Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
kamael bas si pominjao levijatana na religiji, a pre neku noc sam sanjla nesto zanimljivo
telepatija?
sanjam da sam na vrhu neke zgrade. u stvari to je vise neka poluzavrsena zgrada bez cvrstih zidova, vec samo sipke. jako je visoko. na tom vrhu su celom njegovom povrsinom rasporedjene kamene statue, koje se dele u grupe. prva grupa su sove. sve su iste samo ih ima jako mnogo. druga grupa je neko bice sa rogovima i krilima. treca grupa je levijatan.
sto se tice sove mogu da skontam odakle mi u snu, ali ovo ostalo nemam pojma.

telepatija?sanjam da sam na vrhu neke zgrade. u stvari to je vise neka poluzavrsena zgrada bez cvrstih zidova, vec samo sipke. jako je visoko. na tom vrhu su celom njegovom povrsinom rasporedjene kamene statue, koje se dele u grupe. prva grupa su sove. sve su iste samo ih ima jako mnogo. druga grupa je neko bice sa rogovima i krilima. treca grupa je levijatan.
sto se tice sove mogu da skontam odakle mi u snu, ali ovo ostalo nemam pojma.

a jel to znaci da ces sad da iskopas svaki moj post u protekle dve godine? mislim, ne moras da se trudis stvarno, ne bih da ti oduzimam dragoceno vreme... ionako ce da se svede sve na onu temu, tako da slobodno mozes da me stavis na ignore