majash
Obećava
- Poruka
- 57
hm....pa nisam jos truman....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sanjala pre neku noc ...da setam grobljemi biram nadgrobnu plocu za sebe kakva ce biti kad umrem...
A jednom sam sanjala da sam videla svoju umrlicu na drvetu.
Kad sam dolsa kuci bio je moj otac(koji je u realnom zivotu odavno mrtav)i moja mama.
Oni su se iznenadili sto me vide zivu a ja sam se iznervirala kad sam videla kako mi je grozna slika na umrlici i ceo san sam provela u gundjanju i nervozi oko slike![]()
uh.. jezivo.. pa, pazi, nisam ja nikakav strucnjak za snove.. znam to da kosmare je cak i pozeljno nekada (ne cesto) imati, kao prociscuju svest, dusu, nisu strasni za javu kako su ustvari dok sanjas neprijatni.. procitala sam to za svetlost videti da znaci samo nesto pozitivno, dobro.. mozda bas zato sto dugo nisi igrao zbog povrede sad kroz san si razmisljao kako bi izgledalo da se vratis u basket, i mozda si malo uplasen od prve, nakon godinu dana pauze, utakmice, da li ces dobro se pokazati i sl. a svetlost ti daje znak da se ne bojis, sve ce biti u redu.. i jos pozitivnije je to sto te trener bodri
tako sam ja skapirala, ni sopstvene snove ne umem tumaciti, pa ako sam tebi potrefila nesto ok..
bolje da ti se javi neko ko malo vise zna.. narocito ako se planiras vratiti kosarci.
usredsredi se na nesto drugo pa ce biti bolje![]()
Ааааааа... какав сан сам сањала...лоше ми је...
Насликала сам слику. На слици је у доњем левом углу ковчег у коме лежи жена.
На средини слике је опет нека жена која у ковчег гледа.
У једном тренутку рука умрле креће да се помера... нешто показује, али ништа се више на слици не види сем њих две.. све је мутно...
Она која гледа у ковчег погледом почиње да прати руку... заправо главу окреће у правцу руке...
И ја посматрам, очајно уплашена.. и питам ону са слике да ли и је могуће да и она види исто што и ја...:???:
Она не окреће главу према мени.. и даље прати погледом руку... само ми кратко одговара - да...
Заправо.. то што и она то види ме је додатно уплашило...
а чудно ми је и што се ова друга са слике помера, али ипак причам са њом...
Е онда у следећо епизоди, улазим у просторију а слика се прерађује.
Све су побрисали или прелепили...
Оставили су само једнан делић мој.. неку даску...![]()
И када сам питала где је жена у ковчегу, рекли су да то није ни требало да буде ту...
а ко? е појма немам... никога нисам видела, али сам са неким причала...
И нисам била љута.. само збуњена...
Јел ико разумео шта сам испричала?![]()
Jeste,jeste
Moj stari profesor likovnog kaze da obicno ako crtamo ljude na slika,crtamo nas same...svi oni poseduju nesto nase...ako malo bolje posmatramo to se ispostavlja kao tacno,bar meni... Ti si mozda zapravo komunicirala sa drugim delom tvoje licnosti,onim nesvesnim...sada tumacenje kovcega i umrle zene....
to moze predstavljati da si konacno nesto ostavila iza sebe,ali to jos uvek ne uvidjas,prihvatas,mozda je tako pokusano da ti se skrene paznja na to...ali ti kao da idalje ne mozes da poverujes...
Ako arhetipski posmatramo,u snu se pojavljuju 3 zene,trojstvo(devica,zena i starica) ti,zena koja posmatra sanduk (znaci nalazi se u nekom srednjem dobu),i mrtva zena...Mrtvoj zeni pripada arhetip starice,znaci zena sa iskustvom,koja je sve prozivela,u svakom slucaju ona ukazuje na nesto...kada je ruka u pitanju verovatno neki potez....
Posle "glas" ti je rekao da to nije ni trebalo da bude tu.JA to posmatram iz dva ugla:
1.tvoja svest se brani od samomg takvog dogadjaja,razgovora sa slikom,pa ga porice.
2.ili jos nisi spremna da prihvatis lekciju koja ti je upucena,mozda treba da sacekas neko zrelije doba.
E sada,jel neko razumeo ovo sto ja napisah????![]()
Je li iko zna šta znači kada sanjaš Rome,i to pjevača romskog?Još je i neka hrana bila u snu.
sanjala sam da sam trudna sta to znaci mislim kakvo znacenje ima moj san