- Poruka
- 21.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Što ste se uznemirile? Idete na odmor, lepo ćete se provesti. Obavezno se raspitajte za njihove riblje restorane, dobri su. Tamo Vam nisu ništa dosadniji u dobacivanju nego u Egiptu. Ovo zunzanje vam računam u putnu nervozu, kad se vratite hoću da vidim samo 

Drage moje, nije da niko ne svraća. Što ste se uznemirile? Idete na odmor, lepo ćete se provesti. Obavezno se raspitajte za njihove riblje restorane, dobri su. Tamo Vam nisu ništa dosadniji u dobacivanju nego u Egiptu. Ovo zunzanje vam računam u putnu nervozu, kad se vratite hoću da vidim samo
. Važi?
PS Računajte da ako budete uzimale za suvenir "pustinjske ruže" biće vam teži prtljag za 1/2 kg po pustinjskoj ruži.![]()

. Ajde da proverim pa ti javljam sutra. Kod mene u hotelu su bile devojke na recepciji, one se šminkaju pa možda njima da daš. To za hemijske važi za Egipat, ne sećam se da li je važilo i za Tunis. Ako idete u saharu, obavezno ponesite bar kratke čarape i sandale (sportske). Ja sam nosila patike. Rečeno mi je da u sahari možeš da naletiš na škorpiju, pa zato.
. Ja sam na kraju donela samo avan od maslinovog drveta i malo peska iz sahare. Kamilovodac mi sam napunio pesak u neku plastičnu flašu. Valjda zato što samo ja nisam pakovala pesak za poneti. Sad mi je drago da mi je spakovao, lepo stoji iaranžiran sa egipatskim peskom. Od začina obavezno kupiti šafran pošto je tamo dobar a jeftin. jel neko bio u hotelu El Mouradi El Menzah 4*, u Yasmine Hammametu?
Aјте људи помагајте ви што се већ били у Тунису...који је њихов лек за превентиву стомачних
тегоба као што је у Египту Антинал рецимо. Мислим јел на то скрену пажњу водичи и кажу који је
лек у питању или не??? У Египту је то честа појава да Вам водич укаже на тај лек па ко воли....
али не знам шта да радим пошто ове године идем у Тунис???
pitanje je glupo znam...
ali moram da pitam...
kako da se javim porodici kad sam tamo?
![]()
...
...mislim da u 21. veku postoje mobilni telefoni...ili josh nisu izmislili......
![]()
znam za to...
ali iz Grcke nisam mogla da zovem svojim telefonom...
i koliko kredita ode i da li uopste moze da se pozove?
...nemogucce da josh ni komjutOra nema...kada ih uvedu u primenu, odesh na web site svog provijdera pa se "apgrejdujesh"...do tada, mislim da obichni, fiksni, telefoni postoje...pa iste nazovesh i postavish im pitanja, kao shto si ovde...

ma El Muerte II se malo sali s tobom tamyca94...ne uzimaj mu za zlo
uglavnom,na netu nadji sajt svog operatera mobilne telefonije i pogledaj zone i tarifiranje za svaku...a mozes i jednostavno da pozoves svog mobilnog operatera da pitas...
proveri i da li ti je ukljucena usluga rominga (ja sam je svom sinu upravo danas iskljucila da ne poludi u Grckoj) i naravno uplati dovoljno kredita

Aјте људи помагајте ви што се већ били у Тунису...који је њихов лек за превентиву стомачних
тегоба као што је у Египту Антинал рецимо. Мислим јел на то скрену пажњу водичи и кажу који је
лек у питању или не??? У Египту је то честа појава да Вам водич укаже на тај лек па ко воли....
али не знам шта да радим пошто ове године идем у Тунис???