Estrella
Obećava
- Poruka
- 63
Kad vec imam vremena da iskoristim vasu pomoc..sanjam cesto da kupujem kifle, i hljeb..sinoc sanjam jabuke (nisu trule bile) i bjelo grodze..dal neko zna sta to moze znaciti..Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazu da ne valja sanjati voce koje pocinje sa ja... valjda zbog moguceg jao... a za grozdje kazu da su suze... hleb ne bi trebalo da je los na snu...Estrella:Kad vec imam vremena da iskoristim vasu pomoc..sanjam cesto da kupujem kifle, i hljeb..sinoc sanjam jabuke (nisu trule bile) i bjelo grodze..dal neko zna sta to moze znaciti..Hvala

ZvezdanKa:Jupi!!!
Ne znam koliko imas godina, ali u tinejdzerskom dobu sam i ja cesto sanjala isti san... Letela sam, tj plivala iznad ljudi, ali bas iznad njihovih glava...mislim da je to dobro....sledis svoje ideale, bez obzira na ostale ljude i njihova misljenja.
A poljubac....he hehe..pa to zanci da bi se ljubila draga moja.....
Pozzz

Truman:Pre par jutara pred budnjene sam imao jedan jako cudan san. Kao, u mom kraju neki pas napada i laje na prolaznike. Isto tako krene da laje i na mene i pri tome cudnim, poludelim glasom govori:"JA VEC DVADESETU, DVADESET I PRVU GODINU ROBIJAM".
??? Podseticu vas da je neka simbolika da sam ja zagazio u svoju 21. godinu pa bi mi bilo jako bitno da shvatim o cemu se tu radi. Pogotovu sto je san nastao neposredno pred budjenje a za takve snove kazu da nose znacenje. Dakle, bio bih zahvalniji nego ikada da mi neko da tumacenje, najbolje slobodno a ne iz sanovnika...
salim se, nemam blage veze.... 
tarantino place za mojim snovima bre 
ZvezdanKa:au....
Ja ovako kad bih sanjala, ne bih smela da spavam!!! Ne smem ni da gledam horore, a kamo li da ucestvujem!!
Popite vi neku pred spavanje, opusta...

ZvezdanKa:Ma nisam ja tumac snova, ali sve su to bas lepe stvari.... Sex za sada samo sanjaj!!!!
Pozzz
verovatno nisi zadovoljan svojim zivotom pa ga dozivljavas kao robiju...Truman:Pre par jutara pred budnjene sam imao jedan jako cudan san. Kao, u mom kraju neki pas napada i laje na prolaznike. Isto tako krene da laje i na mene i pri tome cudnim, poludelim glasom govori:"JA VEC DVADESETU, DVADESET I PRVU GODINU ROBIJAM".
??? Podseticu vas da je neka simbolika da sam ja zagazio u svoju 21. godinu pa bi mi bilo jako bitno da shvatim o cemu se tu radi. Pogotovu sto je san nastao neposredno pred budjenje a za takve snove kazu da nose znacenje. Dakle, bio bih zahvalniji nego ikada da mi neko da tumacenje, najbolje slobodno a ne iz sanovnika...
Maki-1:ljudi sanjala sam da je moja sestra trudna ali nije rodjena, i svi su bili srecni niko se nije zacudio i sanjala sam da ima momka ali ga u stvarnosti nema! sta to znaci!