. Prolazio sam pored Avre prošle godine svaki dan dok sam bio na letovanju.
Ne znam zašto je ove godine toliko jeftinija od nekih drugih objekata. U stvari ne znam koliko je koštao smeštaj ni prošle godine u tom objektu.
Koliko se spolja može naslutiti, terasa je zajednička za sve studije i apartmane. Ima taj neki bazen koji su gosti koristili pa pretpostavljam da je tad voda bila čista. Nije baš blizu plaže ali se peške stiže za 10 minuta laganog hoda, u mirnom je kraju Pefkohorija a do masutisa i onog drugog marketa preko puta njega može pešice da se ide. Razdaljina oko 5 min hoda.
Kako je stanje bilo unutra stvarno ne znam. Ja sam samo prolazio pored Avre odlazeći na plažu i ovo je max što takvim zapažanjem može da se zaključi.

Malopre videh da na Google Earth ima placemark (ili kako se to već zove) baš za Avru i to ima dve slike. Koordinate su 39*59'16.93"N 23*36'31.53"E. Inače taj placemark je promašio zgradu jer je Avra objekat preko puta.

Hvala!!! :cmok2::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back