Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kamael bas si pominjao levijatana na religiji, a pre neku noc sam sanjla nesto zanimljivo :) telepatija?
sanjam da sam na vrhu neke zgrade. u stvari to je vise neka poluzavrsena zgrada bez cvrstih zidova, vec samo sipke. jako je visoko. na tom vrhu su celom njegovom povrsinom rasporedjene kamene statue, koje se dele u grupe. prva grupa su sove. sve su iste samo ih ima jako mnogo. druga grupa je neko bice sa rogovima i krilima. treca grupa je levijatan.
sto se tice sove mogu da skontam odakle mi u snu, ali ovo ostalo nemam pojma.
:)

sanjam da sam na vrhu neke zgrade. u stvari to je vise neka poluzavrsena zgrada bez cvrstih zidova, vec samo sipke. jako je visoko. na tom vrhu su celom njegovom povrsinom rasporedjene kamene statue, koje se dele u grupe. prva grupa su sove. sve su iste samo ih ima jako mnogo. druga grupa je neko bice sa rogovima i krilima. treca grupa je levijatan.
sto se tice sove mogu da skontam odakle mi u snu, ali ovo ostalo nemam pojma.
:)

Jeste bitno, ali isto tako bitna je i nedovrsena zgrada, koja bi se odnosila na rad na sebi samoj, i to dosta rada, jer zgrada je nezavrsena, a po simbolima na vrhu koja su ti dopustena da vidis, bila bi steta ne uloziti trud i dovrsiti posao, jer proces je zapocet, udaren je temelj, a sipke drze konstrukciju stabilnom.

Zgrada obuhvata simboliku muskog principa, aktivno stvarajuceg i trazi se ekstrovertna vrsta rada. Da si sanjala kupolu, sojenicu ili nesto slicno, odnosilo bi se na zenski princip introvertnosti rada na unutrasnjim psihickim sadrzajima.

Penjanje na vrh znaci da si sebi zacrtala cilj cim si gore i vidis okruzenje, ali opet samo materijalnim ocima jer figure su od kamena, ali imaju i krila i rogove, simbole duhovnosti i unutrasnje spiritualne energije.

Odlican san.

Hehe ja sanjala punjac za mobilni telefon..

Energetski si iscrpljena, treba da se napunis, trose te ljudi koji su ti bliski i sa kojima si u kontaktu.U prevodu, nadji vremena za sebe.

Poslednja izmena:
Evo jedan malo zbunjujući san...Imam jednu drugaricu koja stalno kasni, i to ne malo nego po pola sata i više. I sad sanjam ja kako se dogovorimo da se u 13h nađemo u gradu, ali to skroz smetnem s uma. Onda me ona pozove kad vidi da ne dolazim, ja joj se izvinim i kažem da ću doći. Zapičim za grad, ali odem negde drugde umesto da se nađem s njom ( ne sećam se tačno šta sam radio ) i onda je pozovem da joj se opet izvinjavam da joj kažem da ću doći.

Da li mi možda ovaj san poručuje da više treba da gledam sopstvene mane umesto tuđe?

san: Ja odem u neki restoran u centru grada sam i naručim nešto malo hrane. Restoran čini mi se drži Kinez, ima dosta Kineza gostiju a jedna konobarica je kineskinja. Međutim, hrana je domaća. DObijem račun i iznenadim se koliki je. Tu naiđe jedan moj drugar sa faksa za koga se ispostavi da i sam radi kao konobar. Konobarica Kineskinja mu kaže kako neću imati dovoljno para da platim ali ispostavi se da ja imam tačno 2300din koliko treba ( inače, očekivao sam da je račun mnogo manji, ispostavilo se da je ovo neki elitniji restoran ).

Ima li neko ideju šta bi ovo trebalo da znači, ja nemam pojma...Možda da će Kinezi zavladati Srbijom i svetom. Juče sam čitao kako se neka naša iz Njujorka udala za Kineza i tamo živi i vrhunski govori kineski...AL opet kakve to veze ima s mojim životom...

opet sam sanjala zgradu :lol:
trcim krzo neku zgradu gde stanuje moja mama. neko me vija. covek u potkosulji i sa brkovima :think:
ja ne mogu da nadjem vrata gde zivi moja keva, sva vrata su mi ista. pocinjem da trcim prema dole (iako sam do tad bezala ka gore) i odlucim da zakucam na bilo koja vrata. kucam i vicem - mama, mama, vrata se otvaraju, troje ljudi. neka zena (nije moja majka) stariji covek i mladji muskarac. padam u stan i govorim im isprekidano i zadihano da zakljucaju vrata i zovu policiju i hitnu...
cudno je to sto ta zgrada nije zgrada iz realnosti, ali mi se cini da sam istu zgradu vec sanjala.
p.s. na vratima je neka bela ploca, tabla, ali ne znam sta pise....

Nije ti drugarica jer drugovi ne kasne stalno pola sata ili vise. Jednom se moze desiti svakom, dva puta ne moze.

Imam jednu drugaricu koja stalno kasni, i to ne malo nego po pola sata i više.

Jesi li se zapitao da li ona tebe smatra pravim priljateljem kada stalno kasni, i to ne malo nego po pola sata i više, ili se druzi sa tobom da bi ubila vreme ili iz neke koristi. Nesvesno se jeste zapitalo.

a sta znaci kad sanjas ogledalo... u ogledalu vidim svoj odraz ali sebe kad sam bila mala, i mog brata i sestre takodje kad su bili deca, i pokazujem nekome nepoznatom?

sanjati ogledalo u kojem vidis svoj odraz znaci da si pod uplivom senke i onog negativnog, to sto si u snu dete znaci da si jos uvek mamina princezica koja zivi u svetu maste

muske simbole u snu mozes povezati sa onim postom iz teme muske vage u kojem si iste okarakterisala vec znas kako i sama nadji simboliku na sta bi se to moglo odnositi vezano za tvoju licnost, jer snovi su o nama samima

:hvala: a jel to znaci da ces sad da iskopas svaki moj post u protekle dve godine? mislim, ne moras da se trudis stvarno, ne bih da ti oduzimam dragoceno vreme... ionako ce da se svede sve na onu temu, tako da slobodno mozes da me stavis na ignore :D

nisi objasnio simbolizam ogledala :aha:
ukoliko si sposoban da odogvoris ti a ne tvoa sujeta volela bih da cujem

moja sujeta? tebi sam izlazio u susret a zauzvrat dobio da dajes pogresne podatke kada si pored snova trazila i tumacenje natalne

meni nisi napravila posao niti iscimala, racunar natalnu odradi za minut, samo si izneverila poverenje

Ima li neko ideju šta bi ovo trebalo da znači, ja nemam pojma...Možda da će Kinezi zavladati Srbijom i svetom.
deluje da vec vladaju, ne u potpunosti, ali idu uzlaznom putanjom ka tome

Ja odem u neki restoran u centru grada sam i naručim nešto malo hrane. Restoran čini mi se drži Kinez, ima dosta Kineza gostiju a jedna konobarica je kineskinja. Međutim, hrana je domaća. DObijem račun i iznenadim se koliki je.
kineskinja mozda aludira na animu, dajuci racun koji je veci nego sto bi trebalo, znaci da negde ne stima ono aludira hrana preko simbolike restorana i vlasnika kineza

Juče sam čitao kako se neka naša iz Njujorka udala za Kineza i tamo živi i vrhunski govori kineski...AL opet kakve to veze ima s mojim životom.

ima veze sa snom, i ovde kinez i hrana - Njujork (big apple)

big apple, imamo krticu (uljeza) na ovom pdf. obrazlozicu adminu na pp, cekam prvo da mi odgovori na poruku od pre neki dan

Ja sam sanjala nekoliko snova, u toku jedne noći. Sanjala sam nekog šamana. I kao prijateljice i ja smo u nekoj staroj trošnoj kući, a sve nas kao zanima neka budućnost i željne smo da saznamo, šta nas čeka. Odjednom ulazi neki čovek, i kroz čitav san, meni neki strah u kostima od njega. Ima neku slabu, svetlu kosu, ali neke oči...Plave, i kao da gledaju kroz mene. Imam utisak da me "skenira", da naprosto, kao da me nekako "učitava". Kroz čitav sna provejava, moj strah ogroman i ja ne uspevam da se opustim. On nešto mrmlja, frflja, ali em gleda tim očima, kao da ne trepće. Što bi babe stare rekle, nekim urokljivim očima, da sam na distanci od sigurno par metara u snu od njega. Uzima neku nit, kao da je konac, mislim da beše nekih tri bisera i nekako ih vrti, i kaže: "Biće to neki košarkaš, svetle kose, plavih očiju i stariji malkice više od tebe" . Ja i dalje nisam hepi, kao da nisam zadovoljna odgovorom, jer nekako strah provejava, jer u nekom moemntu ja sedim an enkom divanu, pored prozora i on ses ve više približava, a ja kao da u snu, se mislim, "A, joj mili Bože, šta će sada biti" . Ne znam, kao da nije dobronameran. Zatim se prebacujem, u neki drugi san, ponovo sam u sonovnoj školi, i kroz san, stalno kasnim. trebamo da smo na nekoj akciji, subota je dan...ali je tmurno, padala je kiša. Blato je. Ne mogu da nadjem to dešavanje sportsko. Kasnim. U belom sam šorcu i nekoj beloj majici, a gladna sam, usput jedem sladoled, i naraFski...uflekam se. kanuo je sladoled. Stavljaju me u neki košarkaški tim, na listi papira, svadjam se, aj neću to, ne volim košarku. Hoću odbojku, a tamo me nema. Treba da igram i neki tenis, dobrim već kasnim, ali kao da kapiram, neće meč ni da se održi, pošto je padala kiša. Sve u svemu, haos od snova. :)

Evo jedan san i sa tumačenjem da pojasnimo kako funkcioniše predikcija: na kraju četvrte godine srednje škole razredna hemičarka mi poklanja ocenu - dobijem 5 iako sam zaslužio 4. Ja joj se požalim, kažem da to nije fer, ali ona ostane pri svome.

Danas mi stižu rezultati sa ispita koji me je dugo mučio - dobio sam ocenu više nego što sam očekivao ( osam a očekivao sam sedam ).:)

Back