mala_nish
Domaćin
- Poruka
- 3.950
heheehe :wink:Kaa:Drzim te za....rec![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheehe :wink:Kaa:Drzim te za....rec![]()
hehe...good work, bro'cLick - OR - Die:
Mala_ni$ - prst je na pogre$nom mestu i ne prati mimiku lica. Voli ravnu kosu i prati modu
hush hush ;-)mammy:"nemoj nikome reci ovo sto sam rekla"
tako izgleda mala_nish avatar

Astrodita:2 Ljuba:Uđeš, izađeš-GOTOVO! Šta god to značilo!![]()
Prvi impuls...drugi..
nije Lav, pre ''nosorog''.... treća ''lopta''
odgovoran: ispiti nisu šala!
![]()
...камо среће...
cLick - OR - Die:Ljuba82 - Kralj Krstarice (a ko je kraljica?)![]()

...priznay, priznay...i meni se svidjayu...mehuritji...sunlight:minon
moram priznati jako mi se svidjaju ovi mehurici
uvek u pokretu
andja_stay_cool:ljubo...ovo je krv
:wink:

Nema pisu.cLick - OR - Die:Jel to nervoza kod Petra_Spama?Zreo si definitivno Pero za generalnu i za jednomesechni odmor od Krstarice.
Znam da nemam $kembe kao ti, da sam mega vitak i da ne mogu da pojedem pola jagnjeta, ali trulo je da me tako ofanzivno proziva$ na moje ochigledne zajebancije. Izgleda da si u nekom muchenichkom u tripu da je ceo forum protiv tebe pa ni $alu vi$e ne prepoznaje$. Lez lobi ti je izbacio nogom iz glave svaki osecaj za xumor.
A ovo $to cLikce u nAvataru... Pa prirodno je da cLick ima (c)Lick, a ne Zvonchicu ili Kapetana Qka koji je nesrecno preminuo u svojoj 45oj godini obrisav$i se pogre$nom rukom

Ne umes da se igras... :wink:Pogresnim pesticidima... spricana...raindog:ahahahahchim ?

Dina81:Sunlight ako se ne varam negde sam procitala da si zelenooka devica, kao i ja a vidim ja da mi se dopadas!!!