Tumacenje avatara kao simbola....

Dina81 - sisama osvaja birachko telo i pobedjuje na lokalnim izborima

Petar_W - Htela bi da bude arijevka, popularna i da glumi na filmu

Mala_ni$ - prst je na pogre$nom mestu i ne prati mimiku lica. Voli ravnu kosu i prati modu

Bliss - Mistichan avatar. podseca me na smrt i kosture

Calimero - Oooooo pile moje. Ooooooo - gotovo je ... $ta mi radi$, $ta mi radiii$ - pile moje $ta mi radi$ (Ima na 3 mesta na hardu Severinu)

DJ_Mare - Voleo bi da se rodio kao beli konj (sa krilcima)

K_L_L - Ne brine ga chinjenica da su ga familija, kom$iluk i Tribunal prepoznali. Kao da je dobio i vi$e nema $ta da izgubi. Samouveren i suveren

Sindi - Oce da bude machka

Ludica - Voli da ga gura u usta

vanjaviktorija - promenilla avatar da bi je ponovo iskomentarisali. Voli kozhne pantalone

Ljuba82 - Kralj Krstarice (a ko je kraljica?) :)

Бети - девојчица заробљена у телу жене

Анђа - облизује се јер је управо смазала пола прасета...и хоће још...другу половину...:lol:

Astrodita:
2 Ljuba:Uđeš, izađeš-GOTOVO! Šta god to značilo! ;) :arrow: Prvi impuls...drugi.. :arrow: nije Lav, pre ''nosorog''.... treća ''lopta'' :arrow: odgovoran: ispiti nisu šala! :)

...охо...још је и видовита...али то је ОК...и ја сам...

...мммммммм полулево, напред на слици у профилу се налази неки извор...римски вероватно...:lol:

P.S. Држ' се ти човека свог живота...пилетина може да се ослади, па да буде белаја...:)
P.P.S. Ни први импулс, ни део са носорогом ми нису баш најјаснији (вероватно од првог и другог симплекс-критеријума) :-? ...али сам те зато успешно прешао за трећу процену :) ...камо среће...:(
cLick - OR - Die:
Ljuba82 - Kralj Krstarice (a ko je kraljica?) :)

Добијеш пола краљевства и све лавице на коришћење кад нађеш краљицу...:)

cLick - OR - Die:
Jel to nervoza kod Petra_Spama? :lol: Zreo si definitivno Pero za generalnu i za jednomesechni odmor od Krstarice.

Znam da nemam $kembe kao ti, da sam mega vitak i da ne mogu da pojedem pola jagnjeta, ali trulo je da me tako ofanzivno proziva$ na moje ochigledne zajebancije. Izgleda da si u nekom muchenichkom u tripu da je ceo forum protiv tebe pa ni $alu vi$e ne prepoznaje$. Lez lobi ti je izbacio nogom iz glave svaki osecaj za xumor.

A ovo $to cLikce u nAvataru... Pa prirodno je da cLick ima (c)Lick, a ne Zvonchicu ili Kapetana Qka koji je nesrecno preminuo u svojoj 45oj godini obrisav$i se pogre$nom rukom
Nema pisu. :lol:

PS Tumacimo avatare i salimo se... sto se primas ko hepo kockica? :lol: Ne umes da se igras... :wink:

Back