Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
milicaanchy:
Ja pre neko veche sanjala da je izbio rat,i da su streljali celu moju shkolu sem mene,i onda me goni neka vojska po Beogradu...nema mi spasa...A prochitah negde da je rat sukob s vlastima...

RAT - Novosti iz daljine
GLEDATI RAT - Poklon
SPREMATI SE ZA RAT - Biće te strah
VOJSKA - Radost

sve je vec zauzeto:
ja redovno sanjam da mi decko saopstava da me je prevario (u svakom snu sa nekom drugom) i onda se budim tuzna :( inace se ne tripujem da me vara nego tako sanjam gluposti, bas me nervira moj glupi mozak!

Odraz tvoje velike ljubavi prema njemu i nesigurnost da ćeš ga zadržati..

sanjam snove vrrrlllooo zivopisne sa puno jakih boja,obicno zelena boja,i sve njene moguce nijanse,chesto sanjam vodu i visoke visoke klimave mostove preko kojih treba da predjem i uvjek uspijem i uvjek pokusavam druge da prevedem preko mosta.
psihologue,hvala na odgovorima

bohemi:
Psihi, nisi valjda stavio katanac na ordinaciju? C...c...c... nemoj da se brinem!
Elem, sanjah noćas Dragog poznanika koji je plakao, tužno, nije me video, a ja nisam mogla ni glasa da pustim... duša me je bolela.
Šta to znači?

Nešto ćeš se radovati..Sreća obilazi oko tebe...
Imaš problem na nekom vozilu..
Bol u duši je iznenađenje prijatno..

Dugo se neckam da li da postujem na ovoj temi...u sustini uglavnom znam po osecaju kako da tumacim svoje snove...ALI...mi se pre neki dan ...tacnije juce desio prilicno cudan san...

Ne bih znala da ga protumacim iz prostog razloga jer se ne secam nicega , cak ni svoje meocije u snu...

Tacnije...samo jedan segment sna mi je ostao zapamcen a to je...Ocekivala sam da ce me udariti grom ali umesto njega na glavu mi je "pala" mreza elektriciteta...ne bih znala da objasnim na sta me poseca...ali je veoma dobro imam jos uvek u glavi...secam se samo da sam osetila kao da me cimnula struja...znaci struja malog napona...Ostalog dela sna se ne secam..ubrzo sam se probudila ...Bez straha...samo veoma zacudjena...I dalje imam utisak da sam osetila elekrtricitet ili je san bio bas ziv... :shock:

Do sad mi se tako nesto nikad nije desilo... :)

Pozz...

GROM ~ ako vas udari grom- bogatstvo, slava ~
ako pukne pokraj vas - nešto će spriječiti vaš napredak ~
strah od groma - učinite prvi korak
STRUJA ~ ako vas strese - ugodna iznenađenja ~
videti STRUJU - izdatak

Psihologue:
GROM ~ ako vas udari grom- bogatstvo, slava ~
ako pukne pokraj vas - nešto će spriječiti vaš napredak ~
strah od groma - učinite prvi korak
STRUJA ~ ako vas strese - ugodna iznenađenja ~
videti STRUJU - izdatak

Hvala puno na tumacenju Psiho...ovo je stvarno jedan od retkih snova koji ja sama ne umem da protumacim...a ne verujem u sanovnike...verujem u podsvest...

Ako imas neku ideju ...ili ako ti je neprijatno salji pp..pozz...

Ja i dalje ne razumem povezasnost...
ps. kuckam ti odlican text za strelca iz jedne knjige...pozz

CURSE:
Dugo se neckam da li da postujem na ovoj temi...u sustini uglavnom znam po osecaju kako da tumacim svoje snove...ALI...mi se pre neki dan ...tacnije juce desio prilicno cudan san...

Ne bih znala da ga protumacim iz prostog razloga jer se ne secam nicega , cak ni svoje meocije u snu...

Tacnije...samo jedan segment sna mi je ostao zapamcen a to je...Ocekivala sam da ce me udariti grom ali umesto njega na glavu mi je "pala" mreza elektriciteta...ne bih znala da objasnim na sta me poseca...ali je veoma dobro imam jos uvek u glavi...secam se samo da sam osetila kao da me cimnula struja...znaci struja malog napona...Ostalog dela sna se ne secam..ubrzo sam se probudila ...Bez straha...samo veoma zacudjena...I dalje imam utisak da sam osetila elekrtricitet ili je san bio bas ziv... :shock:

Do sad mi se tako nesto nikad nije desilo... :)

Tvoj san prelazi u neobične i simbole koje sam naveo nemoraju ništa kazivati..
Slične snove sam i ja imao..Pitanje je da ne ulazim u dubinu kos e to sa nama
igra tokom sna
?

Pozz...

Ispisah iznad

Back