S_K_V_O
Iskusan
- Poruka
- 6.181
ko zna sta mi u stvari prikriveno sanjamo...
ja sanjam jednu stvar, a probudim se sa intenzivnim mislima na nesto deseto...
sigurno da je to neki skriveni sadrzaj sna...al' da provalim vezu, nema sanse...
ja sanjam jednu stvar, a probudim se sa intenzivnim mislima na nesto deseto...
sigurno da je to neki skriveni sadrzaj sna...al' da provalim vezu, nema sanse...

.sanjam kako se sa drugaricom kupam u reci.voda je plitka,brza,cista.penjemo se na jedan otocic u vodi i sa druge strane u vodi vidim neke 2 devojke koje su mi u snu poznate ali ih ja ustvari ne poznajem.vidim ogromnu zmiju kraj jedne devojke.pokusavam da joj kazem da je kraj nje zmija ali me ona ne cuje i hvata zmiju rukom.kad je videla da je uhvatila zmiju,pusta je i pocinje da vristi.odjednom se nalazim kao na nekon tornju.na sred vode je sagradnjen visok toranj
.ja stojim na njemu,gledam u vodu,dosta ljudi je u vodi,gdje god pogledam svuda su ogromne zmije.kad kazem ogromne,mislim da udave i druge zmije koje imaju par metara.ljudi beze od zmija a ja im govorim gde su zmije,kuda da idu.neki ljudi me uopste ne cuju.u sledecem trenutku ja visim sa tornja i gledam u zmije.ne secam se citavog sna ali znam da sam na kraju i ja bezala od njih
.secam se samo da zmije nisu nikog napale i da je reka u snu bila cista,plitka,prozirna,pa sam tako mogla i da vidim zmije....san me bas uznemirio.da li bi mogao nekao da mi protumaci???meni nista nije jasno!