Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
E u ovo ne verujem... Nema teorije da san moze nesto da predvidi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:E u ovo ne verujem... Nema teorije da san moze nesto da predvidi...
Lilu...citas li ti knjige?Lilu:E u ovo ne verujem... Nema teorije da san moze nesto da predvidi...
DjuraMornar:Lilu...citas li ti knjige?
Lilu:E u ovo ne verujem... Nema teorije da san moze nesto da predvidi...

Ne moram
Extra... Nisam citala takve knjige, to, prorocke snove... Ma tu moc mozda imaju nadareni ljudi poput Nostradamusa, ali svi bas... ne, ne verujem...Hocu,ako mi vratis Mac Book Pro na BG...Psihologue:Djuro budi jubazna pa prochesljaj ovu temu od pocetka..Zanima me tvoje mishljenje o mojim snovima sa pocetka teme..
Lilu:Moram li to za godinice...? koje usput i nisu bas u deminutivuNe moram
Extra... Nisam citala takve knjige, to, prorocke snove... Ma tu moc mozda imaju nadareni ljudi poput Nostradamusa, ali svi bas... ne, ne verujem...

beba_toronto:npr. sanjam padove aviona....ne svaki put ali ponekad, dosad sam imala 3 takva sna...
prvi je pao istog dana u roku od 12 sati otkako sam sanjala, drugi za 7 dana, treci za 3 dana.....
uglavnom samo u blizoj geografskoj lokaciji, kanada i amerika.....
nikad geografski dalje....
beba_toronto:lilu,
ti izgleda imas tu blokadu neverovanja, ubedjenost da je nesto nemoguce, pa ne obracas paznju ni na svoje sopstvene snove, da obratis paznju i malo se vise pozabavis njima, videla bi da i ti imas tu moc, kao i svi ostali.....
naravno nije svaki san prekognitivan odn. prorocki....
kralju, kad bi imala blokadu neverovanja to znaci da bi verovala...beba_toronto:lilu,
ti izgleda imas tu blokadu neverovanja, ubedjenost da je nesto nemoguce, pa ne obracas paznju ni na svoje sopstvene snove, da obratis paznju i malo se vise pozabavis njima, videla bi da i ti imas tu moc, kao i svi ostali.....
naravno nije svaki san prekognitivan odn. prorocki....
Lilu:Ma nema teorije... pa da se nerviram unapred sta ce mi se desiti... Ne, ne, ne... A nemam tu moc garant!
))Lilu:Pa extra, onda se posveti snovima, ko zna, mozda si ti novi Nostradamus... a nemas pojma![]()

a, da, brod je u stvari bio dzinovska cokoladna torta, sa sve shlagom... 
violette:ja sanjala da plovim prelepim luksuznim brodom... koja uzivancija, nisam davno imala tako lep sana, da, brod je u stvari bio dzinovska cokoladna torta, sa sve shlagom...
![]()