Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo moja zadnja dva sna:

prvi prosao raspust i ja nekako zavrsim prvi dan skole kada se odjednom setim AAA sutra opet u skolu i rokne me srcka,probudim se

drugi nocas (naglasavam pre nego sto sam legao bas sam gledao koji je datum) i ja sad sanjam kao ja se probudio danas ujutru da idem u skolu i idem prema skoli drugovi nesto brbljaju nemam pojma sta kao krenuli u skolu i ja se setim Je*em vam mater danas 12. i probudim se:lol:

milicaanchy:
Ja pre neko veche sanjala da je izbio rat,i da su streljali celu moju shkolu sem mene,i onda me goni neka vojska po Beogradu...nema mi spasa...A prochitah negde da je rat sukob s vlastima...
Sad me podseti ja sam pre par meseci sanjao kao ja sam u filmu kad porastem bicu kengur na onoj zgradi i kao odjednom vidis pada nuklearna nekih 300 metara daleko.I ja kao se dosetim i pokusavam da preskocim talas:lol:ali sam se probudio kada je talas stigao do mene,tako da ne znam da li sam preziveo:lol:

Sanjala sam kako odvrcem pipu iz kade da naspem vode ili da se umijem kad ono umesto vode pocne da tece krv i mnogo krvi je pocelo da tece :confused: :-? :-( ...Zanima me sta bi to trebalo da znaci? :confused: ...Inace dosta puta sanjam nekoga i uvek ga sledeci dan vidim ili cujem na telefon.Naprimer pre neki dan sanjam svoju rodbinu strinu i sledeci dan stric i strina zovu nas na telefon. :D

Svetlana_:
To je bas strasno ako se tek tada probudis ti sigurno imas dosta strasnih snova...
ma ja samo sanjam sf-horor mada imao sam pre par nedelja jedan san koji me je izbezumio,buljio sam u prazno tri dana:

nekako je covecanstvo saznalo da ce sva ziva bica na planeti umreti u razmaku od 3-4 sata dan kasnije,i sad ono opste ludilo...sledeci dan jutro(trebalo je da umremo uvece) ja na nekoj jahti sa roditeljima i prijateljima i jos nekim plodovima moje maste i javlja se bog s neba:shock: sa jos nekom zenom sa nekim vilovnjackim imenom nesto umriela ili tako nesto,i oni poslednji put najavljuju kraj.tada se dogovorimo ja i neki kreten ajde kada cemo vec da umremo ajd da umremo na neki zanimljiviji nacin i mi skocimo sa jahte a u vodi sve ajkule.ne znam kako ali sam preziveo sad sledeca scena:ja se nalazim u jednoj sobi(kod mene u stanu),na susednom krevetu moja keva i nekih je 6 sati,a ja citam jednu knjigu.prolaze sati ja okrecem stranice pada mrak,ostane mi jos tri strane do kraja kada vidim slova odjednom pocinju da se menjaju i obrazuju neke reci kao umriela krenu nesto i ja kao osecam moram da zavrsim knjigu ima neke veze sa ovom smrcu,ali ne mogu vise da citam,tek sam primetio da je mrak napolju i kazem kevi da ugasi svetlo,okrenem se ona pala sa kreveta mrtva.ja sam se tako usro probudio sam se vristeci u 4 sata uvece,dosle i komsije da vide sta je:lol:bilo strasno8)

Wolfbrother:
ma ja samo sanjam sf-horor mada imao sam pre par nedelja jedan san koji me je izbezumio,buljio sam u prazno tri dana:

nekako je covecanstvo saznalo da ce sva ziva bica na planeti umreti u razmaku od 3-4 sata dan kasnije,i sad ono opste ludilo...sledeci dan jutro(trebalo je da umremo uvece) ja na nekoj jahti sa roditeljima i prijateljima i jos nekim plodovima moje maste i javlja se bog s neba:shock: sa jos nekom zenom sa nekim vilovnjackim imenom nesto umriela ili tako nesto,i oni poslednji put najavljuju kraj.tada se dogovorimo ja i neki kreten ajde kada cemo vec da umremo ajd da umremo na neki zanimljiviji nacin i mi skocimo sa jahte a u vodi sve ajkule.ne znam kako ali sam preziveo sad sledeca scena:ja se nalazim u jednoj sobi(kod mene u stanu),na susednom krevetu moja keva i nekih je 6 sati,a ja citam jednu knjigu.prolaze sati ja okrecem stranice pada mrak,ostane mi jos tri strane do kraja kada vidim slova odjednom pocinju da se menjaju i obrazuju neke reci kao umriela krenu nesto i ja kao osecam moram da zavrsim knjigu ima neke veze sa ovom smrcu,ali ne mogu vise da citam,tek sam primetio da je mrak napolju i kazem kevi da ugasi svetlo,okrenem se ona pala sa kreveta mrtva.ja sam se tako usro probudio sam se vristeci u 4 sata uvece,dosle i komsije da vide sta je:lol:bilo strasno8)
Hahahahaahahahahahahhahaha :-D :grin: :D :) jao bre bas si smesan.Hej snovi su ti fenomenalni nema sta svaka cast.Bas sam se lepo nasmejala.Ovaj prvi sto si pricao je bas zanimljiv.Ja sam sanjala slicno tome ali malo drugacije ali je bilo bas strasno.Sanjala sam da je bio smak sveta ali sam samo ja prezivela i jos 3 ljudi koji su meni nepoznati.I mi ti hodamo kroz neke tunele i kao vidimo sva auta ljudi u njemu mrtvi ma strahota ja sam se sva isprepadala.Sve je mrtvo nigde zive duse.I ja pokusavam da nadjem svoju kucu ali je nemogu naci.I onda su se kao poceli buditi neki mrtvaci i poceli da nas ganjaju jao ja sam vristala i plakala a kada sam se probudila pune mi oci suza...Mnogo je bilo strasno taj moj san je licio na onaj jedan film ja mislim da se zove Dawn of the dead i 28days ako si gledao i jedan od tih filmova jako strasni filmovi...
A i ta prica sa knjigom je bas smesna,strasna ali i smesna.Tako se i meni desava u snu da nesto moram da zavrsim ali nikako nemogu isto kao ti sa knjigom...hahahahah ostale ti jos 3 stranice...Inace ja se bojim najvise kada sanjam zmije.A skoro sam sanjala da me ganja neki covek i trci zamnom kroz sumu ja bezim i vristim i on taman da me uhvati za rame i ja se probudim imam srece cim nesto zagusti ja se probudim.I jednom sam sanjala ovo je stvarno bilo strasno sanjam isti moj krevet i sebe kako lezim i ulazi u sobu neki cudni covek i stoji iznad mog kreveta i kaze sad si moja i smije se i pocinje da me uhvati a ja sve hocu da otovrim oci a nemogu da se probudim to je bilo bas cudno i jako sam se bojala tog sna kao da je bila stvarnost i jos uvek ga se secam...
A da li ti mozda znas sta znaci kad sanjas da odvrces vodu u kadi sa pipe i umesto vode pocne da tece krv???To sam sanjala i zanima me sta bi to trebalo da znaci??? :confused:
POZDRAV OD SVETLANE!!!

sinotj nisam nishta...ali sam juche sanjali da sam sa nekim maminim i tatinim prijateljima na plazhi...i ona se nakrivi i kao mi se drzhimo da ne bismo upali u vodu :shock:...a njima dete stalo upada i ja ga uvek spasim,a oni se ponashaju k'o da deteta nema :shock:...i zadnji put kada sam ga spasila ono je bash vrishtalo :?
i odjednom sam kutji i sedim za kompom i samo se stvori neki pauk(a ja se jaaaaaaaaaaaaaaaako bojim pauka)i ja naravno ne mogu da vrishtim i on krene ka meni i tada sam se probudila...ali vetj strah u zhivotu nisam osetila :shock: koji koshmar!

svetlana zaista sam iznenadjen tvojim odgovorom i drago mi je da postoji jos neko uvrnut ko ja:D
sta sam jutros sanjao:
(nisam siguran mozda su ovo bila dva povezana sna)

ja sa kao dosao na letovanje,ali hotel je onako poluunisten i sada odjednom krecu po redu cudovista da me napadaju(mesavina mape enfos time survival iz warcrafta i obliviona(ne pitaj))i sada napadaju me sve jaci,a ja cak uspevam da ih ubijem:D:D:D(nikad mi pre nije uspevalo da budem neko i nesto u svojim snovima osim kada sam sanjao mag...)I ja ih tako koljem,ali je fazon da sam znao da ne mogu da sacuvam igru u ovom slucaju zivot(u oblivionu sam to radio svake dve sekunde tako da je to u pitanju)medjutim nisam se uplasio:D

Pozdrav

Sanjala sam proshle noci Mishu, kao zivimo on i ja zajedno, i on se shminka sve neshto u jako, tamno ruzichasto, rumenilo i ruz na usnama, i upravo se sprema da izadje i duri se kao dete, kao, nece da mi pricha gde ide, sprema se u drugoj sobi, a ja stojim u kuhinji i gledam kroz prozor chekajuci kad ce da izadje.Medjutim, shta se onda desi, odjednom nestaje sva napetost trenutka, i kao da je to shto se deshava neshto najopushtenije, i chak se javi potpuno suprotan osecaj, neshto vrlo duboko, ne mogu to da objasnim, jasno kao kristal na suncu izmedju nas se otvara objasnjenje i ja ga spokojno ispracam u shvaleraciju kao da je to neshto najlepshe na svetu.

jao imam jos jedan lud san..
vozim se kolima sa nekim prijateljima i idemo nekim putem sa koga bije OGROMNO sunce.. u jednom trenutku padne kisa i ja se pitam sto nema duge? i stvarno par trenutaka kasnije se pojavila duga :D

E pa da Wolfbrother i meni je drago da ima jos neko ko sanja tako cudne snove... :D Ali nekada sanjam i neke snove koji se stvarno dese.Naprimer ja mislim kada sanjas nesto u snovima naprimer kontra onda se desi drugacije.Evo ja sam skoro sanjala jedne drugare i oni zovu na telefon da kazu da se nesto desilo nemogu danas doci da izademo...Kad ja se probudim i taj isti dan oko 3 popodne zovu isti ti drugovi sto sam ih sanjala i pitaju da li mogu doci kod mene :shock: znaci nesto tu ima...ko zna :confused: ...A jednom sam sanjala jako strasan san sanjala sam moje3 rodice,2rodaka,tetka,strica da su svi umrli kao svaki san se nesto nastavlja mi dolazimo njima na sahranu jao to je bilo toliko strasno ja sam i plakala u snu...Ali cula sam da kada sanjas da je neko umro da mu produzis zivot :confused: ...MENI ZANIMA DA LI NEKO ZNA STA ZNACI KADA SANJAS DA ODVRCES VODU IZ PIPE U KADI I UMESTO VODE TECE MNOGO KRVI???To sam skoro sanjala i interesuje me sta znaci sanjati da tece krv umesto vode :( :confused: ?
POZZ OD SVETLANE!!! :D

Back