Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Estrella:
Kad vec imam vremena da iskoristim vasu pomoc..sanjam cesto da kupujem kifle, i hljeb..sinoc sanjam jabuke (nisu trule bile) i bjelo grodze..dal neko zna sta to moze znaciti..Hvala
kazu da ne valja sanjati voce koje pocinje sa ja... valjda zbog moguceg jao... a za grozdje kazu da su suze... hleb ne bi trebalo da je los na snu...

Jupi!!!
Ne znam koliko imas godina, ali u tinejdzerskom dobu sam i ja cesto sanjala isti san... Letela sam, tj plivala iznad ljudi, ali bas iznad njihovih glava...mislim da je to dobro....sledis svoje ideale, bez obzira na ostale ljude i njihova misljenja.
A poljubac....he hehe..pa to zanci da bi se ljubila draga moja..... :)

Pozzz

ZvezdanKa:
Jupi!!!
Ne znam koliko imas godina, ali u tinejdzerskom dobu sam i ja cesto sanjala isti san... Letela sam, tj plivala iznad ljudi, ali bas iznad njihovih glava...mislim da je to dobro....sledis svoje ideale, bez obzira na ostale ljude i njihova misljenja.
A poljubac....he hehe..pa to zanci da bi se ljubila draga moja..... :)

Pozzz

tacno! letim iznad njihovih glava. i tacno je ne zanimaju me tudja misljenja.
imam 13 god! a nisi za sex rekla? nije mi jasno sto sam to sanjala????? :)

Pre par jutara pred budnjene sam imao jedan jako cudan san. Kao, u mom kraju neki pas napada i laje na prolaznike. Isto tako krene da laje i na mene i pri tome cudnim, poludelim glasom govori:"JA VEC DVADESETU, DVADESET I PRVU GODINU ROBIJAM".

??? Podseticu vas da je neka simbolika da sam ja zagazio u svoju 21. godinu pa bi mi bilo jako bitno da shvatim o cemu se tu radi. Pogotovu sto je san nastao neposredno pred budjenje a za takve snove kazu da nose znacenje. Dakle, bio bih zahvalniji nego ikada da mi neko da tumacenje, najbolje slobodno a ne iz sanovnika...

Truman:
Pre par jutara pred budnjene sam imao jedan jako cudan san. Kao, u mom kraju neki pas napada i laje na prolaznike. Isto tako krene da laje i na mene i pri tome cudnim, poludelim glasom govori:"JA VEC DVADESETU, DVADESET I PRVU GODINU ROBIJAM".

??? Podseticu vas da je neka simbolika da sam ja zagazio u svoju 21. godinu pa bi mi bilo jako bitno da shvatim o cemu se tu radi. Pogotovu sto je san nastao neposredno pred budjenje a za takve snove kazu da nose znacenje. Dakle, bio bih zahvalniji nego ikada da mi neko da tumacenje, najbolje slobodno a ne iz sanovnika...

pas govori o vjernosti, da nisi opterecen godinama? možda te upozorava da bis trebao biti vjeran zenama? :lol: salim se, nemam blage veze.... :)

Truman:

verovatno nisi zadovoljan svojim zivotom pa ga dozivljavas kao robiju...

Sanjam vratila sam se bivsem a grlim poznanika koji mi se svidja, na njemu je nak kao putna torba i ide negdje..i kako se grlim sa poznanikom kontam dal mi nece bivsi ljubomoran biti il slicno..sta bi moglo to znaciti??

Sanjala sam prelep zamak, koji je u vlasnistvu nekih mojih prijatelja, ali je zapusten, ali lepo zapusten, cela suma raste u njemu i suncevi zraci prolaze unutra, ali je u podrum ulozeno mnogo novca i adaptiran je u gajbu. Oko zamka planine i polja, oko njega kao seosko dvoriste. I ja se kao razmisljam da hocu da ga kupim i tu dolazim kad hocu da se izolujem i da pisem? Ima li neko neku ideju sta bi to moglo da znaci? :-)

Sanjala sam nebo puno zvezda,i videla tri zvezde padalice,koje su padale jedna za drugom... a ja sam sva tri puta zamislila istu zelju,drugacije formulisanu-zelju koju i u javi zamisljam! Volela bih da mi neko to protumaci.........

ja sma nocas sanjala da sam u nekoj polu sumi a u njoj gomilu zmija,dugackih,koje su ''napadale''i u jednom trenutku mi je jedna bila ruci,drzala sam je za vrat a ona je pokusavala jezikom da me otruje ali nije mogla da me dohvati. kad je to proslo okrenula sam se i na listu videla neku crnu bubu i uplasila se...ima li neko pojma sta bi to moglo da znaci?

Back