da vam ispricam jedan interesantan san...
sanjam da idem na posao u 11 uvece....jedno 5 godina kasnije, kad odavno vec nisam radila na tom mestu ...
prolazim pored drvene ograde, zadnji deo apoteke, kao i obicno, istim putem kojim sam uvek isla dok sam radila tamo, i neko je odjednom iza ograde pucao u mene, 3 puta...pala sam na beton i znala da je gotovo, cekala sam da umrem, nisam osecala bol, samo vrelinu, prvo sam osetila strah a onda odjednom neki cudan mir i srecu, zatvorila sam oci i onda je nastao mrak...umrla sam..
i onda sam se probudila......
naravno kad sam se probudila bila sam u uzasnom strahu, jer sam ranije imala prekognitivne snove, dogadjaje koji su se kasnije stvarno desili, na malo drugaciji nacin, ali vrlo slican ali svi su imali srecan zavrsetak, ne tragican...
posle tog sna 2 godine nisam smela da prolazim tuda uopste posebno nocu...na svaki susanj sam vristala i brzo bezala kuci..ako sam ikad prosla tuda....sad, otprilike 4 godine posle tog sna vise me nije strah...jer sam shvatila da san nije prekognitivan, vec je nesto drugo u pitanju.....
o tome u sledecem broju

))
u svakom slucaju opasnost po moj zivot u ovakvom i slicnom scenariju ne postoji......
jer vec se desilo.....
e o tome u sledecem broju....

)))))