Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Antonina ako mislis na padanje koje se zavrsava budjenjem to je fizioloski proces i nema veze sa problemima. A ako je padanje bez budjenja onda je mozda to sto ti kazes.

Kakav fizioloski proces probudim se u doba noci i ne mogu da se smirim. A da ti ne pricam skroz sta sam sve prosla u skorijoj proslosti ja sam inace magnet za probleme. A li dobro hajde. A mozes nesto vise o tom fizioloskom procesu - molim te? Kad se javlja, zasto?

Neki nereseni konflikt. Ja sam tako pre sanjao da se svadjam sa jednom osobom iz srednje skole sa kojom sam imao neka neresan posla. Onda sam je sreo i rekao sta mislim o njoj i vise o toj osobi i ne razmisljam, a kamoli da sanjam.

Nego, sanjam jutros da sam u nekoj prostoriji gde se ljudi okupljaju i kako lav izlazi iz kaveza i krene da kolje ljude.

Au sanjala sam posle duzeg perioda nesto upecatljivo. placem i placem i placem a nalazim se u apoteci i trazim kapi za nos u tudjoj zemlji gde mi apotekarka govori na srpskom 500 dinara za kapi i to su kapi crvene boje :) i sad meni cudno stop su tasko skupe kapi a placem suze ronim. i budim se i nastavljam da placem. koja trauma uzas :-) sta bi to moglo da znaci

jel moze neko da mi kaze sta znaci sanjati kako pokojnik ljubi i celiva zivu osobu............

U bre... :shock: Pa dobro mozda je pokojnik voleo tu osobu, i sad pazi na nju, u najboljem slucaju.
Ja sam za taj slucaj cula vise puta ali sanja poradica skoro preminulog da dodje i poljubi il pomazi svakog od njih, al se tako dusa oprasta od svoje porodice.

Prvo zelim da kazem zdravo :) Drugo,Psihologue,ja nemam takve tragove posle snova,al mi se cesto desava da sanjam nesto sto se kroz dan ili 2 ostvari... ne 100% isto,al elementi su tu... Zato me neki realniji snove zabrinu ponekad...

sanjala sam kako sam u kuci jednog lika... tu je moja mama i stariji brat a i josh neki ljudi... zurim negde i trazim charape (sive najlon dokolenice koje nosim ovih dana)... taj lik mi dodaje crne rupichaste za koje znam da nisu moje (josh je jedna pocepana sa bash velikom rupom)... kazem mu da to nisu moje charape i dalje trazim svoje... on tvrdi kako moraju biti moje jer niko sem mene nije bio tu... ja mu na to kazem ok mozda sam ih ja proshli put zaboravila (iako znam da nisu moje) i nastavljam da trazim svoje charape... onda odjednom zakljuchujem da necu stici tamo gde treba da idem (a nemam pojma gde sam zurila) i kazem da bih mogla tu kod njega da operem kosu... on kaze da mogu i ja je perem... e svashta, ovo ne umem da rastumachim, ima li koga raspolozenog da pokusha?

1. san: Dolazim sa roditeljima do jedne kuce na brdu gde su nekada ziveli kraljevi. Kuca je ogromna i prelepa. Ima kamin, a sada u njoj razgledaju turisti. Na srede glavnog dela je dug niz stolova gde neki bitni ljudi sede i raspravlju. Ja nastavljam da hodam do zadnjeg i kako idem pod ide na gore tako da kad stignem do zida imam pogled na ogromnu kucu, kamin i vrata. Onda uzmem moblini i napravim par fotki. Pozelim da tu zivim. Onda odem do biblioteke i ona mi se jos vise dopadne, ali mi kazu da je tu zabranjen ulaz. Pri izlazu vidim neki bazen i jos neke hodnike. Izlaz iz kuce je kao onaj tobogan u akvaparku, ali ja ispadam sa tog tobogana, nekako se nadjem u mercedesu i prvi izadjem pre nekog tipa koji je zeleo da izadje. Da napomenem da mi ta kuca delova savrseno i da bih voleo ziveti u njoj.
Mislim da sam vec sanjao ovaj san pre vise godina, ali nisam siguran.

Inace, juce sam imao na faksu neku nadoknadu casova, amfiteatar je bio pun i napravio sam fotku. A onda noc posle toga sanja san.

2. san: Odlazim u svoju osnovnu jer kao moram da polozim u osnovnoj neke predmete ( geografiju istoriju i tako nesto ) da bih mogao da nastavim fax. Ja se iscudjavam i pitam razrednu iz osnovne kako je to moguce.

Uf,kad sam sanjao pre dve nedelje da cela neka povezana mreža (ne u bukvalnom smislu mreža,već ljudi koji su vezani za jednu organizaciju) na razne načine pokušavali da me ubiju...Kao vraćam se ja iz škole i iza mene ide đubretarski kamion,i jedan đubretar jednom rukom se drži za onu šipku,a drugom rukom mitraljez uperen u mene i kreće da roka- raktaktkakrk... i ja se sago kamion prošo,trk u neko komšijsko dvorište,kamion se udaljio,ja ot'šo kući,i taman kad sam mislio da su definitivno otišli,opet taj đubretar pored prozora moje kuće prolazi kamionom,ja brže bolje lego i hvala bogu nije me video...I tako dalje duga je to priča...

Uf,kad sam sanjao pre dve nedelje da cela neka povezana mreža (ne u bukvalnom smislu mreža,već ljudi koji su vezani za jednu organizaciju) na razne načine pokušavali da me ubiju...Kao vraćam se ja iz škole i iza mene ide đubretarski kamion,i jedan đubretar jednom rukom se drži za onu šipku,a drugom rukom mitraljez uperen u mene i kreće da roka- raktaktkakrk... i ja se sago kamion prošo,trk u neko komšijsko dvorište,kamion se udaljio,ja ot'šo kući,i taman kad sam mislio da su definitivno otišli,opet taj đubretar pored prozora moje kuće prolazi kamionom,ja brže bolje lego i hvala bogu nije me video...I tako dalje duga je to priča...

Ha,ha ha jao, pa ti se bas mucis. Mozda neko samo ima pik na tebe i ima te na oku. Mozda pokusa da se kaci sa tobom ili tarazi ferku. Ali kao sto vidis nije te niko od njih u snu povredio pa to nece uspeti ni na javi, nista ne brini.

Opet sam sanjao da mi astrolog nesto kaze...

A sta kaze, to ti je bitno da znas - zapisi to uvek cim se probudis, ili trgnes u snu, pa proveri vremenom koliko ima veze sa stvarnoscu.

Poslednja izmena:
Mislim i ja da je bitno, ali da se ne odnosi na sutra nego na kasnije vreme ( od par meseci pa nadalje ). San je sledeci - ja otisao kod jednog poznatog astrologa i on mi kaze kako ce me brat ( Bogoljub Karic u snu!!! ) otrovati tako sto ce mi podmetnuti casu otrovanog vina ( kao zato sto nas ima mnog ). I ja onda pitam - koliko ti dugujem, a astrolog mi kaze 125din. Ja ga pitam - kako tako malo? A on - dajem popust za studente.

Evo još jednog i ne da vas davim više: Dešavalo mi se da sanjam,ali ne baš u identičnim pozicijama neke autobuse...Jednom sam u snu trkom prestigao autobus,drugi put kada sam sišao iz tog istog autobusa čekala me je cura u koju sam bio i u koju jesam zaljubljen,i treći put jedna cura u koju sam takođe bio zaljubljen ušla u taj autobus i otišla...Šta bi to trebalo da znači,mada već možda počinjem da kontam,ta što je ušla u bus i otišla je potpuno nestala iz mog života,grada...a ova koja me je čekala,sa njom se sve više zbližavam,e sad ako imate još neki dodatak recite,jer možda i grešim...

Evo još jednog i ne da vas davim više: Dešavalo mi se da sanjam,ali ne baš u identičnim pozicijama neke autobuse...Jednom sam u snu trkom prestigao autobus,drugi put kada sam sišao iz tog istog autobusa čekala me je cura u koju sam bio i u koju jesam zaljubljen,i treći put jedna cura u koju sam takođe bio zaljubljen ušla u taj autobus i otišla...Šta bi to trebalo da znači,mada već možda počinjem da kontam,ta što je ušla u bus i otišla je potpuno nestala iz mog života,grada...a ova koja me je čekala,sa njom se sve više zbližavam,e sad ako imate još neki dodatak recite,jer možda i grešim...

Pa bas tako - nema sta ni da se doda ni oduzme. Samo sad posmatraj razvoj dogadjaja i javi nam , vazi?

sta znaci tuci svoju babu....koju inace ne podnosim....kako sam je istukla:)uzivala sam

Znaci da bi bas volela da je istuces :lol:

Back