sunlight
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
@petar
@click
alo momci zar zbog avatara??????
@click
alo momci zar zbog avatara??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pogresno se oblaci u sezoni...Dina81:Petar Pan- sam protiv svih, napadan opravdano i neopravdano, uporan

Misticnost... umetnicka slika... budi emocije...sunlight:@petar
Lepa koza... grickala nokte...Loo:iznad: tajanstvenost, zelja, strast i mozda usamljenost![]()
svetla slika...Loo:iznad: tajanstvenost, zelja, strast i mozda usamljenost![]()
Petar_Pan:Misticnost... umetnicka slika... budi emocije...

Pa ovo je vise sale radi, mada zasto ti se dopao bas taj a ne neki drugi???Banshee:ne znam kako vi birate avatare,ali ja nikakvo tumacenje i dublje znacenje ne nalazim
a i avatare sam uvek birala ili u skladu sa lokacijom koja pise dole,ili jer mi se svidjaju
koja psihologija![]()
Banshee:ne znam kako vi birate avatare,ali ja nikakvo tumacenje i dublje znacenje ne nalazim
a i avatare sam uvek birala ili u skladu sa lokacijom koja pise dole,ili jer mi se svidjaju
koja psihologija![]()
sunlight:Click or die
interesantan avatar-zaljan dodira
ops:
ops:
ops:
ops:To bi trebalo da je najmanje u celoj prici... no za prvi pogled je ok...sunlight:@Petar-Pan
e bre Petre nikako tebe da prokomentarisem
recimo ovako
avatar izgleda snazno nema sta,znaci volis da vezbas i imas lepo telo,bar u skladu s avatarom
A ja ne volim Konana, nekako mi je..... sirovina. :? (on, ne ti...)Petar_Pan:To bi trebalo da je najmanje u celoj prici... no za prvi pogled je ok...
Ja stalno poklapam svoju rucicu i onu na slici, pa imam utisak kao da ti dodirujem stomacic...cLick - OR - Die:pa.. jesi li bar onda nezno prevukla ruchicom preko stomachica?:wink:

Pa da stavim Teslu...Snezna_kraljica:A ja ne volim Konana, nekako mi je..... sirovina. :? (on, ne ti...)

Izmedju sirovine i Tesle postoji mnogo prelaznih faza, koje su vrlo prijatne.Petar_Pan:Pa da stavim Teslu...![]()
Lara,Lara i ti bi da klikneslara#1:Pa naravno da klik ima najbolji avatar. Ponavljam se...
:wink: