Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.562
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si u pravu !

Ja sutra moram da idem da uplatim.
I moram definitivno da odlucim. A kao odlucila sam
Dvoumim se izmedju Porta all inclusive i Hammamet polupansionOba su El Mouradi hoteli, 4*.
Mi smo u fazonu da setamo,da nas zanima okolina,obican zivot mestana a ne samo hotel i plaza.
Pa reko bolje Hammamet i bolje pp da ne bi bili vezani samo za hotel.
Sta mislite?
Znaci tako kazu. Pa ja gledala slike,stvarno izgledaju prelepo. Samo sam se pitala oko te kategorizacije, jer svuda nailazim na komentare da nije ista kao i evropska.
Mada meni nije ni bitan hotel toliko, mislim ne lozim se na tu ekskluzivu, al volela bih da vidim sto da ne...Nisam nikad bila gost u takvom hotelu.
edit- evo i link gde sam to nasla. Oni imaju uracunate takse u cenu, tako da nije tako strasna razlika od Argusovog Hana Beach.
http://www.sunline.rs/sr/

Guglam tu hotele, gledam na google maps, ma idi...Dal ovo,dal ono...
Jel o ovem hotelu razmisljas EL MOURADI BEACH 4* ?
pp 399 evra
Videcemo
A jel oni imaju normalnu struju, tj utikace, tj kao kod nas?
E da, jel znas nesto o iznajmljivanju auta,koje su cene? Jel moze nasa medjunarodna vozacka?

sta sve ljudi nece pitati
koliko je lepse bilo nekada putovati dok nije bilo neta
Ne znam sta ti je smesno i sta ti nije jasno?
stvarno mi je mnogo sumnjivo da ovoliko jeftiniji aranzman moze da bude, preko kontikijia i jolly-a ovi hoteli u istom periodu kostaju okok 1000 evra
plasim se da me neko ne izradi sa sopstvene pare![]()
Da, kazu da je tamo jos lepseJasmin Hammamet

pa smesno mi je to sto se sada ljudi raspituju za sve i svasta, hoce da znaju sve u sitna crevca (da se razumemo, i ja sam delimicno takva). hocu da kazem da se nekada mnogo opustenije putovalo dok nije bilo interneta i ovolike razmene misljenja i informacija. umesto da radosno i opusteno cekaju polazak, ljudi su sada u stvari u grcu pred put.
tvoji utikaci su me samo naveli na ovakvo razmisljanje, nista ruzno nije upuceno licno tebi, nego onako uopsteno.
U pravu si, ja sam se bas iscimala,kao sto sam vec rekla guglam po netu,ovo ono. Pre mi mama kaze ides u taj i taj hotel i gotovo. Vidim sta je i kako je kad odem tamo.
Pola stvari imam na nasu, a pola na englesku struju pa da znam koje adaptere da ponesem.stvarno mi je mnogo sumnjivo da ovoliko jeftiniji aranzman moze da bude, preko kontikijia i jolly-a ovi hoteli u istom periodu kostaju okok 1000 evra
plasim se da me neko ne izradi sa sopstvene pare![]()
o sto je isto super, jer opet kod Arugsa se ide nocu i ceo dan moras da bude napolju,jer je check-out do 11,12. Ili da doplatis sobu za taj dan.Ok![]()
Ja sam danas uplatila i ispalo mi je jeftinije nego sto pise na sajtu. Umesto 399 platila sam 369. . Mozda kako ide vreme sve vise snizavaju.
Inace avion ide u 15:30 sto je super, kod Argus se idu u 10 nocu. Povratak je u 13o sto je isto super, jer opet kod Arugsa se ide nocu i ceo dan moras da bude napolju,jer je check-out do 11,12. Ili da doplatis sobu za taj dan.
Cena je stvarno ludilo,pa za te pare ne bi mogla ni da Ohrid da odem.
Ja sam za ovu agenciju saznala preko preporuke. Ne bi mi rekli da nije ok.
Ostatak para 2,3 dana pred put. Osiguranje moram sama da uplatim bilo gde.
Eto da znate.