Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba sa porodicom da idem u avgustu u hotel PARK IMPERIJAL interesuje me vise detalja o hotelu higijena ,hrana, bazen plaza ,ima li meduza
ga li je neko zainteresovan za putovanje u tunis pocetkom septembra, hotel dreams beach u susu,
315 evra 11 dana, polu pansion.
trazim srustvo za putovanje da ne bih placala doplatu za jednokrevetnu sobu i da ne bih bila sama.
ako neko ima slican problem neka se javi.
ps. vise bi mi odgovarala zenska osoba.
Sus .. E to je najsavrsenije letovanje na kom sam bilaga li je neko zainteresovan za putovanje u tunis pocetkom septembra, hotel dreams beach u susu,
315 evra 11 dana, polu pansion.
trazim srustvo za putovanje da ne bih placala doplatu za jednokrevetnu sobu i da ne bih bila sama.
ako neko ima slican problem neka se javi.
ps. vise bi mi odgovarala zenska osoba.
Jel mora bash pochetkom sept.? Moze li neki termin posle 15-og?
Da li bi neko mogao da mi kaže nešto o moru u Port el Kantauiju pošto sam čula razne priče, da je prljavo, da ima puno trave...
Za 2 sedmice letimo za Tunis-Port el Kantoui,hotel El Mouradi.Ovdje sam dosta citala pozitivnog o IZLETU U PUSTINJU,pa posto imam namjeru da i mi taj izlet uradimo ako moze odgovore na sledeca pitanja:
Da li je potrebno ponijeti patike?Kako je za hranu i pice,posto izlet traje 2 dana? Da li hotel daje lunch-pakete,ili to obezbjedjuju oni koji organizuju izlet.Da li je put naporan,s obzirom da idem sa djetetom od 13 godina.Kakvo je prenociste u tom hotelu u pustinji,mislim da li su sobe 2-krevetne ili spavas sa nepoznatim ljudima u 4-krevetnoj sobi npr?Da li je bolje sjediti u autobusu ili dzipu? Kakva je sigurnost na putovanju?Idem prvi put sama sa djetetom,te ne znam da li mogu racunati sa odredjenim teskocama ili samo sebi sve umisljam.
Hvala za svaki odgovor!
Za 2 sedmice letimo za Tunis-Port el Kantoui,hotel El Mouradi.Ovdje sam dosta citala pozitivnog o IZLETU U PUSTINJU,pa posto imam namjeru da i mi taj izlet uradimo ako moze odgovore na sledeca pitanja:
Da li je potrebno ponijeti patike?Kako je za hranu i pice,posto izlet traje 2 dana? Da li hotel daje lunch-pakete,ili to obezbjedjuju oni koji organizuju izlet.Da li je put naporan,s obzirom da idem sa djetetom od 13 godina.Kakvo je prenociste u tom hotelu u pustinji,mislim da li su sobe 2-krevetne ili spavas sa nepoznatim ljudima u 4-krevetnoj sobi npr?Da li je bolje sjediti u autobusu ili dzipu? Kakva je sigurnost na putovanju?Idem prvi put sama sa djetetom,te ne znam da li mogu racunati sa odredjenim teskocama ili samo sebi sve umisljam.
Hvala za svaki odgovor!
Mnogo vam hvala na odgovorima,sada mi je malo "lakse".10 dana kupanja i dosadi,tako da cemo 99% ici u pustinju,ako sve bude u redu.A kada se vratimo,onda cu da ispricam svoje utiske.
cao drustvo,ja sam mane iy bg,15-tog septembra idem sa devojkom u sus u hotel el hana,pa me zanima da li neko nesto zna o tom hotelu i kako je uopste u tunisu.moram da napomenem da smo bili u egiptu tako da smo navikli na prljavstinu i vucenje za rukav u sopingu,zanima me da li moze opusteno da se kupi pivo i koja je cena i ako imate jos neki savet.unapred hvala
Ima li neko nesto da kaze o hotelu SOVIVA RESORT?
ako mislimo na isti hotel,el hana beach se nalazi skoro u centru grada i pripada kompleksu el hana hotela.ne zna m u kom ces ti biti tacno,ja sam bila u navedenom,i bilo je skroz ok.
veliki je hotel,8 ili 9 spratova,u dvoristu ima bazena i lezaljki,a samo predjes ulicu i na plazi si.moja preporuka ti je da trazis sobu sa pogledom na more,i da ,naravno ,za istu doplatis(mislim da je prosle godine bilo 20 eura),ali se isplati.u ovom hotelu smo za dorucak i veceru imali svedski sto,nije bilo lose,s tim da je za dorucak hrana bila jednolicna svakog jutra,ali se nadam da su to malo promenili.
na bazenima postoji celodnevni program,aktivnosti koje organizuju animatori,tako da nikad nije dosadno.
za pivo........mozda cu te razocarati,ali u celom susu,nismo mogli da nadjemo pivo sa alkoholom,ima svih mogucih vrsta,ali bezalkoholnih,jedino u port el kantauiju,koji ces varovatno posetiti(blizu je) smo nasli kafic u kome je bilo "normalnog" piva.
sto se samog susa tice,u hotelu je cisto,ali kad izadjes moraces da se naviknes na prljavstinu na ulicama,cimanje za rukav(verovatno vec znas da se izboris sa dosadnim trgovcima),i drzi svoju devojcicu za ruku strogo.nemoj da te zeznu trgovci sa cenkanjem i kao spustanjem cene,jer postoje prodavnice u kojima su cene fixne i mnogo jeftinije nego sto ti onaj kao spusti cenu.
sve u svemu,kupas se,odmaras,uvece malo prosetas,i ako devojka voli(a voli) sandalice,papucice,kupis sve to za neke sitne parice...
uzivaj,odmaraj i ne brini-Tunis je africka zemlja sa najmanjom stopom kriminala.uglavnom su svi nasmejani,i uvek spremni za caskanje.
lep provod vam zelim.![]()