gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je neko isao na masazu u tunisu u susu?posto je put u saharu dug i naporan,masaza bi me oporavila.interesuje me kolike su cene i da li masiraju i zene ili iskljucivo muskarci?
a van sezone se skupi?...U sezoni, Sus je 2 X vecci od N. Sada...cene se formiraju prema kategorizaciji hotela ili lokaciji Salona...na boljim mestima, mozhesh da platish i "onu" masazhu...pol birash sama...![]()
a van sezone se skupi?
8 dana je u pitanju,ali posto prvi dan uvece stizem zaista je 7 pp.argusom idem,do sada su mi se vise puta pokazali pouzdani.
a za nil,mi smo se vozili nekim manjim brodicem,samo pola sata i jako sam se razocarala.ocekivala sam krokodile na svakom koraku,ono nema.kaze vodic od kad su napravili branu na nilu,nema ni jednog.
u stvari vozili smo se brodom i 2 sata u kairu,sa vecerom,to sam vec i zaboravila.obavezno ponesi agatu kristi smrt na nilu.prigodno je stivo.(ne zbog smrti naravno,vec zbog nila)
ako mislimo na isti hotel,el hana beach se nalazi skoro u centru grada i pripada kompleksu el hana hotela.ne zna m u kom ces ti biti tacno,ja sam bila u navedenom,i bilo je skroz ok.
veliki je hotel,8 ili 9 spratova,u dvoristu ima bazena i lezaljki,a samo predjes ulicu i na plazi si.moja preporuka ti je da trazis sobu sa pogledom na more,i da ,naravno ,za istu doplatis(mislim da je prosle godine bilo 20 eura),ali se isplati.u ovom hotelu smo za dorucak i veceru imali svedski sto,nije bilo lose,s tim da je za dorucak hrana bila jednolicna svakog jutra,ali se nadam da su to malo promenili.
na bazenima postoji celodnevni program,aktivnosti koje organizuju animatori,tako da nikad nije dosadno.
za pivo........mozda cu te razocarati,ali u celom susu,nismo mogli da nadjemo pivo sa alkoholom,ima svih mogucih vrsta,ali bezalkoholnih,jedino u port el kantauiju,koji ces varovatno posetiti(blizu je) smo nasli kafic u kome je bilo "normalnog" piva.
sto se samog susa tice,u hotelu je cisto,ali kad izadjes moraces da se naviknes na prljavstinu na ulicama,cimanje za rukav(verovatno vec znas da se izboris sa dosadnim trgovcima),i drzi svoju devojcicu za ruku strogo.nemoj da te zeznu trgovci sa cenkanjem i kao spustanjem cene,jer postoje prodavnice u kojima su cene fixne i mnogo jeftinije nego sto ti onaj kao spusti cenu.
sve u svemu,kupas se,odmaras,uvece malo prosetas,i ako devojka voli(a voli) sandalice,papucice,kupis sve to za neke sitne parice...
uzivaj,odmaraj i ne brini-Tunis je africka zemlja sa najmanjom stopom kriminala.uglavnom su svi nasmejani,i uvek spremni za caskanje.
lep provod vam zelim.![]()
ma nisam drska,omaklo mi se
ja sam vise puta iscitala temu jer putujem za dva dana i nerviram se sto ovde retko ko svraca.a kad te ne bude mrzelo da citas idi na putovanja.info na njihovom forumu udjes na tunis imas posebnu temu bas taj hotel na dosta strana.![]()