Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
KOCKARKA:
Sanjati autobus znaci da treba da se potrudite na poslu pa cete doziveti pun uspeh.Ako i sama ucestvujes u putovanju ceka te vazan posao pun neizvesnosti.Sat upozorava da ne zaboravis na svoje obaveze i da bolje koristis svoje vreme .Ako u snu pijes mleko znak je skorog veselja u tvojoj kuci.

sto se autobusa tice, sad se setih, citala sam negde analizu natalne karte drazena petrovica ili nekog ko je poginuo, ne secam se....znaci sunce u konjukciji sa jupiterom, zivot u konjukciji sa velikim objektom [jupiter] u tom slucaju je bio u pitanju autobus....\
dolazim u bgd avionom..da bih izbegla da me udari autobus u avion :))))

beba_toronto:
da vam ispricam jedan interesantan san...
sanjam da idem na posao u 11 uvece....jedno 5 godina kasnije, kad odavno vec nisam radila na tom mestu ...
prolazim pored drvene ograde, zadnji deo apoteke, kao i obicno, istim putem kojim sam uvek isla dok sam radila tamo, i neko je odjednom iza ograde pucao u mene, 3 puta...pala sam na beton i znala da je gotovo, cekala sam da umrem, nisam osecala bol, samo vrelinu, prvo sam osetila strah a onda odjednom neki cudan mir i srecu, zatvorila sam oci i onda je nastao mrak...umrla sam..
i onda sam se probudila......
naravno kad sam se probudila bila sam u uzasnom strahu, jer sam ranije imala prekognitivne snove, dogadjaje koji su se kasnije stvarno desili, na malo drugaciji nacin, ali vrlo slican ali svi su imali srecan zavrsetak, ne tragican...
posle tog sna 2 godine nisam smela da prolazim tuda uopste posebno nocu...na svaki susanj sam vristala i brzo bezala kuci..ako sam ikad prosla tuda....sad, otprilike 4 godine posle tog sna vise me nije strah...jer sam shvatila da san nije prekognitivan, vec je nesto drugo u pitanju.....
o tome u sledecem broju:)))
u svakom slucaju opasnost po moj zivot u ovakvom i slicnom scenariju ne postoji......
jer vec se desilo.....

e o tome u sledecem broju....:))))))

Evo BEBO šta kažu u sanovniku na ovo..

Drvena ograda:
Znači da možete da očekujete vesti koje će Vas obradovati i iznenaditi.

APOTEKA - bolest,poslovni neuspesi
AKO NA VAS PUCAJU - očekuju Vas brige i teškoće.
UMRETI - Napokon ste postali svesni svojih vrednosti. Predstoji Vam uspeh.

Mislim da dolazio kraj tvojim svim patnjama i mukama...Nadams e a san to i govori da polako dolaziš na svoje..Uspeh je tu samo potrebno je vreme..

Psihologue:
Mislim da dolazio kraj tvojim svim patnjama i mukama...Nadams e a san to i govori da polako dolaziš na svoje..Uspeh je tu samo potrebno je vreme..

da, taj san je bio pre jedno 3 godine, tada je dolazio kraj mojim patnjama i mukama i trajao je , 3 godine, bila sam oslobodjena svih patnji i muka,
pa su u martu ove godine opet pocele, jos gore :((

U snu...ako vam nesto ispadne iz ruke i jednostavno nestane na odredjenom mestu , nikako nemojte da krocite tu....vec se udaljite i zaobidjite,...d.a ne biste zavrsili u svetu neorganskih bica zarobljeni:)))

U snu kad se slucajno nadjete u basti velikog restorana koji na prozorima ima raskosne zavese od barsuna, a u basti red drvenih stolova, obicnih sa klupama, ko stolovi za piknik u sumi....zadjite iza coska sivog zida restorana i videcete mala smedja zaboravljena vrata, otvorite ih,...udjite, i tu cu biti ja, uspavana pored sivog zida, s desnom rukom preko glave, a levom polozenom na hladne plocice...
spasite me i tako uspavanu me odnesite dole niz poljanu do autobuske stanice..
tu se uvek probudim....naravno u mom krevetu..
posle scene budjenja na autobuskoj stanici..
mislim ne zivim na stanici da ne bude zabune:))
ne zaboravite me..ni u snu
:)))

a da..
mozda cete tu pored mene videti jednog mladog misicavog kineza u crnoj majici, crne kratke kose...
i mrsavu devojku plave kose zavezane u konjski rep obucenu u zelenu vojnicku jaknu i sive siroke pantalone..
oboje izgledaju jako zabrinuto....

Psihologue:
15 godina prouchavam snove i njihovo znachenje.Ima li istine u onom shto sanjamo?
Zelim citati vasha iskustva o temi jer mi se dogadjalo sledece:

Dozivljavao sam u toku sna da se svadjam sa bivsim curama i obicno je to zavrsavalo sa njenim noktima u mom dlanu.Pri budjenju imam otiske u dlanu od noktiju...
Ako imate slina iskustva o snovima voleo bih da se izjasnite...
Spojene su dve teme ovde..
SNOVI I PREDVIĐANJE i TUMAČ SNOVA..
Pišemo sada i o predviđanju u toku snova..
Pročešljajte malo prve stranice da vidite o čemu je pisano.
.

Back