Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E bas lepo.Nego imas li ti sanovnik knjigu pa iz nje gledas ili znas o snovima???
ZNAS LI STA ZNACI KADA SANJAS DA ODVRCES VODU IZ PIPE U KADI I UMESTO VODE POCNE DA TECE KRV??? :( :confused: Sta bi to trebalo da znaci???

ja sam vikao na lika sto je autom krenuo da gazi cvijece ispred kuce..seljachinooooooo..toliko je bilo vjerno da sam gledao da nije sta pogazeno kad sam izlazio..

zasto sam izgubio kondiciju za basket....nisam porastao josh 5cm,sanjam groblje pred zadushnice
STIDIM se razgovarati sa devojkom???-Zelim,ali ne mogu u ochi da pogledam...//chak i da je odfakam ne mogu...//

Psihi, nisi valjda stavio katanac na ordinaciju? C...c...c... nemoj da se brinem!
Elem, sanjah noćas Dragog poznanika koji je plakao, tužno, nije me video, a ja nisam mogla ni glasa da pustim... duša me je bolela.
Šta to znači?

Psiho se pobunio protiv administracije foruma :lol:
Joj shto sam neshto morbidno sanjala...mene,majku i rodjaka spichi kamion,i mi na onom svetu,a ono ni raj,ni pakao,nego neko dosadno mesto slichno zemlji.Samo livade i neke bele zgrade.Ko ludare.
Nem pojma shta je bilo dalje.

e super sto postoji ova tema.

imam koshmare :cry: dobro ne bas cesto, ali sledeci san mi se ponovio vise puta :arrow:

nalazim se u stanu na najvisem spratu neke zgrade, i dolazi do poplave, u stvari nesto kao potop, svetskih razmera, ceo stan se puni vodom, bezim iz sobe u sobu, i na kraju kad voda stigne skoro do plafona iskacem nekako kroz prozor :shock: i budim se. sta je to?
e da, i kako je ova tema povezana sa astrologijom?

Veoma cesto sanjam i to najcesce vise snova u toku noci>
nekada su to snove koje brzo zaboravim ali mi se vrlo cesto desavalo da to sto sam sanjala na neki nacin se i ostvari>>>> zapravo probudim se i ZNAM da ce se san ostvariti... natocito ako to sanjam vise puta, sustina ista a detalji razliciti...

nocas sam sanjala posto ocekujem rezultate nekog ispita, npr kako su izbacili spisak ali nekim totalno nerazumljivim slovima, a ocena nigde....
i ja i dalje NE ZNAM da li sam polozila....sta bi ovo moglo da znaci?!?!?1

Back