Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma lagis me? A znas li da ponekad sanjam da radim pismeni na faksu i kao nista se nisam spremila, gledam kako da prepisem, i pokidam se ziva u snu... Eto, sta to znaci?

A zavrsila sam ga odavno...

Lilu:
E u ovo ne verujem... Nema teorije da san moze nesto da predvidi...

E da ti ja ispricam sta sam ja sve predvidela u snu, odnosno imala sam dosta prekognitivnih snova...sanjala sam dogadjaje koji su se stvarno desili ...naravno ne bi mi verovala:)
zato se sad plasim losih snova, posebno ako je u njima neko od mojih bliznjih....sto se same mene tice, to me ne plasi, nek mi se desi sta hoce, sta ja tu mogu....

hashahahaha.....svaka cast Koelju...ali nisam mislila na tu vrstu literature....
Da li si nekad cula za snove koji proricu buducnost kakve je imao npr Nostradamus...?
I ,pre no odgovoris ,molim te,koliko imas godinica?

Moram li to za godinice...? koje usput i nisu bas u deminutivu :) Ne moram :) Extra... Nisam citala takve knjige, to, prorocke snove... Ma tu moc mozda imaju nadareni ljudi poput Nostradamusa, ali svi bas... ne, ne verujem...

npr. sanjam padove aviona....ne svaki put ali ponekad, dosad sam imala 3 takva sna...
prvi je pao istog dana u roku od 12 sati otkako sam sanjala, drugi za 7 dana, treci za 3 dana.....
uglavnom samo u blizoj geografskoj lokaciji, kanada i amerika.....
nikad geografski dalje....

Lilu:
Moram li to za godinice...? koje usput i nisu bas u deminutivu :) Ne moram :) Extra... Nisam citala takve knjige, to, prorocke snove... Ma tu moc mozda imaju nadareni ljudi poput Nostradamusa, ali svi bas... ne, ne verujem...

lilu,
ti izgleda imas tu blokadu neverovanja, ubedjenost da je nesto nemoguce, pa ne obracas paznju ni na svoje sopstvene snove, da obratis paznju i malo se vise pozabavis njima, videla bi da i ti imas tu moc, kao i svi ostali.....:)
naravno nije svaki san prekognitivan odn. prorocki....

beba_toronto:
npr. sanjam padove aviona....ne svaki put ali ponekad, dosad sam imala 3 takva sna...
prvi je pao istog dana u roku od 12 sati otkako sam sanjala, drugi za 7 dana, treci za 3 dana.....
uglavnom samo u blizoj geografskoj lokaciji, kanada i amerika.....
nikad geografski dalje....

Da ne radis za FBI?
Da nisi ti neki profiler?

beba_toronto:
lilu,
ti izgleda imas tu blokadu neverovanja, ubedjenost da je nesto nemoguce, pa ne obracas paznju ni na svoje sopstvene snove, da obratis paznju i malo se vise pozabavis njima, videla bi da i ti imas tu moc, kao i svi ostali.....:)

Ma nema teorije... pa da se nerviram unapred sta ce mi se desiti... Ne, ne, ne... A nemam tu moc garant!

beba_toronto:
lilu,
kralju, kad bi imala blokadu neverovanja to znaci da bi verovala...
psiho... jel mozes da mi protumacis ovaj san? znaci, idem ja kroz sumu,.... i odjednom ta suma nije vise suma, nego soba puna drveca... i kaze meni jedan drug: "zasto?"... i u tom trenutku se pretvara u neku veliku zivotinju koja mjauce... i ja kao uzimam u krilo i pocinjem da milujem kad ono vidim da sam na moru i da u ruci drzim pastetu... i kao, krenem ja da trazim jogurt i odjednom se ispred mene ponovo u prodavnici pojavi ono cudoviste i pita me sta mi treba? i ja kao krenem da izvadim pare, a ono vidim da sam u sortsu i da nisam poneo novcanik... i krenem ja ponovo kuci i kao, moram da prodjem opet kroz tu sumu... u tom trenutku cujem odnekud da ide kao neki medved prema meni... i razmisljam da li da se onesvestim... i kad ono, medved ima sesir i kaze mi da se ne plasim nego da krenem sa njim jer on ima nesto meni da ponudi... i vratimo se kao mi u onu prodavnicu i ja ponovo imam pastetu u ruci...
pa sam se pitao da li to mozda ima neko skriveno znacenje?

Lilu:
Ma nema teorije... pa da se nerviram unapred sta ce mi se desiti... Ne, ne, ne... A nemam tu moc garant!

npr. sanjala sam jednom davno da me decko vara...sanjala sam njega kako ulazi u njen stan, ona otvara vrata, videla sam u snu kako izgleda a da je nikad pre nisam ni upoznala ni videla....
onda sam jednog dana jer me je mucila sumnja nasla njenu sliku u njegovom novcaniku [nemam taj obicaj, to je bio jedan jedini put u mom zivotu da sam preturala po necijim dzepovima i novcaniku]
videla sam da je moja slika nestala, a njena je bila tu....
bas je bio glup, ja u stanu, on napolju a njegova jakna sa novcanikom u hodniku na civiluku..uzas:)))
onda mi je sve priznao...
kad sam videla sliku, bila sam naravno sokirana jer sam je videla u snu, istu takvu.....
znaci u snu sam videla nesto sto se desavalo "iza mojih ledja" a da nisam imala pojma....
postoje i takvi snovi....

Lilu:
Pa extra, onda se posveti snovima, ko zna, mozda si ti novi Nostradamus... a nemas pojma :D

nema leba od snova, osim sto je to dobro ponekad jer mozes da sprecis los dogadjaj ako ga vidis unapred u snu..
sto mi se jednom desilo...
pad aviona ne mogu da sprecim, jer ne znam koji ce da padne i gde, vidim samo pad i vidim velicinu aviona, da li je veliki putnicki ili mali privatni avion..i to je sve...
ali ako vidim da ce se nesto lose desiti nekom meni bliskom i poznatom, onda to mogu da sprecim , ili da ublazim.....

PItam se da li je moj Saturn na 29. stepenu riba odgovoran za ovu losu vidovitost, odnosno vidim u snu samo lose dogadjaje nikad dobre.....
29. stepen je po nekim astrolozima stepen vidovitosti....
a Saturn je verovatno odgovoran za ovo sto predvidjam lose stvari...
sto kao sto rekoh i nije tako lose videti i spreciti...

Back